Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4790Κ, R290 tri-x oc, toughpower 850 stock όλα

Παιχνίδι wolfstein old blood αυθεντικό

Σήμερα μόνο το κάνει. Κάθε μισή ώρα restart και το μήνυμα που επισυνάπτω .

Πριν αρχίσω βάλε βγάλε τροφοδοτικά ,κάρτες, του έτυχε κανενός αυτό; Μήπως είναι bug του παιχνιδιού;

Δεν έχω αυτήν την στιγμή άλλο παιχνίδι στον σκληρό

post-68421-0-09935600-1431379549_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση με το παιχνίδι αφού δεν προλαβαίνει καν να μπει στα windows.

Σου λέει οτι παθαίνει υπερφόρτωση.

Τσέκαρε μία αν όλα τα καλώδια είναι κουμπωμένα και αν όλα είναι ok, απενεργοποίησε το anti-surge απο το bios.

Δημοσ.

Δεν πρεπει να ειναι υπερφορτωση. Surges λεει, υπερταση δηλαδη. Αλλα οπως και να εχει, κατα 99% κατι με το τροφοδοτικο. Εκτος και αν φταιει κατι αλλο και κανει το τροφοδοτικο να συμπεριφερεται ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει σχέση με το παιχνίδι αφού δεν προλαβαίνει καν να μπει στα windows.

Σου λέει οτι παθαίνει υπερφόρτωση.

Στα windows είναι όταν παίζω :) στην μισή ώρα - 40 λεπτά κάνει restart και πρίν ολοκληρώσει το boot βγάζει το παραπάνω μήνυμα

Έβαλα μόλις τώρα σταθερό vcore μην τυχόν κάνει καμία μπινιά η μητρική και δοκιμάζω. Αν το ξανακάνει θα εγκαταστήσω και κάποιο άλλο παιχνίδι να δώ.

Τελικά την ταλαιπωρία δεν την γλιτώνω . Ελπίζω να μην μπω στα έξοδα για τροφοδοτικό ρε γαμώτο.

Δημοσ.

Στα windows είναι όταν παίζω :) στην μισή ώρα - 40 λεπτά κάνει restart και πρίν ολοκληρώσει το boot βγάζει το παραπάνω μήνυμα

Έβαλα μόλις τώρα σταθερό vcore μην τυχόν κάνει καμία μπινιά η μητρική και δοκιμάζω. Αν το ξανακάνει θα εγκαταστήσω και κάποιο άλλο παιχνίδι να δώ.

Τελικά την ταλαιπωρία δεν την γλιτώνω . Ελπίζω να μην μπω στα έξοδα για τροφοδοτικό ρε γαμώτο.

Το μήνυμα το βγάζει στο boot όχι στα windows όμως,

Δημοσ.

Το μήνυμα το βγάζει στο boot , αφού υπάρξει πρόβλημα στα windows. Εμένα άμα γίνει διακοπή ρεύματος πχ. και μετά το ανοόξω , μου το δείχνει τότε. Ουσιαστικά το κάνει για να μη γίνονται απανωτά restarts μάλλον σε περιπτώσεις αυξομείωσης της τάσης.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εχει σημασια. Η μητρικη κανει το restart, οποτε μετα σου εμφανιζει το προβλημα. Δεν ειναι κατα το boot το προβλημα με το surge.

Δημοσ.

Δοκιμασε να ζοριζεις GPU/CPU να δεις αν στο κανει.

Το έβαλα ήδη και τρέχει XTU

Δημοσ.

Μου το εβγαζε κ εμενα αυτο μνμ καποια στιγμη οταν επαιζα.Eκλεινε το pc κ οταν ξεκινουσε παλι εβγαζε αυτο το μνμ.

Tελικα εφταιγε ο σταθεροποιητης τασης που εχω συνδεμενο το pc.τον εκλεισα κ τον ξανα ανοιξα κ το θεμα λυθηκε.(τον σταθ. τασης).ειχε φαει καποιο σκαλωμα κ εδινε λιγοτερα volt amper πως στα λενε στο pc.

Δημοσ.

Μια χαρά περνάει τα stress test (λιγότερο από ώρα βέβαια)

Μάλλον φταίει το παιχνίδι. Βρήκα και αυτό

(#7: Random Crashes :

First of all, make sure that your drivers are up to date. If the problem persists even after updating the drivers, try changing the compatibility mode to Windows 7. If that didn’t help , try to disable SLI/ Crossfire.)

Θα το τρέξω compatibility win 7 να δώ.

EDIT: μαμακία .. Στην 4η λούπα unigine το ίδιο restart. Μάλλον οι 12άρες του τροφοδοτικού παραδίδουν πνεύμα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...