Προς το περιεχόμενο

technicolor 5136v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κλειδώματα και σταθερότητα πάντως παιζουν στα ίδια επίπεδα σε μένα ενα 5136 κι ενα 108Η (απο hol και τα δυο). Στο wifi όμως το 5136 είναι δράμα σε σχέση με το 108Η, δεν τολμάς να αλλάξει δωμάτιο και το wifi πεφτει/χάνεται..τραγικό, ουτε μισή μέρα δεν το αντεξα.

Σε καταλαβαίνω! Είμαι με το technicolor εδώ και 3 μήνες και έχω αγανακτήσει με το wifi του. το σήμα που λέει είναι ψέμα. απο 3 γραμμές και κάτω είναι σαν 0. με 4 ε κάτι γίνεται αλλα μόνο με 5 κάνεις δουλειά.

Δημοσ.

Σε κλειδώματα και σταθερότητα πάντως παιζουν στα ίδια επίπεδα σε μένα ενα 5136 κι ενα 108Η (απο hol και τα δυο). Στο wifi όμως το 5136 είναι δράμα σε σχέση με το 108Η, δεν τολμάς να αλλάξει δωμάτιο και το wifi πεφτει/χάνεται..τραγικό, ουτε μισή μέρα δεν το αντεξα.

θα το θεωρουσα καλυτερο το technicolor σε σταθεροτητα και σε συγχρονισμο απο το zte.Με παραξενευει αυτο με το ασυρματο γιατι το zte οπως θα δεις σε απειρα θεματα και εδω στο insomnia  εχει χαλια wireless και ολοι παραπονιουνται.δεν εχω το 5136 εχω το 784 technicolor πιο πριν ειχα το 784 thomson πιο πριν 787 πιο πριν 780 και παει λεγοντας και δεν ειχα θεμα.σιγουρα σε αυτα που δεν εχουν εξωτερικη κεραια εχω λιγο χαμηλοτερο σημα αλλα οκ παιζω και σε αλλα δωματια και υπαρχουν καμποσοι τοιχοι ενδιαμεσα.δοκιμασα και netgear και hp και δεν ειδα καλυτερο σημα απο αυτα.

Σε καταλαβαίνω! Είμαι με το technicolor εδώ και 3 μήνες και έχω αγανακτήσει με το wifi του. το σήμα που λέει είναι ψέμα. απο 3 γραμμές και κάτω είναι σαν 0. με 4 ε κάτι γίνεται αλλα μόνο με 5 κάνεις δουλειά.

αν θες δοκιμασε α. για firmware αν υπαρχει.

β.δοκιμασε να το βαλεις 802.11b/g αντι για b/g/n να εις αν θα ειναι καλυτερα.με το κινητο παιζω και απο το μακρινο δωματιο και ας ειμαι οριακα

Δημοσ.

Κι όμως είναι χαλιά το wifi του 5136 και δεν είμαι μονο εγώ κι ο άλλος φίλος που το λέει σε αυτό το θρεντ, έχει αναφερθεί και απο αλλους σε αλλά θρεντ που έχω διαβάσει.

Όπως επίσης έχω δει και τα παραπονα για το zte και με βαση την απόδοση και σταθερότητα του δικού μου σχεδον δεν μπορω να πιστέψω (και έχω 2 ίδια zte και 2 5136, ακριβώς τα ίδια πραγματα ισχύουν και για τα 2 σετ).

firmware δεν εχω βρει πουθενα...και μιας και το εχει πειραγμενο η hol, δεν νομιζω να μπορει να περαστει αλλο. Για το zte έχω βρει οδηγό ξεκλειδωματος (σχετικα πολύπλοκο, αλλά ψιλο-doable) και λέω κάποια στιγμη να δοκιμασω το ενα τι παραπανω μπορεί να δώσει.

Το να το γυρίσω το 5136 σε b/g το 2015 μπας και παίξει καλυτερα το wifi του...ε ας βάλω πανω στη γραμμη το netfaster 2 (που είχε αρκετά δυνατό και σταθερό wifi) και....χαρουμενο κι ευτυχισμενο το 2009!:P

Δημοσ.

το 5130 και το 5136 τα εχω δει πολυ λιγο.λογω voip ειμαι πιο πολυ με τα μοντελα που εχουν fxs.780,784,787.τωρα θα βγει και 5336 που θα ειναι και vdsl οποτε να δουμε αυτο τι wifi θα εχει.

http://www.technicolor.com/en/solutions-services/connected-home/modems-gateways/xdsl-modems-gateways/td5336

μοιαζει με το 5130,5136 αλλα ελπιζω στο wifi να ειναι καλυτερο.αν πεσει στα χερια μου θα πω εντυπωσεις για το wifi αν και θα επρεπε να το κανω συγκριση με το 5136.

τα πιο μεγαλα technicolor 589.788 παρολο που εχουν εσωτερικες κεραιες παιζουν much better απο τα μικρα .πιο παλια ειχα απλα thomson πριν θελησω voip αλλα αυτα ειχαν μια χαρα σημα και σιγουρα καλυτερο απο το technicolor γιατι ειχαν εξωτερικη κεραια.

ναι fimware πλεον ειναι δυσκολο να βρεις για τα technicolor διοτι η technicolor δεν τα δινει σε ιδιωτες και β.δεν βρισκεις ευκολα firmware που να εχουν ξεφυγει απο την technicolor τωρα τελευταια.αλλο τοσο τωρα που εκλεισε το leoforeia.gr και το modemhelp που ηταν δυο πολυ καλα site ειδικα το δευτερο με firmware.εκει ειχε και για απειρα thomson/speedtouch και πλεον ουτε αυτα δεν βρισκεις.το κακο ειναι οτι δεν τα δινει η technicolor γιατι βγαζει ρουτερ μονο branded με custon firmware για providers.το δικο μου ειναι με Generic μεν αλλα ειναι demo premium φαντασου :P.αλλα οτι το εχει κλειδωσει η hol δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να το αλλαξεις.υπαρχουν διαφοροι τροποι αμα βρεις το firmware να το περασεις χωρις να σου ζητησει admin στοιχεια πχ απο τον wizard ή να τρεξεις τον wizard και να αλλαξεις τα admin στοιχεια.αν διαβασεις το θεμα για το technicolor 788 θα δεις πως ξεκλειδωνει και πανω κατω τα ιδια ισχυουν και για τα αλλα technicolor.απλα το θεμα ειναι να βρεις firmware και να ειναι generic γιατι custom ολο και απο καποιον αλλο παροχο μπορεις να βρεις.

ελεγα μηπως με b/g παιξει καλυτερα .το netfaster λογικα θα στο ζητησουν πισω καποια στιγμη αν ειναι απο hol.λογικα παντα.τωρα για το zte δεν θα εμπαινα στον κοπο να το ξεκλειδωσω καν.θα πηγαινα να παρω ενα ρουτερ εμποριου πχ tp link 8970 ή και το 9980 για vdsl(μελλοντικα) ή καποιο draytek 2760 και τελος.δεν νομιζω οτι θα βρεις πολλα παραπανω πραγματα και να το ξεκλειδωσεις ουτε θα γινει πιο σοβαρο ρουτερ.

μια χαρα παντως μπορει να περαστει αλλο firmware στης hol συν οτι soon or late θα μαθευτουν τα admin στοιχεια οπως γινεται παντα.

Δημοσ.

εγώ έχω της forthnet το 5136 και έψαχνα μπας και βρω hol frimware να περάσω έστω για να έχω το dmz αλλα άμα λες οτι της hol και αυτο χάλια wifi τοτε να φταίει το modem; Πάντως δεν βρήκα τίποτα για frimware. Πάντως νομίζω μόνο η cyta κάνει αυτές τις γυφτιές να παίρνει modem πίσω και ας πέρασε πάνω απο χρόνος, ελεος. στην hol είχα κάνει μια σύνδεση το 2010 και το ακύρωσα αλλά μου είχαν στείλει το modem και δεν το πήραν ποτέ πίσω, ένα intracom που όταν το άνοιξα έγραφε zxv10 h108l άρα zte αλλά είχε σταθερότατο wifi μόνο όταν ζεσταινόταν τότε έκανε περίεργα. πάντως τζάμπα Modem πείρα. αύριο επιτέλους μετα απο καιρό θα έρθει το w9980

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι με της hol το firmware μπορει να εχει dmz αλλα στο wifi δεν νομιζω να υπαρχουν αλλαγες.
καλως η κακως καποια technicolor που εχουν εσωτερικη κεραια καποιοι παραπονιουνται οτι παιζουν με πιο
χαμηλο σημα απο τα thomson που ειχαν εξωτερικη.εγω δεν πολυειδα διαφορα ενω ο bro νομιζω ειχε πει
οτι ειχε δει αναμεσα στο 784 thomson με εξωτερικη κεραια και technicolor 784 με εσωτερικη..
οχι δεν παιρνει πισω μονο η Cyta το ρουτερ.ο οτε πλεον δινει το ρουτερ με χρησιδανειο οποτε θεωρητικα παντα
και το zte θα το παρει πισω ασχετα αν τα  λεφτα των μεταφορικων ειναι παραπανω απο την αξια του ρουτερ.
η forthnet δεν παιρνει πισω τα οικιακα αλλα παιρνει πισω τα professional μισθωμενα.η hol τα επαιρνε παντα
πισω ασχετα αν δεν στο εχει παρει.(zte οπως ειπα δεν αξιζει να το παρεις πισω) αν και θα το εδινα πισω
μην θυμηθουν 10 χρονια μετα οτι το θελουν.ελπιζω να εισαι χαρουμενος με το 9980 πλεον.

Δημοσ.

ναι με της hol το firmware μπορει να εχει dmz αλλα στο wifi δεν νομιζω να υπαρχουν αλλαγες.

καλως η κακως καποια technicolor που εχουν εσωτερικη κεραια καποιοι παραπονιουνται οτι παιζουν με πιο

χαμηλο σημα απο τα thomson που ειχαν εξωτερικη.εγω δεν πολυειδα διαφορα ενω ο bro νομιζω ειχε πει

οτι ειχε δει αναμεσα στο 784 thomson με εξωτερικη κεραια και technicolor 784 με εσωτερικη..

οχι δεν παιρνει πισω μονο η Cyta το ρουτερ.ο οτε πλεον δινει το ρουτερ με χρησιδανειο οποτε θεωρητικα παντα

και το zte θα το παρει πισω ασχετα αν τα  λεφτα των μεταφορικων ειναι παραπανω απο την αξια του ρουτερ.

η forthnet δεν παιρνει πισω τα οικιακα αλλα παιρνει πισω τα professional μισθωμενα.η hol τα επαιρνε παντα

πισω ασχετα αν δεν στο εχει παρει.(zte οπως ειπα δεν αξιζει να το παρεις πισω) αν και θα το εδινα πισω

μην θυμηθουν 10 χρονια μετα οτι το θελουν.ελπιζω να εισαι χαρουμενος με το 9980 πλεον.

βρε το technicolor και μισή απόσταση να έπιανε απο τα thomson δεν θα με πείραζε αλλά δεν ουτε αυτο δεν κάνει καλα. λέει οτι πιάνει μακρια αλλα το κινητό πάνω απο το modem να παίζει online ραδιο και να κόβετε να σταματάει το ράδιο. με το w9980 μια γραμμούλα να πιάνει και παίζει ασταμάτητα! Ναι φυσικά και με το w9980 ειμαι υπερ ευχαριστημένος αν και μου βγάζει κατι τρελά πράγματα. Σκέφτηκα να κάνω ένα τοπικ με τα διάφορά του αλλα βαριέμαι. απο την ώρα που και στο gaming το Ping είναι σταθερό όλα comple. 

Νά ένα τρελό του w9980 SNR με θόρυβο = ??? είμαι σε free profile μετα απο συμβουλή σου :) (βγένω εκτός θέμα sorry):

post-264756-0-06924900-1442940568_thumb.png

BTW το current rate όταν κάνω restart το modem θα κλειδώσει εκέι. ε ας το πουμε ένα bug

Αλλά βράχος το modem ούτε μια φορά δεν έχασα internet. 

Δημοσ.

βρε το technicolor και μισή απόσταση να έπιανε απο τα thomson δεν θα με πείραζε αλλά δεν ουτε αυτο δεν κάνει καλα. λέει οτι πιάνει μακρια αλλα το κινητό πάνω απο το modem να παίζει online ραδιο και να κόβετε να σταματάει το ράδιο. με το w9980 μια γραμμούλα να πιάνει και παίζει ασταμάτητα! Ναι φυσικά και με το w9980 ειμαι υπερ ευχαριστημένος αν και μου βγάζει κατι τρελά πράγματα. Σκέφτηκα να κάνω ένα τοπικ με τα διάφορά του αλλα βαριέμαι. απο την ώρα που και στο gaming το Ping είναι σταθερό όλα comple. 

Νά ένα τρελό του w9980 SNR με θόρυβο = ??? είμαι σε free profile μετα απο συμβουλή σου :) (βγένω εκτός θέμα sorry):

BTW το current rate όταν κάνω restart το modem θα κλειδώσει εκέι. ε ας το πουμε ένα bug

Αλλά βράχος το modem ούτε μια φορά δεν έχασα internet. 

παντως με το 784 που εχω οκ πιανει νορμαλ σημα.δεν θα το πω δυνατο αλλα οχι δεν εχω τετοια προβληματα και γενικα δινει γκαζι στο download.
αλλα ενταξει σιγουρα δεν μπορει να συγκριθει με το 9980 σε τιποτα.απλα το techncolor/thomson εχει μεγαλη σταθεροτητα σε χαλια γραμμες.
απο τα καλα δωρεαν ρουτερ το θεωρω.
περιμενε δεν ειναι bug αν εννοεις αυτο που βλεπω.
το margin σου εχει πεσει αρκετα χαμηλα λογω γραμμης οποτε το max rate εχει πεσει πιο χαμηλα το το current rate Που ειναι φυσιολογικο.
οσο αλλαζει το margin τοσο θα αλλαζει και το Max rate.αν πας πανω απο 6 το Max Θα γινει μεγαλυτερο απο το current.αν πας κατω απο το 6
θα γινει μικροτερο απο το Current.αν παει πολυ χαμηλα θα χασει συγχρονισμο.δεν ειναι bug.ειναι φυσιολογικο
το max rate ειναι αλλιως το max attainable οποτε θα αλλαζει συνεχεια.sra δεν παιζει οποτε το Current rate δεν θα αλλαξει.αν επαιζαν sra οι παροχοι τοτε θα αλλαζε
και το Current rate.αν κανεις Restart το ρουτερ θα κλειδωσει με 6 margin οποτε εκει θα ειναι λιγο πιο πολυ
τo max απο το current Οσο δηλαδη εισαι 6 ή και παραπανω.aφου παιζεις σταθερα με τετοιο Margin μια χαρα εισαι.

11mbit για τετοιο attenuation ειναι απλα θαυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...