Hal9000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Η Microsoft δεν έχει κρύψει από την πρώτη ημέρα παρουσίασης του Xbox One τα σχέδια της να καταστήσει την κονσόλα της ως τον απόλυτο άρχοντα του σαλονιού, ετοιμάζοντας να προσθέσει όπως όλα δείχνουν μια πολύ χρήσιμη δυνατότητα τους επόμενους μήνες.Με δυνατότητες media player, το Xbox One θα αποκτήσει επιπλέον και δυνατότητες DVR, επεκτείνοντας τη δυνατότητα παύσης του ζωντανού προγράμματος της τηλεόρασης για όσους διαθέτουν το ειδικό περιφερειακό, προκειμένου να μπορούν να δουν τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια της χώρας τους. Έτσι ο κάτοχος της κονσόλας θα μπορεί να προγραμματίσει την εγγραφή ενός τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο θα αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο των 500 GB του Xbox One, έτοιμο για αναπαραγωγή σε οποιαδήποτε μελλοντική στιγμή. Πιθανότατα η συγκεκριμένη δυνατότητα να μην είναι συμβατή για όσους έχουν συνδέσει κάποιο δορυφορικό αποκωδικοποιητή μέσω της HDMI θύρας, με τη Microsoft να περιορίζει τη λειτουργία της μόνο για εξωτερικά ψηφιακά κανάλια μέσω του Xbox TV Tuner περιφερειακό. Site: TheVerge
isim Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 μονο για τους Αμερικανους δηλαδη! Εμεις με οτετν στο πηγαδι κατουρησαμε
isim Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 μονο για τους Αμερικανους δηλαδη! Εμεις με οτετν στο πηγαδι κατουρησαμε
Angelcrow Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καιρός ήτανε άντε ας βγάλει και κανα xbox one με ενσωματωμένο 4καναλο DVB-T2 freview και 1TB HDD ή κανά δικτυακό τετρακάναλο DVB-T2 freeview tv tuner. Και τέλος ας υποστηρίξει και την εγγραφή DVR σε ΝΑS να πουλήσει τρελά το μηχάνημα! 2
vapits Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 μονο για τους Αμερικανους δηλαδη! Εμεις με οτετν στο πηγαδι κατουρησαμε Για όλους είναι, περνάς την TV σου (ote, nova etc) από την είσοδο του xbox με τον connectorα και είσαι μια χαρά. Σίγουρα δεν είναι όλες διαθέσιμες οι λειτουργίες (προγραμματισμός κτλ) αλλά τουλάχιστον ζωντανά θα μπορείς να γράφεις. 2
kexas22 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 φοβερα ευχαριστες ειδησεις για τους gamers φιλε μου τον gamer δεν τον ενδιαφέρει αν θα γγράφει κάποιο κανάλι από την κονσόλα του αυτό το κάνουν και οι τηλεοράσεις και οι αποκοδικοποιητες , τον ενδιαφέρει να παίζει κάνα παιχνίδι της προκοπής στα 1080p60 fps. Τα υπόλοιπα είναι περιττά
hackerW32 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 και οι δυο λαθος είστε.. το τελευτεο που κοιταει ενας gamer ειναι εαν παιζει η κονσολα σε 1080/60.. 1
GrandGamer Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Συγγνώμη, το προϊόν που προωθήθηκε ως TV, TV, TV, TV, δεν είχε DVR;
chris1982 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 http://www.xbox.com/en-gb/xbox-one/accessories/digital-tv-tuner#fbid=How8VteX3Lz με αυτο δεν ειμαστε κυριλε? Το εχει δοκιμασει κανεις Ευρωπη?
kexas22 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 και οι δυο λαθος είστε.. το τελευτεο που κοιταει ενας gamer ειναι εαν παιζει η κονσολα σε 1080/60.. έχεις δίκιο φίλε μου και εγώ δεν τα κοιτάζω αυτά, αλλά ήθελα να πικαρω την κονσόλα που δεν μπορεί να πετύχει είτε το ένα είτε το άλλο.
Retromaniac Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 http://www.xbox.com/en-gb/xbox-one/accessories/digital-tv-tuner#fbid=How8VteX3Lz με αυτο δεν ειμαστε κυριλε? Το εχει δοκιμασει κανεις Ευρωπη? Το έχω εγώ. Παίζει κανονικά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το xbox κανονικά σαν τηλεόραση. Έχω βάλει σε αυτό τα επίγεια ψηφιακά και στο hdmi την Nova. Το καλό είναι ότι μπορώ και βλέπω TV σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συσκευή μέσα στο σπίτι με το πρόγραμμα smartglass της microsoft (ακόμη και αν παίζει video game το xbox). Για τα επίγεια ψηφιακά μπορώ και αλλάζω και κανάλι από την συσκεύη που βλέπω. Για την Nova ότι είναι επιλεγμένο. Ένα άλλο καλό είναι ότι στο χωριό έχω κάνει VPN με το σπίτι και βλέπω tv μέσω ιντερνετ (xbox) γιατί αλλιώς δεν πιάνουμε τίποτα εκεί που είμαι. Θέλει μόνο στο setup να βάλεις μια τυχαία διεύθυνση Αγγλία (free airview) γιατί δεν υποστηρίζεται επίσημα ακόμη η Ελλάδα.
pigos23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Κ απο που μπορουμε να το προμηθευτουμε?? Να το τσιμπισω απο amazon.uk?? Με ενθουσιαζει η ιδεα του streaming σε tablet κ κινητα
Retromaniac Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Από οποιοδήποτε ευρωπαϊκό Microsoft store με δωρεάν μεταφορικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα