Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά περνάει τα stress test (λιγότερο από ώρα βέβαια)

Μάλλον φταίει το παιχνίδι. Βρήκα και αυτό

(#7: Random Crashes :

First of all, make sure that your drivers are up to date. If the problem persists even after updating the drivers, try changing the compatibility mode to Windows 7. If that didn’t help , try to disable SLI/ Crossfire.)

Θα το τρέξω compatibility win 7 να δώ.

EDIT: μαμακία .. Στην 4η λούπα unigine το ίδιο restart. Μάλλον οι 12άρες του τροφοδοτικού παραδίδουν πνεύμα.....

διαβασες αυτο που εγραψα παραπανω?εχεις το pc συνδεμενο σε κανενα ups,πολυμπριζο κτλ?εαν ναι βγαλτα κ βαλτω απευθειας στην μπριζα κ δοκιμασε ετσι.επισης μπες στο bios κ δες αμα τα ρευματα ειναι σωστα.

Δημοσ.

διαβασες αυτο που εγραψα παραπανω?εχεις το pc συνδεμενο σε κανενα ups,πολυμπριζο κτλ?εαν ναι βγαλτα κ βαλτω απευθειας στην μπριζα κ δοκιμασε ετσι.επισης μπες στο bios κ δες αμα τα ρευματα ειναι σωστα.

Ναι το είδα φίλε μου αυτό που έγραψες παραπάνω. Στο γραφείο έχω κατευθείαν 25αρα γραμμή με σταθεροποιητή τάσης στον ηλεκτρολογικό πίνακα. Δεν παίζει να έχει πρόβλημα από εκεί. Τα ρεύματα και στο bios idle και στο hwmonitor κάτω από stress φαίνονται εντάξει.

Συνεχίζω δοκιμές...

Δημοσ.

κανε αυτο που σου ειπε ο φιλος πιο πανω. Κλεισε για λιγο το ups χωεις ρευμα πανω και ανοιξε το μετα απο κανα 2λεπτο.

Δημοσ.

Βρήκα τι φταίει . Για την ιστορία....

Το τροφοδοτικό έχει 4 ανεξάρτητα rails 12v που βγάζουν συνολικά 62amp. 2 6pin + 2 8pin.

Η κάρτα τροφοδοτείται με ένα 8pin + ένα 6pin.Κατάργησα τα 2 8pin που κάποιο από αυτά τα rail υποψιαζόμουνα από την αρχή για δυσλειτουργία. Χρησιμοποίησα το ένα από τα υπόλοιπα rail με 6pin και λόγω ότι δεν είχα αντάπτορα από 6 σε 8pin, την 8άρα είσοδο ρεύματος της κάρτας, την τροφοδότησα με molex.

Μέχρι στιγμής όλα πάνε ρολόι .

Άντε μάλλον την γλύτωσα προσωρινά. Δεν έχω βέβαια παράπονο με το τροφοδοτικό που εδώ και μια 7ετία και βάλε ,με έχει βγάλει παλικάρι σε απίστευτα ενεργοβόρα setups αλλά ήρθε η ώρα σιγά-σιγά να βγει στη σύνταξη.

Δημοσ.

Αρα το μυνημα που λαμβανες απο την μητρικη στο ξεκινημα του υπολογιστη ηταν απολυτα ευστοχο. :)

Πάρε αντάπτορα 6->8 με την πρώτη ευκαιρία. Η γραμμή με τα molex δεν δίνει πολλά amper στα multyrail συνήθως! ;)

Σωστο αλλα καλυτερα να παρει ενα καινουργιο single rail τροφοδοτικο,δεν χρειαζεται να ειναι ακριβο.

Δημοσ.

Πάρε αντάπτορα 6->8 με την πρώτη ευκαιρία. Η γραμμή με τα molex δεν δίνει πολλά amper στα multyrail συνήθως! ;)

Ναι το έχω στο πρόγραμμα ευχαριστώ

Αρα το μυνημα που λαμβανες απο την μητρικη στο ξεκινημα του υπολογιστη ηταν απολυτα ευστοχο. :)

Σωστο αλλα καλυτερα να παρει ενα καινουργιο single rail τροφοδοτικο,δεν χρειαζεται να ειναι ακριβο.

Αν θυμάσαι το είχαμε συζητήσει και από κοντά πριν κάμποσα χρόνια. Είμαι της άποψης τροφοδοτικό παίρνεις όσο το δυνατόν καλύτερο μπορείς ,ανεξάρτητα το παρόν set up σου. 8 χρόνια κοντεύει να κλείσει αυτό που έχω . Κάποτε ήταν κορυφή. Μέχρι triple sli έχει καταφέρει πετυχημένα.
Δημοσ.

Ναι το έχω στο πρόγραμμα ευχαριστώ

Αν θυμάσαι το είχαμε συζητήσει και από κοντά πριν κάμποσα χρόνια. Είμαι της άποψης τροφοδοτικό παίρνεις όσο το δυνατόν καλύτερο μπορείς ,ανεξάρτητα το παρόν set up σου. 8 χρόνια κοντεύει να κλείσει αυτό που έχω . Κάποτε ήταν κορυφή. Μέχρι triple sli έχει καταφέρει πετυχημένα.

Ναι θυμαμαι.Αλλα το προβλημα ειναι πως ακομη και ενα  τροφοδοτικο κορυφη στην εποχη του,που λογικα θα ειναι και πανακριβο, δημιουργει στον χρηστη την ψυχολογικη αναγκη να το κρατησει πολλα χρονια και μετα την ληξη της εγγυησης του,ακριβως γιατι το ειχε αγορασει χρυσο,και μετα οταν χαλασει μπορει να του κανει ζημια.Αλλος ενας παραγοντας ειναι οτι και στα τροφοδοτικα υπαρχει εξελιξη,συνεχως γινονται καλυτερα ,δινουν περισσοτερες προστασιες σε χαμηλοτερες τιμες οποτε ενας που δεν αλλαζει συχνα,μενει με την παλια τεχνολογια.

Τελος και το εχω πει πολλες φορες,η τακτικη των εταιρειων να δινουν σε καποια τροφοδοτικα 5 και παραπανω χρονια εγγυηση,ειναι για να στα παιρνουν.Απο την στιγμη που αγοραζω ενα τροφοδοτικο,single rail παντα,απο καλη εταιρια και με καλη κατασκευη,θα κοιταξω το vfm ωστε να το αγορασω φτηνα και να το πουλησω στα 2,5 χρονια  (αν εχει 3 χρονια εγγυηση) και να παρω το επομενο ,καινουργιο,με νεες τεχνολογιες και βελτιωμενο.Γιατι μου αρεσει κιολας να αλλαζω συχνα hardware  και να δοκιμαζω καινουργια πραγματα,αλλα και γιατι οσο κορυφη και να ηταν ενα τροφοδοτικο οταν το αγορασα,μετα απο 5 χρονια κανεις λογικος ανθρωπος δεν θα το αγοραζε σαν μεταχειρισμενο, ποσο μαλλον μετα απο 7 η 8. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...