Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα τετραπύρηνα του ανταγωνισμού είναι των 100€ ή την 650 €?

και των 900 να είναι τρώνε σκόνη...

• Like 6
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχουμε δει τόσα και τόσα βιντεάκια. iPhone 6 με galaxy s6, note 4, htc m9, lg G3. Μην με αναγκάσετε να βάλω βιντεάκια να τα δείτε ΠΑΛΙ. Μην ξεχνάτε ότι το android ειναι για οικονομικά smartphone άσχετα που κάποια πρόβατα σκάνε τόσα χρήματα σαν να αγοραζανε iOS. Δηλαδη οποιοδήποτε android θα πρέπει να εχει πολλαπλούς πύρινες χιονισμένους στο θεό και 3 ram και άνω.

Το είδαμε και στο iPad Air 2. Τριπυρηνο cpu. Το ισχυρότερο στο tablet ανέκαθεν.

Φαντάσου αν τωρα έρθει iPhone με οχτω πυρήνες χιονισμένους εκει όπου ειναι τα περισσότερα android και 3 ram.

Οι κακομοίρα Σάμμυ θα πρέπει να φτάσει πιο ψηλά κι άπο τον θεό για να κράτηση την ίσα ίσα ισορροπία απόδοσης.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κόβω..αν και δεν έχω iphone...σύγκρινέ τα σε real life και θα δεις...nexus έχω.

Από αυτό που έγραψες, πώς συμπεραίνεις ότι το SOC της Apple είναι καλύτερο; Θέλω επιχειρήματα με λογική συνέχεια παρακαλώ...

Ρε παιδιά έχουμε δει τόσα και τόσα βιντεάκια. iPhone 6 με galaxy s6, note 4, htc m9, lg G3. Μην με αναγκάσετε να βάλω βιντεάκια να τα δείτε ΠΑΛΙ. Μην ξεχνάτε ότι το android ειναι για οικονομικά smartphone άσχετα που κάποια πρόβατα σκάνε τόσα χρήματα σαν να αγοραζανε iOS. Δηλαδη οποιοδήποτε android θα πρέπει να εχει πολλαπλούς πύρινες χιονισμένους στο θεό και 3 ram και άνω.

Το είδαμε και στο iPad Air 2. Τριπυρηνο cpu. Το ισχυρότερο στο tablet ανέκαθεν.

Φαντάσου αν τωρα έρθει iPhone με οχτω πυρήνες χιονισμένους εκει όπου ειναι τα περισσότερα android και 3 ram.

Οι κακομοίρα Σάμμυ θα πρέπει να φτάσει πιο ψηλά κι άπο τον θεό για να κράτηση την ίσα ίσα ισορροπία απόδοσης.

Το ίδιο ισχύει και για σένα. Συμπεραίνεις ότι δυο κινητά με διαφορετικό hardware και software έχουν διαφορετικές επιδόσεις, που οφείλονται στο hardware; :blink:

Αυτό δεν στέκει λογικά. Ορίστε βιντεάκι:

Ξέρεις τί συμπέρασμα μπορώ να βγάλω σύμφωνα με τη δική σου λογική;... Απλά σκέψου: το 3310 έχει καλύτερο επεξεργαστή από το iphone 6... :blink: :-D

Η λογική λέει : διαφορετικό hardware, διαφορετικό software => δεν υπάρχει σύγκριση...

Το ότι το iphone είναι γρήγορο σε καθημερινή χρήση δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Το ότι είναι πιο δυνατό από το android ναυαρχίδες, είναι κάτι που δε μπορεί να το ξέρει κανείς... Εκτός κι να βρούνε τρόπο να του εγκαταστήσουν android και να πάρουνε μετρήσεις...

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 15
Δημοσ.

@ Jophiel: Τουλάχιστον δεν είναι χειρότερο, δεν κολλάει, ανταποκρίνεται με τη μία, έχει άψογα notifications σε εφαρμογές που χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον, Α8(Χ), γραφικά, δεν μπορείς να το συγκρίνεις με android 150 ευρώ. Συμφωνώ με την τελευταία σου φράση.

Δημοσ.

και των 900 να είναι τρώνε σκόνη...

Κόψε κάτι... :blink: :-)

Και ευκολα κιολας...με iphone 5 ειμαι κ ριχνω πολλα ανδροειδη....
  • Like 2
Δημοσ.

@ Jophiel: Τουλάχιστον δεν είναι χειρότερο, δεν κολλάει, ανταποκρίνεται με τη μία, έχει άψογα notifications σε εφαρμογές που χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον, Α8(Χ), γραφικά, δεν μπορείς να το συγκρίνεις με android 150 ευρώ. Συμφωνώ με την τελευταία σου φράση.

Σε αυτό δε διαφώνησα ποτέ. Τα γραφικά του είναι πολύ καλά, αλλά η οθόνη του είναι χαμηλής ανάλυσης (για τα δεδομένα του 2014-2015) και όλα τρέχουν ομαλά.

Υπάρχουν όμως και πολλά κινητά με υποδεέστερο hardware, που είναι εξίσου γρήγορα και μάλιστα σε πολύ χαμηλότερη κατηγορία τιμής, πχ lumia 930, 830. 730/735 κτλ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το optimization κάνει θαύματα,γι αυτό και είναι δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα για το hardware. ;)

Και ευκολα κιολας...με iphone 5 ειμαι κ ριχνω πολλα ανδροειδη....

Σε τί; Κόντρα από φανάρι σε φανάρι; :P :D

Απαντάω πιο πάνω και σε σένα. Περιληπτικά: διαφορετικό hardware, διαφορετικό software <=> καμία σύγκριση... Αλλιώς :

... Ορίστε ένα κινητό που σε πατάει κάτω σε ταχύτητα και είναι και μοντέλο 15ετίας... :D

• Like 4
Δημοσ.

Τέλος η κάμερα, ίσως, αποτελέσει την μεγαλύτερη (ευχάριστη) έκπληξη του καινούριου μοντέλου, αν και θα μπορούσε, σε αυτή την κατηγορία τιμής, να είναι 16 ή 20MP, για να μπορεί να κοιτάει τον ανταγωνισμό στα μάτια. 

Αν βάλει στο 6s την 16mp camera, τι θά έχει το 7 και 7s μετέπειτα... 

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή έχω το Lumia 930 επέτρεψέ μου να σου πω ότι δεν είναι και τόσο stellar που οφείλεται στο λειτουργικό του (φαντάζομαι). Αν δεν το είχε προσφορά στα 299 τότε τα Χριστούγεννα, θυμάσαι, με την απόδοσή του τουλάχιστον σε εφαρμογές που χρησιμοποιώ, ούτε που θα το άγγιζα σε βιτρίνα. Πάμε αλλού όμως τώρα, windows μεριά.

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες.

Συγνώμη, αλλά δεν ξέρω, δεν είναι καπως ηλίθιο να βγάλει και άλλο iPhone εφόσον τα τωρινά 6-6plus είναι στα φόρτε τους; Ακόμα ξεπουλάνε.. Δε νομιζω πέρα απο τους καυλωμένους iPhonάκιδες να κάνουν πολλοί τη μετάβαση και δεν νομίζω να αξίζει κιόλα. Τώρα είπα δεν ξέρω, τα μαρκετίστικα δεν τα γνωρίζω και με τις πωλήσεις δεν πολυασχολούμαι.

Με μια πρώτη ματιά αγουροξυπνημένου ανθρώπου είναι κουτό το να κυκλοφορήσουν ναυαρχίδες. Οι γνώστες ενημερώστε...

Δημοσ.

Επειδή έχω το Lumia 930 επέτρεψέ μου να σου πω ότι δεν είναι και τόσο stellar που οφείλεται στο λειτουργικό του (φαντάζομαι). Αν δεν το είχε προσφορά στα 299 τότε τα Χριστούγεννα, θυμάσαι, με την απόδοσή του τουλάχιστον σε εφαρμογές που χρησιμοποιώ, ούτε που θα το άγγιζα σε βιτρίνα. Πάμε αλλού όμως τώρα, windows μεριά.

Επειδή έχω και εγώ το 930 σου λέω να το πας για service. Το δικό μου είναι stellar και πάρα πολύ γρήγορο. Το έχω εδώ και 4 μήνες και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Σε αντίθεση με τα lumia 635 και 620 που έχει η γυναίκα μου, που κολλάνε 1-2 φορές το μήνα. Λόγω της μικρής μνήμης RAM που έχουν και όχι λόγω λειτουργικού. Αν κάνεις επανεκκίνηση μια φορά τη βδομάδα δεν κολλάνε ούτε αυτά.

Αν βάλει στο 6s την 16mp camera, τι θά έχει το 7 και 7s μετέπειτα... 

Είναι κι αυτό μια άποψη...

Δημοσ.

Και το αρμεγμα συνεχίζετε μπράβο στην Apple που πουλάει 3 χρόνων specs σε τετοιες τιμές. Τουλάχιστον στη χώρα μας έχει πέσει πάρα πολύ το ποσοστό των iPhone και μόνο ως καλό μπορώ να δω κάτι τέτοιο.

Οι Αμερικανοί που το περνουν στα 99 δολάρια με ένα καλό πακέτο τηλεφωνίας είναι γιατί τόσο αξίζει και τους συμφερει. Αυτοί που σκάνε τα 900αρια είναι ελάχιστο ποσοστό όσο περνάει ο καιρός μιας και οσοι πάνε σε καλό Android δεν υπάρχει επιστροφή.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...