Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει φτιαξει μια σελιδα στο Facebook ο αδελφος μου για το μαγαζι του (studio tattoo)..
Ενω εχουμε βαλει την διευθυνση στη σελιδα και καναμε και αυτο ωστε να δημιουργηθει Τοποθεσια ωστε να μπορουν οι πελατες του να κανουν Κοινοποιηση παρουσιας οταν βρισκονται στο μαγαζι του, δεν μας το βγαζει σαν τοποθεσια ενω θα επρεπε συμφωνα με αυτα που καταλαβα απο τις οδηγιες του ..

Μηπως τελικα μονο με δημιουργια μεσα απο Smartphone μπορουμε;
Νομιζω μεσα απο την σελιδα θα μας βγει πιο σωστα.. ή το ιδιο ειναι;

Το μαρκαρα και στο Google Maps.. μου δινει και τη δυνατοτητα να παω να το δηλωσω σαν επιχειρηση Google My Business αν και καπου κολλαει και δεν το καταφερα μεχρι στιγμης.. Αυτο βοηθαει καπου στη φαση του Facebook?

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε κάνει check in εσείς εκεί?

οχι.. δεν το βγαζει για να κανεις

πρεπει δηλαδη να κανεις την πρωτη φορα δημιουργια μεσα απο Smartphone που ειπαμε πιο πανω;

απλα αν το κανεις απο Κινητο ασχετα με τη σελιδα, δεν θα τραβηξει τα στοιχεια της σελιδας, πχ εικονιδιο προφιλ..

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.

οχι.. δεν το βγαζει για να κανεις

πρεπει δηλαδη να κανεις την πρωτη φορα δημιουργια μεσα απο Smartphone που ειπαμε πιο πανω;

απλα αν το κανεις απο Κινητο ασχετα με τη σελιδα, δεν θα τραβηξει τα στοιχεια της σελιδας, πχ εικονιδιο προφιλ..

Λοιπον χωρις να ειμαι 100% σιγουρη.

Αν δε μπορειτε να το κανετε μεσα απο browser καντο απο το κινητο.

Ετσι θα δημιουργηθει μια σελιδα χωρις στοιχεια. Πας απο υπολογιστη, τη βρισκεις και την κανεις αναφορα οτι ειναι η ιδια με αυτη που εχεις φτιαξει. Μετα απο χ μερες θα στα συγχωνευσει.

Κατι παρομοιο ειχε συμβει και στο φαρμακειο της ξαδερφη μου. Κανανε τσεκ ιν χωρις να εχει δημιουργηθει σελιδα, και μετα που της την ανοιξα, εκανα αναφορα αυτην που δεν ειχε στοιχεια, πως ειναι διπλοτυπη με την ταδε.

Δημοσ.

Λοιπον χωρις να ειμαι 100% σιγουρη.

Αν δε μπορειτε να το κανετε μεσα απο browser καντο απο το κινητο.

Ετσι θα δημιουργηθει μια σελιδα χωρις στοιχεια. Πας απο υπολογιστη, τη βρισκεις και την κανεις αναφορα οτι ειναι η ιδια με αυτη που εχεις φτιαξει. Μετα απο χ μερες θα στα συγχωνευσει.

Κατι παρομοιο ειχε συμβει και στο φαρμακειο της ξαδερφη μου. Κανανε τσεκ ιν χωρις να εχει δημιουργηθει σελιδα, και μετα που της την ανοιξα, εκανα αναφορα αυτην που δεν ειχε στοιχεια, πως ειναι διπλοτυπη με την ταδε.

Το περιεργο ειναι οτι ενω εχουμε βαλει διευθυνση που υπαρχει δεν την φτιαχνει αυτοματα τοποθεσια (οπως λεει στη βοηθεια)..

επισης αν δεν κανω λαθος θα επρεπε να εμφανιζει χαρτη εκει που εχουμε τη διευθυνση στα info της σελιδας..

Highway tattoo

οποιος μπορει ας το δει να μου πει τη γνωμη του.

αλλιως θα κανουμε αυτο που ειπε η Mary1

Δημοσ.

Το περιεργο ειναι οτι ενω εχουμε βαλει διευθυνση που υπαρχει δεν την φτιαχνει αυτοματα τοποθεσια (οπως λεει στη βοηθεια)..

επισης αν δεν κανω λαθος θα επρεπε να εμφανιζει χαρτη εκει που εχουμε τη διευθυνση στα info της σελιδας..

Highway tattoo

οποιος μπορει ας το δει να μου πει τη γνωμη του.

αλλιως θα κανουμε αυτο που ειπε η Mary1

Λοιπον, κατι που παρατηρησα και θυμηθηκα τωρα. Εχω την εντυπωση πως ολο αυτο δημιουργειται επειδη δεν εχει δοθει σωστα η διευθυνση, αλλιως θα σου εμφανιζε και το χαρτη απο διπλα.

Τι θελω να πω. Μηπως στην google το Χαριλάου Τρικούπη είναι καταχωρημένο ως Χαρ.Τρικούπη κοκ

Παιξτε λιγο με την αλλαγή διευθυνσης ωστε γραφοντας την να σας εμφανιζει προτινόμενες τοποθεσιες απο κατω και ετσι να βρειτε τη σωστη που ειναι καταχωρημενη στη google

Δημοσ.

Λοιπον, κατι που παρατηρησα και θυμηθηκα τωρα. Εχω την εντυπωση πως ολο αυτο δημιουργειται επειδη δεν εχει δοθει σωστα η διευθυνση, αλλιως θα σου εμφανιζε και το χαρτη απο διπλα.

Τι θελω να πω. Μηπως στην google το Χαριλάου Τρικούπη είναι καταχωρημένο ως Χαρ.Τρικούπη κοκ

Παιξτε λιγο με την αλλαγή διευθυνσης ωστε γραφοντας την να σας εμφανιζει προτινόμενες τοποθεσιες απο κατω και ετσι να βρειτε τη σωστη που ειναι καταχωρημενη στη google

..

Στο Google Maps βγαζει τη διευθυνση σαν Char. Trikoupi 81 ... ελληνικα δεν την βγαζει;

Γενικα δεν μου εμφανιζει προτασεις διεθυνσης βλεπω

και τωρα προσεξα οτι ο χαρτης που εμφανιζει το Facebook σε αλλες σελιδες ειναι απο το Bing..

Δημοσ.

..

Στο Google Maps βγαζει τη διευθυνση σαν Char. Trikoupi 81 ... ελληνικα δεν την βγαζει;

Γενικα δεν μου εμφανιζει προτασεις διεθυνσης βλεπω

και τωρα προσεξα οτι ο χαρτης που εμφανιζει το Facebook σε αλλες σελιδες ειναι απο το Bing..

οχι, μια χαρα το βγαζει και στα ελληνικα και ολοκληρα γραμμενο.

25qq802.jpg

Για το Bing, βαλε στο facebook ετσι οπως το γραφω εδω

2i222br.jpg

Δημοσ.

Οκ, το θεμα ειναι οτι στη page οταν πληκτρολογεις διευθυνσεις δεν βγαζει προτασεις απο κατω...
μονο αν επιλεξεις "Βρισκεται εντος αλλης τοποθεσιας" σου βγαζει προτασεις σε drop down menu

και το θεμα ειναι, οτι αφου γραφει:
"Σημείωση: Αν προσθέσετε μια έγκυρη διεύθυνση, οι άλλοι θα μπορούν να δουν τη Σελίδα σας και να κοινοποιήσουν την παρουσία τους σε αυτή μέσω των Τοποθεσιών Facebook."

ποια θεωρει εγκυρη διεύθυνση; που κοιταει;

Δημοσ.

Ειλικρινα και γω εχω μπερδευτει. Βαλε τη διευθυνση οπως την εχει στο bing στη φωτο που εβαλα παραπανω και προσπαθησε να κανεις check in, και πες  μου 

Δημοσ.

Ειλικρινα και γω εχω μπερδευτει. Βαλε τη διευθυνση οπως την εχει στο bing στη φωτο που εβαλα παραπανω και προσπαθησε να κανεις check in, και πες  μου 

Για κοινοποιηση δεν τη βγαζει..

εννοεις να τη βαλω στη σελιδα; 

την εχω πληκτρολογησει αλλα δεν μου βγαζει drop down μενου οτι την βρηκε..

μαλλον θα κανουμε αυτο:

Να την κανω αποθηκευση (που θελει καποιες ωρες να εμφανιστει λεει) και να δω μετα;

και παλι παραλογο ειναι... αλλοι βλεπω να εχουν βαλει τη διευθυνση του κανονικα στα ελληνικα και τους εχει βγαλει χαρτη..

Δημοσ.

Ναι, στις πληροφοριες για τη σελιδα στο fb βαλε αυτη τη διευθυνση παραπανω, οπως τη γραφει το bing.

Αν ουτε αυτο δε δουλεψει, τοτε με τον ανορθοδοξο τροπο θα γινει.

Που να κανεις αποθηκευση; Δε καταλαβα.

Δημοσ.

Ναι, στις πληροφοριες για τη σελιδα στο fb βαλε αυτη τη διευθυνση παραπανω, οπως τη γραφει το bing.

Αν ουτε αυτο δε δουλεψει, τοτε με τον ανορθοδοξο τροπο θα γινει.

Που να κανεις αποθηκευση; Δε καταλαβα.

αποθηκευση εννοουσα στο ΦΒ οταν την αλλαξεις πατας το αποθηκευση και θελει μερικες ωρες να περαστει

Δημοσ.

αποθηκευση εννοουσα στο ΦΒ οταν την αλλαξεις πατας το αποθηκευση και θελει μερικες ωρες να περαστει

α μπραβο,. κανε αποθηκευση τη νεα τοποθεσια και ριχτε μια ματια για τσεκ ιν αυριο-μεθαυριο

Δημοσ.

α μπραβο,. κανε αποθηκευση τη νεα τοποθεσια και ριχτε μια ματια για τσεκ ιν αυριο-μεθαυριο

ok.. τωρα εμφανιστηκε ο χαρτης...!

αλλα παλι δοκιμαζοντας απο το κινητο δεν μου το εμφανιζει σαν τοποθεσια στην Κοινοποιηση παρουσιας... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...