Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν events στυλ hackathons στην Ελλάδα (συγκεκριμένα Αθήνα) όπου μπορείς να γνωρίσεις κόσμο κτλ. Είμαι 32 κ δε βρίσκω καθόλου programmers στην ...αληθινή ζωή γι' αυτό ψάχνομαι λίγο.. Καλό το github και τα FOSS, καλά τα forums και το SO/Reddit αλλά μου λείπει το co-programming.

Τα events για startups πέφτουν βροχή αλλά πλέον - προσωπική μου άποψη - η κατάσταση έχει ξεφτυλιστεί αφού μέχρι και τα τοπικά TEDx έχουν γίνει τηλεπωλήσεις και εκμετάλλευση νέων (προ-πτυχιακών κυρίως) για οικονομικό τους όφελος. Δεν έχω κρατήσει επαφές με πολλούς συμφοιτητές από τη σχολή αλλά και αυτοί οι λίγοι δεν έχουν καθόλου ενδιαφέρον/πόρωση για το programming γενικότερα. 

Πιστεύω ότι έχω αρκετή εμπειρία σε διάφορα θέματα (programming, networking, web etc.) και θα ήθελα να τη μοιραστώ με άλλους αντίστοιχους φίλους, όχι όμως απρόσωπα και "αργά". Γι' αυτό ίσως κάποιο event που να μην περιλαμβάνει πωλήσεις ή παρουσίαση κάποιου προϊόντος/υπηρεσίας/application να ήταν το ιδανικό. Τσεκάρω και το http://www.meetup.com αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...