r3hakc Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλησπερα. Πιανω ενα δικτυο wifi το οποιο εχει ενεργοποιημενο το mac filtering και κρυπτογραφηση wpa2. Ταυτοχρονα εχω την mac address ενος υπολογιστη που ειναι συνδεδεμενος σε αυτο το δικτυο (μεσω lan επομενως ειναι στη λιστα του ρουτερ με τις συσκευες που επιτρεπονται) αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αλλαξω την mac addres της καρτας δικτυου του υπολογιστη μου θα μπορεσω να μπω στο δικτυο η θα πρεπει να γνωριζω και τον κωδικο του ρουτερ;
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καλησπερα. Πιανω ενα δικτυο wifi το οποιο εχει ενεργοποιημενο το mac filtering και κρυπτογραφηση wpa2. Ταυτοχρονα εχω την mac address ενος υπολογιστη που ειναι συνδεδεμενος σε αυτο το δικτυο (μεσω lan επομενως ειναι στη λιστα του ρουτερ με τις συσκευες που επιτρεπονται) αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αλλαξω την mac addres της καρτας δικτυου του υπολογιστη μου θα μπορεσω να μπω στο δικτυο η θα πρεπει να γνωριζω και τον κωδικο του ρουτερ; Πρεπει να γνωριζεις τον κωδικο του δικτυου.
r3hakc Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Τοτε μπορω να βρω τον κωδικο; Εχω προσβαση στον υπολογιστη. Αποτι εχω δει εχει φτιαξει ενα virtual lan connection. Στις ιδιοτητες αυτου μπορω να νρω κατι που θα με βοηθουσε;
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 "Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα