Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

$649 = 578.65E (1/0.89 ισοτημία!!!)

578.65E + 10% = 636.515 (έχουμε 10% παραπάνω φόρο!!!)

http://www.skroutz.gr/s/5307730/Apple-iPhone-6-16GB.html [ 599,89 €]

http://www.skroutz.gr/s/5308163/Apple-iPhone-6-Plus-16GB.html [ 647,00 €]

ρε φιλε δουλευοαμστε τωρα? Μιλαμε παντα για αρχικη τιμη! Και παντα για την αρχικη τιμη απο επισημο αντιπροσωπο (τιμες που δινει η εταιρια apple) ! οχι απο σκρουτζομαγαζα! 

υ.γ. Δεν εννοω οτι εχει καμια διαφορα να τα παιρνεις απο σκρουτζ ή απο public (και εγω απο σκρουτζ παιρνω), εννοω οτι οι τιμες στην Ελλαδα και γενικα στην Ευρωπη δεν εχουν σχεση με τις τιμες στο Αμερικα

• Super Moderators
Δημοσ.

$649 = 578.65E (1/0.89 ισοτημία!!!)

578.65E + 10% = 636.515 (έχουμε 10% παραπάνω φόρο!!!)

http://www.skroutz.gr/s/5307730/Apple-iPhone-6-16GB.html [ 599,89 €]

http://www.skroutz.gr/s/5308163/Apple-iPhone-6-Plus-16GB.html [ 647,00 €]

10% παραπάνω φόρο από ποια πολιτεία?

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι, αν ισχύουν τα από πάνω θα είναι "milestone" έκδοση. Δηλαδής (sic) θα βγει σε κάνα χρόνο το ios sunγατάκι και θα λέει "θέλουμε 2gb ram. Θα δουλεύει βέβαια και στα πιο παλιά αλλά κόβουμε κάποια feature. Δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε εφόρου ζωής τις συσκευές μας"

• Like 2
Δημοσ.

Elaborate please.... μην ντρέπεσαι. Θα ήθελα να μάθω με ποια λογική θα το στηρίξεις.

Απέδειξέ μου πώς μπορείς να συγκρίνεις απόδοση hardware μεταξύ δύο συσκευών με διαφορετικό Hardware-software και χωρίς σημείο αναφοράς ή σχέσης μεταξύ των μεγεθών. Απλά μαθηματικά είναι, όχι δικιά μου άποψη.

το εκαναν αλλοι για εμενα διαβασε παραπανω.

Δημοσ.

το εκαναν αλλοι για εμενα διαβασε παραπανω.

Επειδή δεν τους βρίσκω αυτούς τους "άλλους", αν βαριέσαι να γράψεις, κάνε μου παράθεση τις απαντήσεις τους, που μου απαντούν με λογικά επιχειρήματα. Αλλιώς γράψε μου εσύ τα δικά σου.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι υπάρχει μία διάθεση να συγκριθούν τα ασύγκριτα... Κάποιος, ας πούμε, ποστάρει benchmarks από παιχνίδια μεταξύ iPhone 6 και των υπόλοιπων κινητών, τη στιγμή που αγνοεί ότι το κινητό της Apple έχει ανάλυση 720p, έναντι των υπολοίπων που έχουν 1080p+.

Επισης μην βλεπετε hardware/ram σαν νουμερα. Δειτε και κατανοηστε το απλο γεγονος οτι το IOS τρεχει smoothly και γρηγορα με πιο αδυναμους επεξεργαστες και ραμ.

Καλό είναι να διεκρυνίσουμε κάτι που μέσα στη χαζομάρα του marketing (ιδίως από πλευράς Android κατασκευαστών) έχει χαθεί: δεν είναι τα πάντα για έναν επεξεργαστή ο αριθμός των πυρήνων και τα GHz. Η Apple δεν έχει πιο αδύναμους επεξεργαστές, αυτό είναι μία λανθασμένη εικόνα η οποία αφήνεται να εννοηθεί ενώ δεν ισχύει. Αντιθέτως, "τιγκάρει" τις CPU της σε cache και ασχολείται πολύ με αυτό το κομμάτι, ακριβώς για να μπορεί να παρουσιάσει αυτή τη "smooth" εμπειρία στις οποία αναφέρεστε πολλοί.

Για μένα, αυτή είναι πιο σωστή λογική, αλλά αναιρεί το γεγονός ότι το iOS είναι τόσο "καταπληκτικό" λειτουργικό που τα κάνει όλα με πολύ πιο αδύναμα συστατικά. Πάνω σε αυτό και στις περιορισμένε απαιτήσεις που έχει μία iΣυσκευή (περιορισμένο περιβάλλον, ανάλυση οθόνης κλπ.), έχει βασιστεί ο "αστικός μύθος" ότι το iOS είναι πολύ πιο αποδοτικό λειτουργικό. Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο βελτιστοποιημένο εφόσον η Apple είναι software και "hardware" vendor, αλλά καμία σχέση με αυτό που παρουσιάζεται ως... τεχνολογικό θαύμα!

• Like 3
Δημοσ.

--- Off Topic ---

Ευχαριστώ το θεό που η Sammy έχει επιλέξει να παίξει το παιχνίδι της Apple στη S σειρά και λιγότερο στη Note

-------------------------------------------------------------------------------

OnTopic

Στο iPhone6s Plus πληροφορίες λένε ότι θα βάλουν και pen έτσι ώστε να γίνει "αναντικατάστατη τεχνολογική πρωτοτυπία"

Δημοσ.
OnTopic

Στο iPhone6s Plus πληροφορίες λένε ότι θα βάλουν και pen έτσι ώστε να γίνει "αναντικατάστατη τεχνολογική πρωτοτυπία"

Αν το κάνει αυτό θα κατηγορηθεί η Samsung ότι, με τη σειρά Note, της στέρησε την πρωτοτυπία να ... πρωτοτυπίσει για ακόμη μια φορά... :P :D :D :D

Δημοσ.

Πολλή συζήτηση και τα ίδια και τα ίδια.

Υπάχουν και κάποιοι που δεν αγοράζουν iphone όχι γιατί δεν είναι το καλύτερο, αλλά για αυτό που αντιπροσωπεύει η Apple σήμερα. Και τζάμπα να μου το δίνανε, δε θα το έπαιρνα.

(Για να σας προλάβω, έχω κι άλλες εταιρείες στη "μαύρη λίστα" μου)

Δημοσ.

Πολλή συζήτηση και τα ίδια και τα ίδια.

Υπάχουν και κάποιοι που δεν αγοράζουν iphone όχι γιατί δεν είναι το καλύτερο, αλλά για αυτό που αντιπροσωπεύει η Apple σήμερα. Και τζάμπα να μου το δίνανε, δε θα το έπαιρνα.

(Για να σας προλάβω, έχω κι άλλες εταιρείες στη "μαύρη λίστα" μου)

Tι αντιπροσωπευει δηλαδη ? :-)

Δημοσ.

--- Off Topic ---

Ευχαριστώ το θεό που η Sammy έχει επιλέξει να παίξει το παιχνίδι της Apple στη S σειρά και λιγότερο στη Note

-------------------------------------------------------------------------------

OnTopic

--- Off Topic ---

Πολυ σωστος και μακαρι να γινει ετσι.Αμα βαλει χερι και στα Note το εχασε το παιχνιδι χωρις αποσπωμενη μπαταρια και sd.

OnTopic

Eχω λιωσει κυριολεκτικα στο γελιο.Επιασες το νοημα των"αναβαθμισεων" της στα επομενα χρονια και ο λογος των παραπανω ram.Οταν η Apple γινει android(που θα γινει),τοτε να δω ποσους πυρηνες και ποση μνημη θα εχει μετα το Iphone της.Mεχρι τοτε...θα εχουμε παρα πολλες αναπαντητες ερωτησεις...

Δημοσ.

Νομίζω ότι υπάρχει μία διάθεση να συγκριθούν τα ασύγκριτα... Κάποιος, ας πούμε, ποστάρει benchmarks από παιχνίδια μεταξύ iPhone 6 και των υπόλοιπων κινητών, τη στιγμή που αγνοεί ότι το κινητό της Apple έχει ανάλυση 720p, έναντι των υπολοίπων που έχουν 1080p+.

Καλό είναι να διεκρυνίσουμε κάτι που μέσα στη χαζομάρα του marketing (ιδίως από πλευράς Android κατασκευαστών) έχει χαθεί: δεν είναι τα πάντα για έναν επεξεργαστή ο αριθμός των πυρήνων και τα GHz. Η Apple δεν έχει πιο αδύναμους επεξεργαστές, αυτό είναι μία λανθασμένη εικόνα η οποία αφήνεται να εννοηθεί ενώ δεν ισχύει. Αντιθέτως, "τιγκάρει" τις CPU της σε cache και ασχολείται πολύ με αυτό το κομμάτι, ακριβώς για να μπορεί να παρουσιάσει αυτή τη "smooth" εμπειρία στις οποία αναφέρεστε πολλοί.

Για μένα, αυτή είναι πιο σωστή λογική, αλλά αναιρεί το γεγονός ότι το iOS είναι τόσο "καταπληκτικό" λειτουργικό που τα κάνει όλα με πολύ πιο αδύναμα συστατικά. Πάνω σε αυτό και στις περιορισμένε απαιτήσεις που έχει μία iΣυσκευή (περιορισμένο περιβάλλον, ανάλυση οθόνης κλπ.), έχει βασιστεί ο "αστικός μύθος" ότι το iOS είναι πολύ πιο αποδοτικό λειτουργικό. Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο βελτιστοποιημένο εφόσον η Apple είναι software και "hardware" vendor, αλλά καμία σχέση με αυτό που παρουσιάζεται ως... τεχνολογικό θαύμα!

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε αυτά που γράφεις.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία στον χώρο των android κατασκευαστών, από τον άτυπο διαγωνισμό για το ποιος θα ενσωματώσει οθόνη με ολοένα και μεγαλύτερη ανάλυση στην συσκευή του. Ειδικότερα όταν το hardware δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτές τις αναλύσεις, το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό στην εμπειρία χρήσης, στην απόδοση του συστήματος και την κατανάλωση ενέργειας.

Στα γρήγορα σκέφτομαι το LG G3....αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα του hardware, δυστυχώς βιάστηκε για λόγους marketing να ενσωματώσει οθόνη με 2560χ1440 με αποτέλεσμα να έχει χειρότερη απόδοση και αυτονομία από τον προκάτοχο του (LG G2).

Στην ίδια παγίδα είχε πέσει και η Apple με τα πρώτα Macbook Retina. Παλαιότερης γενιάς Macbook (2010-2012) είχαν πιο smooth scrolling γιατί πολύ απλά τρέχανε σε 1280χ800.

Φανταστείτε πόσο καλύτερο θα ήταν το G3, το Galaxy S6, το Note 4 κτλ επιλέγοντας την "ταπεινή" ανάλυση των 1920χ1080. Το οπτικό αποτέλεσμα θα ήταν σχεδόν το ίδιο στις 5-6 ίντσες και η απόδοση-αυτονομία κατά πολύ καλύτερη.

[σ.σ: Υπενθυμίζεται ότι η το "αρχαίο" πλέον Galaxy S4 με τον απλό snapdragon 600, χρησιμοποιούσε την ίδια ακριβώς ανάλυση με το τρέχον flagship της Apple - iphone 6 plus - ]

Το smooth αποτέλεσμα λοιπόν στα ios είναι συνάρτηση πολλών παραμέτρων που έξυπνα χρησιμοποιεί η Apple. Φτιάχνει καταπληκτικά chipset, φροντίζει να διατηρεί σε γήινα επίπεδα τις αναλύσεις, "σφυρίζει" αδιάφορα σε ότι έχει σχέση με multitasking και τα όποια πιθανά κενά στην απόδοση μπορούν να δημιουργηθούν τα "καλύπτει" με τρίκ όπως  το πολύ αργό scrolling, το οποίο εξαλείφει εντελώς οποιοδήποτε πιθανό lag.

• Like 1
Δημοσ.
Φανταστείτε πόσο καλύτερο θα ήταν το G3, το Galaxy S6, το Note 4 κτλ επιλέγοντας την "ταπεινή" ανάλυση των 1920χ1080. Το οπτικό αποτέλεσμα θα ήταν σχεδόν το ίδιο στις 5-6 ίντσες και η απόδοση-αυτονομία κατά πολύ καλύτερη.

[σ.σ: Υπενθυμίζεται ότι η το "αρχαίο" πλέον Galaxy S4 με τον απλό snapdragon 600, χρησιμοποιούσε την ίδια ακριβώς ανάλυση με το τρέχον flagship της Apple - iphone 6 plus - ]

Το smooth αποτέλεσμα λοιπόν στα ios είναι συνάρτηση πολλών παραμέτρων που έξυπνα χρησιμοποιεί η Apple. Φτιάχνει καταπληκτικά chipset, φροντίζει να διατηρεί σε γήινα επίπεδα τις αναλύσεις, "σφυρίζει" αδιάφορα σε ότι έχει σχέση με multitasking και τα όποια πιθανά κενά στην απόδοση μπορούν να δημιουργηθούν τα "καλύπτει" με τρίκ όπως  το πολύ αργό scrolling, το οποίο εξαλείφει εντελώς οποιοδήποτε πιθανό lag.

Τα ειπες πολυ καλα.Δεν υπαρχει "εξωγηινη" ή και καποια ιδιαιτερη τεχνολογια απο την apple,απλα ξερει να σεταρει και να δινει specs στις συσκευες της ωστε να τρεχουν λιγο πιο smooth.Λιγο το runtime του ios...Προσωπικα παντως εκφερωντας την δικη μου γνωμη την αναλυση των 2k δεν την αλλαζω στο Note 4 και ας τραβαει αρκετους πορους.Ξεχωριζει η εμπειρια η χρησης για καποιον που ασχολειται ιδιαιτερα με drawing και βιντεο επεξεργασιες,ταινιες..

Επι του θεματος.

Η κινηση της apple για 2 ram και 12 mp δειχνει οτι παει να αλλαξει το ios(να προσθεσει λογικα)χαρακτηριστικα του android που μαλλον βλεπει απο τους χρηστες της οτι ζητουνται.Καθολου παραξενο αν δουμε και πενακι κ.α...αλλωστε συσκευες με 512 mb ηδη πηρανε "κουτσουρεμενα" features σε σχεση με το 1 Ram,οπως και μαλλον θα γινει και με τα 2 Ram.Τα 8 mp πλεον δεν μπορουνε να καλυψουν τις αναγκες του αισθητηρα.Θελω να δω εστω και τυπικα αν θα αλλαξουν την αναλυση της οθονης ή θα την αφησουν ως εχειν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

9789601424163-200-0617550.jpg

και τώρα που πήραμε το σκέτο 6 τι κάνουμε ? :P

To πουλάμε και παμε για 6S+ :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...