Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από αυτό που έγραψες, πώς συμπεραίνεις ότι το SOC της Apple είναι καλύτερο; Θέλω επιχειρήματα με λογική συνέχεια παρακαλώ...

Το ίδιο ισχύει και για σένα. Συμπεραίνεις ότι δυο κινητά με διαφορετικό hardware και software έχουν διαφορετικές επιδόσεις, που οφείλονται στο hardware; :blink:

Αυτό δεν στέκει λογικά. Ορίστε βιντεάκι:

Ξέρεις τί συμπέρασμα μπορώ να βγάλω σύμφωνα με τη δική σου λογική;... Απλά σκέψου: το 3310 έχει καλύτερο επεξεργαστή από το iphone 6... :blink: :-D

Η λογική λέει : διαφορετικό hardware, διαφορετικό software => δεν υπάρχει σύγκριση...

Το ότι το iphone είναι γρήγορο σε καθημερινή χρήση δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Το ότι είναι πιο δυνατό από το android ναυαρχίδες, είναι κάτι που δε μπορεί να το ξέρει κανείς... Εκτός κι να βρούνε τρόπο να του εγκαταστήσουν android και να πάρουνε μετρήσεις...

υπαρχει συγκριση ,το παραδειγμα ηταν σοφιστεία. 

Δημοσ.

υπαρχει συγκριση ,το παραδειγμα ηταν σοφιστεία. 

Elaborate please.... μην ντρέπεσαι. Θα ήθελα να μάθω με ποια λογική θα το στηρίξεις.

Απέδειξέ μου πώς μπορείς να συγκρίνεις απόδοση hardware μεταξύ δύο συσκευών με διαφορετικό Hardware-software και χωρίς σημείο αναφοράς ή σχέσης μεταξύ των μεγεθών. Απλά μαθηματικά είναι, όχι δικιά μου άποψη.

Δημοσ.

Το Android στον πυρηνα του, πλεον δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε αποδοση απο το iOS. Αντιθετως ειναι το iOS το οποιο με καθε νεα εκδοση υλοποιει στοιχεια που το Android εχει σχεδον απο καταβολης του σε μια εμμεση αποδοχη της στασιμοτητας στην οποια βρισκεται εδω και αρκετες εκδοσεις.Τα 2 λειτουργικα διαφερουν στην φιλοσοφια/δομη τους και καλως διοτι κανεις υγιως σκεπτομενος ανθρωπος δεν θα ηθελε μια τετοια ομοιομορφη και ανεπνευστη αγορα. Απο κει και περα, ο καθενας επιλεγει την πλατφορμα που τον εκφραζει συμφωνα με τις αναγκες και τις προσωπικες του προτιμησεις.

Οι "καυγαδες" και τα εκαστοτε flame, θυμιζουν 5χρονα που τσακωνονται στην πλατεια για το ποιος θα παρει τον μεγαλυτερο χωρο να παιξει. Το χειροτερο ολων ειναι οτι η πλατεια δεν τους ανηκει.

• Like 6
Δημοσ.

Φαντάσου αν τωρα έρθει iPhone με οχτω πυρήνες χιονισμένους εκει όπου ειναι τα περισσότερα android και 3 ram.

Οι κακομοίρα Σάμμυ θα πρέπει να φτάσει πιο ψηλά κι άπο τον θεό για να κράτηση την ίσα ίσα ισορροπία απόδοσης.

Μάλλον θα την λυπάται... Δεν εξηγείται αλλιώς να μην θέλει και άλλα $ η apple ώστε να μην βάλει 8πύρηνο επεξεργαστή και 3 ram... lol 

Δημοσ.

Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς με αυτά που διαβάζει. Για ποιον λόγο, έμενα ως τελικό χρήστη, που το μόνο που με απασχολεί είναι αν αυτό που κρατάω μου κάνει τη δουλειά, να ασχολούμε αν τα σωθικά του εργαλείου μου περιέχουν 1/4 ή 18 πυρήνες.

Και η τελευταία Ferrari έχει αδιαμφισβήτητα πολύ καλά specs (και απόδοση) αλλά ένας πολύτεκνος με 7 παιδιά...τι να την κάνει.

Ναι, δεν διαφωνώ μπορεί το Hardware στα Apple να είναι πίσω αλλά δεν μπορώ να φανταστώ γιατί θα πρέπει να με απασχολεί. Την δουλειά τους την κάνουν, αν όχι καλύτερα, τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με κάθε αντίστοιχης αξίας Android συσκευή (για Windows Phone επιφυλάσομαι αφού δεν έχω προσωπική εμπειρία). Και επιπλέον δεν χρειάζομαι antivirus, antimalware, αναζήτηση αν θα πάρω το επόμενο update, ψάξιμο για bugs μετά το τελευταίο update κλπ κλπ. Η Samsung, η Motorola, η HTC και όλοι οι υπόλοιποι κάνουν πολύ καλή δουλειά αλλα παράγουν ένα σασί στο οποίο καύσιμο δίνει άλλος (Google Android). Η Apple έχει το δικό της κλειστό σύστημα.

Εκ του αποτελέσματος...το προιόν που πουλάει η Apple, ότι και να είναι αυτό, είναι αξιόπιστο και σταθερό. Για όσους δεν το αναγνωρίζουν έτσι, προτείνω κινέζικο με 8 πυρήνες και 4 giga Ram, με 250 ευρωπουλάκια και ένα mail παραπόνων στην Google. Δεν σας φταίει καμμιά Apple ούτε η Ferrari του γείτονα.

• Like 8
Δημοσ.

Για μενα εκεινο το χαρακτηριστικο που θα εχει το μεγαλυτερο ενδιαφερον να το δω αν υλοποιηθει τελικα θα ειναι η force touch  τεχνολογια ,θα  ειναι κατι πολυ χρησιμο  και με πολλες  εφαρμογες στην πραξη  ειδικα σε smartphone . Γαι το κρυσταλλο ζαφειρι δεν το βλεπω πιθανο διοτι  θα  εκτοξευσει την τελικη τιμη της συσκευης .

Σε αναμονη λοιπον για το 6s  αν και δεν θα το επιλεξω  εκτος συγκλoνιστικου  απροοπτου , καθως αλλαζω καθε  δευτερο μοντελο  συσκευη .

Δημοσ.

Θα συνεχιστεί η παράδοση να είναι ίδια εμφανισιακά με τα προηγούμενα μοντέλα, όπως όλα τα s; Το να βγάλουν μοντέλο στις 4 ίντσες το θεωρώ άκυρο και πισωγύρισμα, δε νομίζω ότι θα το κάνουν

• Like 2
Δημοσ.

Μπααααα, δεν θα παρω.....

Θα περιμενω το 7 που ειναι και το lucky number μου. :-D

Μεχρι τοτε το plus και το Νοτελι4 κανουν την δουλεια τους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συνεχιστεί η παράδοση να είναι ίδια εμφανισιακά με τα προηγούμενα μοντέλα, όπως όλα τα s; Το να βγάλουν μοντέλο στις 4 ίντσες το θεωρώ άκυρο και πισωγύρισμα, δε νομίζω ότι θα το κάνουν

Την εμφάνιση την αλλάζουν σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση, πχ από το 4 στο 5, ή από το 5 στο 6.

Δε νομίζω ότι θα βγάλουν στις 4", τώρα μεγάλωσαν τα δάχτυλα των χρηστών και μπορούν να χειριστουν και τις 4.7". Σε μερικούς μάλιστα φτάνουν και τις 5.5", που μέχρι τώρα ήταν "παντόφλες" και δεν τις χρειαζόντουσαν... :P :D :D :D

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 6
Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες.

Συγνώμη, αλλά δεν ξέρω, δεν είναι καπως ηλίθιο να βγάλει και άλλο iPhone εφόσον τα τωρινά 6-6plus είναι στα φόρτε τους; Ακόμα ξεπουλάνε.. Δε νομιζω πέρα απο τους καυλωμένους iPhonάκιδες να κάνουν πολλοί τη μετάβαση και δεν νομίζω να αξίζει κιόλα. Τώρα είπα δεν ξέρω, τα μαρκετίστικα δεν τα γνωρίζω και με τις πωλήσεις δεν πολυασχολούμαι.

Με μια πρώτη ματιά αγουροξυπνημένου ανθρώπου είναι κουτό το να κυκλοφορήσουν ναυαρχίδες. Οι γνώστες ενημερώστε...

Κάθε χρόνο γύρω στο Σεπτέμβριο - Οκτώβριο παρουσιάζει νέα μοντέλα. Άρα το ίδιο θα κάνει και φέτος :) Δεν μιλάει για τώρα το άρθρο αλλά για μετά το καλοκαίρι

Δημοσ.

Θα βγάλουν το 5CS. Πλαστικό 5s....

• Like 1
Δημοσ.

Μπααααα, δεν θα παρω.....

Θα περιμενω το 7 που ειναι και το lucky number μου. :-D

Μεχρι τοτε το plus και το Νοτελι4 κανουν την δουλεια τους.

Μυτιληνιός είσαι; :P

Θα βγάλουν το 5CS. Πλαστικό 5s....

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια....και δε μου φαίνεται και τόσο άκυρο! :)

• Like 1
Δημοσ.

Και το αρμεγμα συνεχίζετε μπράβο στην Apple που πουλάει 3 χρόνων specs σε τετοιες τιμές. Τουλάχιστον στη χώρα μας έχει πέσει πάρα πολύ το ποσοστό των iPhone και μόνο ως καλό μπορώ να δω κάτι τέτοιο.

Οι Αμερικανοί που το περνουν στα 99 δολάρια με ένα καλό πακέτο τηλεφωνίας είναι γιατί τόσο αξίζει και τους συμφερει. Αυτοί που σκάνε τα 900αρια είναι ελάχιστο ποσοστό όσο περνάει ο καιρός μιας και οσοι πάνε σε καλό Android ή windows phone δεν υπάρχει επιστροφή.

fixed

Το Android στον πυρηνα του, πλεον δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε αποδοση απο το iOS. Αντιθετως ειναι το iOS το οποιο με καθε νεα εκδοση υλοποιει στοιχεια που το Android εχει σχεδον απο καταβολης του σε μια εμμεση αποδοχη της στασιμοτητας στην οποια βρισκεται εδω και αρκετες εκδοσεις.Τα 2 λειτουργικα διαφερουν στην φιλοσοφια/δομη τους και καλως διοτι κανεις υγιως σκεπτομενος ανθρωπος δεν θα ηθελε μια τετοια ομοιομορφη και ανεπνευστη αγορα. Απο κει και περα, ο καθενας επιλεγει την πλατφορμα που τον εκφραζει συμφωνα με τις αναγκες και τις προσωπικες του προτιμησεις.

Οι "καυγαδες" και τα εκαστοτε flame, θυμιζουν 5χρονα που τσακωνονται στην πλατεια για το ποιος θα παρει τον μεγαλυτερο χωρο να παιξει. Το χειροτερο ολων ειναι οτι η πλατεια δεν τους ανηκει.

ακομα και τωρα το android εχει θεματα, φυσικα εχει κανει αλματα τα τελευτεα χρονια αλλα δεν παυει να εχει προβληματα..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ελπίζω να αναβαθμίσουν και το app της κάμερας που είναι χειρότερο των απλών Lumia...

Και πες μας τώρα πόση ώρα σου παίρνει για να βγάλεις μια φωτό με το photo app των lumia... :P

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...