Προς το περιεχόμενο

technicolor 5136v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..Δεν μπορώ με τίποτα να ανοίξω το config.xml από το ρούτερ.. Σας λέει και εσάς ότι έχει σφάλμα ή μόνο σε εμένα το κάνει?

Δημοσ.

και καποιος αλλος ειχε αναφερει το ιδιο προβλημα.εμενα σε technicolor μου το κατεβαζει σαν ini το αρχειο.παω στο save configuration μεσα απο το router.

Δημοσ.

A...ωραία...εμένα σε αυτό το αποθηκεύει σε xml και μετά δεν το ανοίγεις με τίποτα..λέει κατεστραμμένο αρχείο..είναι θέμα του συγκεκριμένου ρούτερ τότε..

Δημοσ.

ισως και θεμα custom firmware για να μην μπορει καποιος ναπειραξει κατι?ας μας πει καποιος που εχει 5136v2 απο forthnet.εκτος αν το εχουν αλλαξει.αλλα εγω και σε thomson και σε technicolor 784 Που εχω τωρα με generic firmware το κατεβαζει σε ini.Μεσα απο το backup configuration δεν πας?

Δημοσ.

ισως να εχει γινει επιτηδες τοτε για να μην μπορει καποιος να πειραξει κατι.στο δικο μου που ειναι με demo premium firmware δεν εχω τετοιο θεμα.αν μπορει να μας πει και καποιος που εχει technicolor 5136 v2 απο forthnet θα βοηθουσε.

Ναι μέσα από backup configuration πάω..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

συγνωμη για την ανάσταση του θέματος αλλά φίλος έχει το ρουτερ απο τη φορθνετ και δεν υπάρχει επιλογή dmz ενώ το αντιστοιχο πχ της hol έχει, ξέρετε πως μπορεί να μπει η επιλογή? παίζει κάποιο θέμα update πχ?

Δημοσ.

όπως λέει και ο evo481 δεν ειπάρχει επολογή για dmz. Μακάρι να υπήρχε. Ήλπιζα να φταίει που είμαι μέσα σαν user αλλα μπαα. Κατέβασα το config.xml , το άνοιξα με wordpad, άλλαξα το default user του user σε 0 απο 1 και του forthner σε 1 απο 0 και έιμαι μέσα πάντα σαν forthnet χρήστης αλλά δεν είδα να υπάρχει καμια επιπλέον ρύθμιση. ήθελα να τα βάζει όλα αυτοματα τα port forward και όχι να τα κάνω εγώ ένα ένα

Δημοσ.

δεν υπαρχει επιλογη για dmz μεσα απο το web interface.ανοιγει μονο απο telnet με μια εντολη που πρεπει να γραψεις μεσα.ευκολο μεν απλα πρεπει να ανοιξεις προσβαση σε telnet ή να κατεβασεις το config να κανεις την αλλαγη και να το ανεβασεις παλι.

η εντολη ειναι αυτη αν πιανει και σε Technicolor

nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60

Μπορει το Interface να μην λεγεται Internet και να λεγεται αλλιως.

εκει που ειναι το 192.168.1.60 βαζουμε την ip που εχει η συσκευη που θελουμε.εγω προτιμω να την δινω καρφωτα αν και μπορεις μεσα απο το thomson/technicolor να βαλεις να δινει σε αυτην την συσκευη παντα την ιδια Ip.απο το Home network γινεται.κανει bind την ip με την Macaddress δηλαδη

Δημοσ.

συγνωμη για την ανάσταση του θέματος αλλά φίλος έχει το ρουτερ απο τη φορθνετ και δεν υπάρχει επιλογή dmz ενώ το αντιστοιχο πχ της hol έχει, ξέρετε πως μπορεί να μπει η επιλογή? παίζει κάποιο θέμα update πχ?

δεν νομιζω ουτε της hol να εχει dmz.σε κανενα technicolor,thomson,speedtouch δεν εχω δει. εχουν να κανεις assign την public ip σε μια συσκευη σαν Dmz αλλα δεν ξερω κατα ποσο παιζει.μετα πας απο cli interface.

Δημοσ.

δεν νομιζω ουτε της hol να εχει dmz.σε κανενα technicolor,thomson,speedtouch δεν εχω δει. εχουν να κανεις assign την public ip σε μια συσκευη σαν Dmz αλλα δεν ξερω κατα ποσο παιζει.μετα πας απο cli interface.

Και αυτό εδώ τη είναι https://www.hol.gr/support-article/149574/odigies-port-forwarding-gia-technicolor-td5136v2μάλλον απλός το frimware της forthnet το έχει βγάλει. Γιατί μας τα κλειδώνουν έτσι η forthnet δεν μπορώ να καταλάβω

Δημοσ.

πραγματι ειναι dmz.πολυ παραξενο γιατι σε Thomson,speedtouch δεν ειχα δει ποτε.

εχω Technicolor 784 με demo premium firmware που ειναι ξεκλειδωτο (δεν ειναι custom) και δεν εχω ουτε εκει dmz.αν τωρα της Hol μονο εχει Dmz επειδη το ζητησε η ιδια να εχει ή το εχουν κοψει στης forthnet δεν ξερω.παντως δεν εχω δει ποτε dmz σε thomson/technicolor.παντα επρεπε να το κανεις απο το cli.οπως επισης σε καποια firmware δεν μπορεις να κατεβαζεις το config.σου βγαινει αλαμπουρνεζικα αντι να βγει σαν κανονικο κειμενο.εχει πεσει πολυ πειραγμα.

με το 784 που εχω κατεβαζω κανονικα το config σαν User.ini και σε 788vn2 που δοκιμασα και εκει νομιζω το κατεβασα χωρις κανενα θεμα και ηταν κανονικα ο κωδικας και οχι κινεζικα.

αν εχει κανεις κανα αλλο px 5130 ή κανα 582 ας μας πει αν εχει dmz εκει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο router από forthnet,αν το βάλω στη γραμμή μου με wind πάροχο θα παίζει απροβλημάτιστα?    Σε σχέση με το zte h108l.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο router από forthnet,αν το βάλω στη γραμμή μου με wind πάροχο θα παίζει απροβλημάτιστα?    Σε σχέση με το zte h108l.

ναι απλα θα αλλαξεις τα username/password με αυτα της wind αμα εχει.αμα δεν εχει θα παιξει απευθειας.πολυ καλυτερα απο το zte

Δημοσ.

ναι απλα θα αλλαξεις τα username/password με αυτα της wind αμα εχει.αμα δεν εχει θα παιξει απευθειας.πολυ καλυτερα απο το zte

Σε κλειδώματα και σταθερότητα πάντως παιζουν στα ίδια επίπεδα σε μένα ενα 5136 κι ενα 108Η (απο hol και τα δυο). Στο wifi όμως το 5136 είναι δράμα σε σχέση με το 108Η, δεν τολμάς να αλλάξει δωμάτιο και το wifi πεφτει/χάνεται..τραγικό, ουτε μισή μέρα δεν το αντεξα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...