Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση σε ένα pc που έχω.Τώρα χρησιμοποιώ την kingston khx16c9b1b/4 σε ένα dimm και θέλω να πάρω αυτές http://www.e-shop.gr/ram-kingston-khx18c10t2k2-8-8gb-2x4gb-ddr3-1866mhz-hyperx-predator-dual-channel-kit-p-PER.550922 Θα λειτουργούν κανονικά?Αν ναι θα πρέπει να είναι όπως στην εικόνα??(σε dimm 1 και 2 οι καινούργιες και σε dimm 3 η παλιά ) dualwith3.jpg Έχω την asrock h87 pro4

Δημοσ.

Γενικα, με Intel chipset απο εποχης P45 δεν ειχα ποτε προβλημα να βαζω οτι stick να ναι. Για πιο λογο θες να βαλεις 2x2 και οχι 1x4GB?

Δημοσ.

Υπάρχει πιθανότητα να έχεις θέμα λόγω των διαφορετικών τάσεων.
Θα πρέπει να υποχρονιστούνε οι νέες ή να υπερχρονίσεις την παλιά,πράγμα επικίνδυνο.
Καλλιά να πάρεις αυτή..
 PER.550867.jpg

RAM KINGSTON HX316C10FB/8 8GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES
61.64 €

Και πιο φθηνή είναι,και dual θα δουλέψει με αυτή που έχεις ήδη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Shadowjump 2 των 4gb θέλω να βάλω.Η εικόνα είναι για να δείξω αν σε τέτοια αντιστοιχία θα έχω πρόβλημα.

@NeraRosa Mε τις τάσεις το καταλαβαίνω αλλά θα είναι σε διαφορετικές αντιστοιχίες dimm.Τώρα για χρονισμό δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνω κάτι πέρα του να μπω στα bios και να κατεβάσω την ταχύτητα στα 1600.Το σκεύτηκα να πάρω αυτή αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα λειτουργίσει σε dual channel με την 4άρα και αντί για 12gb θα βλέπει 8.Και γιαυτό ζητάω εδώ βοήθεια.(edit: έχεις δίκιο με τις τάσεις.παλούκι... τώρα ή θα κάτσω να πάρω αυτή που λες ή να βρω ακριβώς την ίδια με αυτή που έχω.Το ερώτημα είναι θα λειτουργεί σωστά με την 8?) edit2: και αυτή που μου έστειλες στα 1.5ν είναι.Αυτή που έχω λέει 1.65ν)

Επεξ/σία από zoiskarl
Δημοσ.

Κοίτα λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αλλα καλύτερα να πάρεις στην ίδια ταχύτητα και ρεύμα για να μην έχεις ασυμβατότητες

Δημοσ.

edit2: και αυτή που μου έστειλες στα 1.5ν είναι.Αυτή που έχω λέει 1.65ν)

Kαλά,το είχαμε με τα λάθη τελικά σε αυτό το νήμα.

Μέχρι που το ξαναείδα τώρα,ήμουν πεπεισμένος πως ήταν το αντίθετο.

Μια χαρά θα είσαι με αυτή που βρήκες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...