Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα από τα μειονεκτήματα των SSD δίσκων, η περιορισμένη χωρητικότητα τους έναντι των κλασσικών σκληρών δίσκων, δείχνει να αποτελεί παρελθόν όσο ανακοινώσεις όπως αυτή της Fixstars, έρχονται στο προσκήνιο.Με το μοντέλο SSD-600M, ο νέος SSD της Fixstars φτάνει τα 6TB αποθηκευτικού χώρου, στις κλασσικές διαστάσεις 2.5'. Θα χρησιμοποιεί μνήμη 15nm MLC Flash ενώ οι ταχύτητες ανάγνωσης αναμένεται να κυμαίνονται στα 540MB/δευτ. και οι ταχύτητες εγγραφής έως και τα 520MB/ δευτ.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη να δέχεται παραγγελίες για το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο θα αποσταλεί αρχικά προς τα τέλη Ιουλίου σε πελάτες που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Link.png Site: Techxplore

Δημοσ.

Αντε μακαρι να δουμε και τετοιας χωρητικοτητας ssd δισκους και αν εχουν και καλη τιμη τοτε θα ειναι πραγματικα αναρπαστοι.....

Δημοσ.

το nas των 4 ssd με συνολικη χωρητικοτητα 12 ΤΒ τον πουλανε στα 13 , ψεμα , στα 12.999 δολαρια .

επισης  ,Link.png Site:

• Like 1
Δημοσ.

Kατά την άποψη μου δεν εχει σημασία πόσο θα κοστίζει αυτος, αλλά χάρη σε αυτόν θα πέσουν οι τιμές των 512GB και 1TB σε προσιττά πλαίσια.

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Να το πω πως θα πάει??? Όχι, να το πω...???

Ακόμα ασχολείστε με τις τιμές των νέων τεχνολογιών και χωρητικοτήτων;

Αφού ξέρουμε πως πάει το θέμα. Όταν πρωτοβγεί  κάποια καινούργια χωρητικότητα ή νέα τεχνολογία, η τιμή θα 'ναι άπιαστη, θα τ' αγοράσουν οι ελίτ, οι έχοντες.

Μετά από 1-2 χρόνια οι τιμές θα 'ναι σε νορμάλ επίπεδα. End of story.

ΥΓ. Δεν κάνω τον έξυπνο, απλώς κάθε φορά βλέπω τις ίδιες αντιδράσεις και σχόλια. Υπομονή 1-2 χρονάκια λοιπόν και θα 'μαστε έτοιμοι να πετάξουμε ότι μηχανικό δίσκο μας έχει απομείνει :D

Δημοσ.

τιμή γιατί δεν έχει το άρθρο;

και μην πει κανένας "θα πιέσει τις τιμές των μικρότερων ssd", είναι σαν να λέμε ότι και η Ferrari πιέζει τις τιμές των hatchbacks...

• Like 2
Δημοσ.

και μην πει κανένας "θα πιέσει τις τιμές των μικρότερων ssd", είναι σαν να λέμε ότι και η Ferrari πιέζει τις τιμές των hatchbacks...

Μόνο που η βιομηχανία των ημιαγωγών δεν έχει καμία σχέση με την αυτοκινητοβιομηχανία. Φυσικά και θα ρίξει τις τιμές.

• Like 4
Δημοσ.

λέω να ζητήσω δύο samples για review, για να τους δοκιμάσω και σε RAID 0 :D

Παντελως ανουσιο το raid σε ssd δισκους φιλε μου κατα τη γνωμη μου.

Τι παραπανω να ζητησεις σε ταχυτητα δηλαδη απο εναν  απλο ssd σε μια συστιχια ssd δισκων.

Δημοσ.

Με την ίδια λογική φιλε μου, ουτε οι μηχανικοί σκληροί δισκοι θα έπαιφταν ουτε τα περιφερειακά των υπολογιστών ουτε τα κινητά τηλέφωνα ουτε τπτ, απλα συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Ίσως η Ferrari να έχει συμπιέσει τις τιμές στα αντίστοιχα premium super cars. Δε μπορώ να το ξέρω γιατι ποτέ μου δε θα αγοράσω ουτε Ferrari ουτε καποιο άλλο super car!!

• Like 1
Δημοσ.

αναρωτιεμαι ποσο πιο δυσκολο ειναι να φτιαξεις εναν ssd σε σχεση με εναν μηχανικο. θα επρεπε ηδη να εχουν αντικαταστησει ολους τους μηχανικους! υπομονη λοιπον

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...