multiportokali Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Γεια σας, οπως γραφω και στο post εχω ενα iphone το οποιο το εβαλα καταλαθος στο πλυντηριο, το προβλημα μου δεν ειναι η συσκευη διοτι δεν νομιζω να φτιαχνετε, εκει που προβληματιζομαι ειναι αν μπορω να βρω της φωτογραφιες που ειχα μεσα, υπαρχει τροπος ?
Kostasspil Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Τις είχες στο iCloud?? Backup υπάρχει? Άμα δε λειτουργεί η συσκευή ξέχνα το.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Γεια σας, οπως γραφω και στο post εχω ενα iphone το οποιο το εβαλα καταλαθος στο πλυντηριο, το προβλημα μου δεν ειναι η συσκευη διοτι δεν νομιζω να φτιαχνετε, εκει που προβληματιζομαι ειναι αν μπορω να βρω της φωτογραφιες που ειχα μεσα, υπαρχει τροπος ? Ρυζι! Για μια μερα τουλαχιστον. Και υπομονη. Ξερω καλα τι λεω Άμα δε λειτουργεί η συσκευή ξέχνα το. Nope 3
discoboyminimal Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 gio , ωραιος ρε..το διαβασα ολο... σε καταλαβαινω, την εχω παθει κ εγω ετσι..
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αν έχεις backup στο iTunes μπορείς να πάρεις τα αρχεία σου. Από το icloud επίσης μπορείς (αλλά νομίζω μόνο σε άλλο iPhone). Με τη συσκευή μην ασχολείσαι καν, χαμένος χρόνος και χρήμα
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Με τη συσκευή μην ασχολείσαι καν, χαμένος χρόνος και χρήμα Για μια ακομα φορα: Nope
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Για μια ακομα φορα: Nope οκ ας ασχοληθεί, μία στις 100 να παίξει και να παίξει σωστά
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 οκ ας ασχοληθεί, μία στις 100 να παίξει και να παίξει σωστά Δεν ξερω εαν ειναι 1 στις 100 ή καποιο αλλο ποσοστο, προσωπικα ηταν 1 στις 1. Εαν πιστευεις οτι δεν αξιζει τον κοπο να κανεις μια δοκιμη για να σωσεις μια συσκευη μερικων εκατονταδων ευρω και απλα να την στειλεις αδιαβαστη, τοτε παω πασο, απλα διαφωνουμε. 1
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν ξερω εαν ειναι 1 στις 100 ή καποιο αλλο ποσοστο, προσωπικα ηταν 1 στις 1. Εαν πιστευεις οτι δεν αξιζει τον κοπο να κανεις μια δοκιμη για να σωσεις μια συσκευη μερικων εκατονταδων ευρω και απλα να την στειλεις αδιαβαστη, τοτε παω πασο, απλα διαφωνουμε. Έχω ασχοληθεί με αρκετές γι'αυτό σου λέω Ήσουν πολύ τυχερός! Βέβαια δεν μας είπε ποιο iPhone είναι, μέχρι το 3gs ήταν πιο ανθεκτικά, μετά όλο και πιο ευαίσθητα ειδικά στο νερό. Αν έχει χρόνο και όρεξη να ασχοληθεί μόνος του οκ, απλά για μένα καλύτερα να μην πληρώσει για εργασία ή ανταλλακτικά
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Έχω ασχοληθεί με αρκετές γι'αυτό σου λέω Ήσουν πολύ τυχερός! Δεν διαφωνω, εξυπακουεται πως ημουν τυχερος. Δες το διαφορετικα ομως: Εαν ημουν εγω αυτος που εκανε την ερωτηση μετα απο την δικια μου περιπτωση και ειχα ακολουθησει την συμβουλη σου ασυζητητι, θα ειχα χασει ενα λειτουργικοτατο iPhone. Μy point is, κανεις δεν πρεπει να ειναι απολυτος, ειδικα οταν προκειται να "πληρωσει" αλλος τον λογαριασμο Τωρα το τι θα κανει ο ts, αυτος εχει το μαχαιρι αυτος και το καρπουζι. Just my 2 cents 1
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν διαφωνω, εξυπακουεται πως ημουν τυχερος. Δεστο διαφορετικα ομως: Εαν ημουν εγω αυτος που εκανε την ερωτηση μετα απο την δικια μου περιπτωση και ειχα ακολουθησει την συμβουλη σου ασυζητητι, θα ειχα χασει ενα λειτουργικοτατο iPhone. Μy point is, κανεις δεν πρεπει να ειναι απολυτος, ειδικα οταν προκειται να "πληρωσει" αλλος τον λογαριασμο Τωρα το τι θα κανει ο ts, αυτος εχει το μαχαιρι αυτος και το καρπουζι. Just my 2 cents Συμφωνώ και ίσως δεν θα έπρεπε να ήμουν τόσο απόλυτος. Καλύτερα να απαντούσα "κάνε μια προσπάθεια αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην φτιάξει" 1
multiportokali Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σας ευχαριστω που εχετε στειλει αλλα το ερωτημα μου δεν ειναι αν φτιαχνει το iphone (υπαρχει περιπτωσει να σωθουν τα υπαρχοντα απο μεσα, φωτος κτλπ,)
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σας ευχαριστω που εχετε στειλει αλλα το ερωτημα μου δεν ειναι αν φτιαχνει το iphone (υπαρχει περιπτωσει να σωθουν τα υπαρχοντα απο μεσα, φωτος κτλπ,) Αν δεν έχεις κρατήσει καπου backup ο μόνος τρόπος είναι να δοκιμάσεις να το επισκευάσεις (έστω να ανοίξει) και να τα πάρεις από μέσα
iMarilina Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Σας ευχαριστω που εχετε στειλει αλλα το ερωτημα μου δεν ειναι αν φτιαχνει το iphone (υπαρχει περιπτωσει να σωθουν τα υπαρχοντα απο μεσα, φωτος κτλπ,) Αν δεν δουλέψει το iphone πώς ακριβώς θα σώσεις τα δεδομένα από μέσα? (εκτός του backup που πιθανώς να είχες κρατήσει)? Σου φαίνεται λογικό σαν ερώτηση? Απλά λέω.
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αν δεν δουλέψει το iphone πώς ακριβώς θα σώσεις τα δεδομένα από μέσα? (εκτός του backup που πιθανώς να είχες κρατήσει)? Σου φαίνεται λογικό σαν ερώτηση? Απλά λέω. Λογικά εννοεί μήπως γίνεται με κάποιο τρόπο όπως κάνουν ανάκτηση από κατεστραμμένους δίσκους πχ (κάποιο μαγαζί που ασχολείται με ανάκτηση δεδομένων έλεγε στο site του ότι μπορεί να κάνει ανάκτηση απευθείας από την μνήμη του iPhone, αλλά αν γίνεται κάτι τέτοιο θα είναι και πανάκριβο λογικά...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις