dknight99 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Στη Vodafone φίλε μου, τελείωσε μέσα σε δύο μέρες το stock όμως γτ τα κατεβάσαν κ από το site. Πολλά μέλη του forum προλάβαμε κ πήραμε! Αρκετοί ήδη βέβαια τα πουλάνε ελπίζοντας να βγάλουν κανένα ψιλό.οπως κ να χει αξίζει να ψάχνεσαι, τώρα πχ το mi4 πάει ίδια τιμή κ το g3 το ίδιο. Ακόμη κ το galaxy alpha που είναι Premium πάει 230 καινούργιο ebay (μέσω αποθήκης Γερμανία αποφεύγεις κ τελωνείο 99%)
nickelodeon Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 αποφεύγεις κ τελωνείο 99%) nten ekhei telonio matia mou 2
andre74 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Φίλε κι εγώ τωρα χρησιμοποιώ s5 δίκαρτο που το αγόρασα μετά από ένα χρόνο με δωροεπιταγη 150€ + την τιμη του oneplus. Καλές κι οι αμολεντ κλπ κλπ. Αλλά oneplus ΔΕΝ είναι. Οσα δε φτάνουν οι "επώνυμοι" = διαφημιζομενοι τα κάνουν κρεμαστάρια...
overpower Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Εχει τον μινι-nuclear SD810. Αφτο και μονο ειναι fail. Και αυτο ειναι fail.... 1
Jophiel Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Το πρόβλημα είναι το σύστημα με τις προσκλήσεις, η έλλειψη αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και η θερμοκρασία του SD 810. Το κινητό φαίνεται καλό και θα ήθελα να υποστηρίξω και τη συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά... Προς το παρόν της λείπουν κάποια πράγματα. Η τιμή, πάντως, είναι πολύ καλή γι αυτά που προσφέρει.
kostis032 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Σαν κάτοχος εδώ και περιπου ενα χρόνο μπορω να πω οτι το κινητό είναι πολύ καλό στα χρήματα που είχε 299€ ( oneplus one ) αυτονομία πολύ καλη όπως και η ποιότητα της συσκευής η κάμερα δεν είναι πολύ τέλεια ουτε η οθόνη αλλά για το λογο που προτιμησα και πήρα αυτήν την συσκευή με κάλυψε πληρης , ο μόνος λογος που δεν θα ξανά προτιμούσα την συγκεκριμένη εταιρία είναι το suport της εχώ ανοίξει ticket απο τον Απρίλιο για πρόβλημα στην οθόνη που έβγαλε μετα απο σκληρή χρηση που το έχω κανει και ακόμη δεν μου έχει απαντήσει. Ενω π.χ lg έρχεται ο couriel στο σπίτι και σε 48 ώρες σου το φέρνει παλι πίσω το κινητό όπως πρεπει να ειναι .
ilektrolo Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Κάτοχος του 64gb.Το κινητό αν με ρωτούσατε πριν 1 μήνα θα έλεγα ότι ήταν άψογο σε όλα,πραγματικά. Τελικά όμως εγώ και όπως άλλοι χιλιάδες χρήστες μας εμφανίστηκαν τα ghost touched και γενικά έχει θέμα αν δέχεται ταυτόχρονα αγγίγματα στον ίδιο χ άξονα.Το πρόβλημα εκτιμώ ότι είναι hardware. Έχει πάρει πολύ έκταση το θέμα και φαίνεται πως όλα τα κινητά έχουν θέμα απλά σε κάποιους μπορεί να μην έχει εμφανιστεί ακόμα ή δεν το καταλαβαίνουν! Με δεδομένο το παραπάνω και την τιμή που θα έχει δεν το βλέπω να πηγαίνει καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα