mary Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ok.. τωρα εμφανιστηκε ο χαρτης...! αλλα παλι δοκιμαζοντας απο το κινητο δεν μου το εμφανιζει σαν τοποθεσια στην Κοινοποιηση παρουσιας... Λοιπον, οντως αν παω απο το προφιλ μου και ψαξω για να κανω check in, δε μου το εμφανιζει. Αν ομως ψαξω για το μαγαζι απο την αναζητηση του fb, μπορω μεσα απο τη σελιδα του μαγαζιου να κανω κοινοποιηση παρουσιας, οπως και μολις εκανα.
MasterX Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Λοιπον, οντως αν παω απο το προφιλ μου και ψαξω για να κανω check in, δε μου το εμφανιζει. Αν ομως ψαξω για το μαγαζι απο την αναζητηση του fb, μπορω μεσα απο τη σελιδα του μαγαζιου να κανω κοινοποιηση παρουσιας, οπως και μολις εκανα. ψαχνοντας απο την αναζητηση του FB μου το βγαζει και σαν τοποθεσια πλεον..αλλα οταν πας εκει πως μπορεις να κανεις κοινοποιηση παρουσιας;; δεν το βρισκω.. Και το θεμα ειναι να βρω και μεσα απο κινητο πως γινεται για να κανουν οι πελατες του.. Βασικα πρεπει να ριξω και μια ερωτηση στους υπευθυνους του ΦΒ γιατι δεν εμφανιζεται οταν πας να κανεις κοινοποιηση.. mary1 σε ευχαριστω για το χρονο που διαθεσες να ψαχνεις για το θεμα
mary Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ψαχνοντας απο την αναζητηση του FB μου το βγαζει και σαν τοποθεσια πλεον..αλλα οταν πας εκει πως μπορεις να κανεις κοινοποιηση παρουσιας;; δεν το βρισκω.. Και το θεμα ειναι να βρω και μεσα απο κινητο πως γινεται για να κανουν οι πελατες του.. Βασικα πρεπει να ριξω και μια ερωτηση στους υπευθυνους του ΦΒ γιατι δεν εμφανιζεται οταν πας να κανεις κοινοποιηση.. mary1 σε ευχαριστω για το χρονο που διαθεσες να ψαχνεις για το θεμα Το κοιταω απο κινητο και βλεπω τα εξης: Στη δεξια μερια του προφιλ του μαγαζιου εχει 3 τελιτσες(...) και γραφει "Περισσότερα". Πατας εκει και μετα "κοινοποιηση παρουσιας" και σε στελνει στο προσωπικο σου προφιλ για να συμπληρωσεις με ποιον ησουν, ή κάποιο σχόλιο. Αν δε γινεται δλδ απο το προφιλ του καθενος, θα τους λες να επισκεφτουν τη σελιδα του μαγαζιυο στο facebook και απο εκει να κανουν check in.
MasterX Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 οκ... ναι αυτο δουλευει.. οποτε γινεται δουλεια!!!ειδες να γινεται κατι αντιστοιοχο και σε υπολογιστη;
mary Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 οκ... ναι αυτο δουλευει.. οποτε γινεται δουλεια!!! ειδες να γινεται κατι αντιστοιοχο και σε υπολογιστη; Χεχ, απο υπολογιστη οχι δε γινεται να πας στο προφιλ του μαγαζιου και να κανεις απο εκει check in. Αλλά τωρa που το ειδα απο υπολογιστη, εμενα τουλαχιστον στο προφιλ μου, μου εμφανιζει το μαγαζι στα αποτελεσματα αναζητησης.
MasterX Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Χεχ, απο υπολογιστη οχι δε γινεται να πας στο προφιλ του μαγαζιου και να κανεις απο εκει check in. Αλλά τωρa που το ειδα απο υπολογιστη, εμενα τουλαχιστον στο προφιλ μου, μου εμφανιζει το μαγαζι στα αποτελεσματα αναζητησης. χαχαχα... καλο.. εμας σε 2 προφιλ δεν μας το εμφανιζει καθολου.....!!! θα μας τρελανει το ΦΒ
mary Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 χαχαχα... καλο.. εμας σε 2 προφιλ δεν μας το εμφανιζει καθολου.....!!! θα μας τρελανει το ΦΒ Παιζει να το "θυμαται" σε μενα επειδη μπηκα πρωτα στη σελιδα του μαγαζιου και εκανα τσεκ-ιν. Θα σου ελεγα δοκιμασε να κανεις εσυ και οι φιλοι σου τσεκ ιν για να υπαρξει καποια κινηση (απο" 0 ηταν εδω" που ειναι τωρα) ωστε αν καποιος πελατης ερθει, ενδεχομενως να το βρει πιο ευκολα.
Αν. Αν Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Στις 25/5/2015 στις 3:43 ΜΜ, MasterX είπε χαχαχα... καλο.. εμας σε 2 προφιλ δεν μας το εμφανιζει καθολου.....!!! θα μας τρελανει το ΦΒ Γεια σας, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Λύθηκε το πρόβλημα εσας; και αν ναι πως;
bill_2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Στις 29/5/2019 στις 4:25 ΜΜ, Αν. Αν είπε Γεια σας, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Λύθηκε το πρόβλημα εσας; και αν ναι πως; εχω και εγω το ιδιο θεμα , υπαρχει καποια λυση παιδια ?
MISTIC Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Και εγώ έχω δηλώσει την επιχείρηση μου στο fb με σωστή διεύθυνση, φαίνεται κανονικά στο χάρτη αλλά όταν πάω να κάνω κοινοποίηση παρουσίας, δε μου δίνει την επιλογή να διαλέξω την επιχείρηση μου. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Ελληνίκη Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Ρε παιδια βρηκαμε ακρη; Απο το 2015 εχουν αλλαξει τα πραγματα. Βρηκατε κατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα