Rania1028 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Καλησπερα!!εχω ενα λευκο samsung galaxy note 4 το οποιο εχει 3-4 σημαδακια περιμετρικα στο πλαισιο(bezel) που με ενοχλουν και θελω να το αλλαξω....ρωτησα σε μια γνωστη εταιρια αλυσιδας service και μου ειπαν οτι μαζι με αυτο πρεπει να αλλαχθει και η οθονη!επειτα ρωτησα σε ενα εξουσιοδοτημενο καταστημα service της samsung στη θεσσαλονικη οπου βρισκομαι, και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται αλλαγη οθονης απλα πρεπει να βγει για να αντικατασταθει το πλαισιο...οποιος εχει γνωση επι του θεματος αν ειναι ευκολο ας με βοηθησει να μου πει μια γνωμη γιατι την εχω πατησει απο λαθος service...ευχαριστω!
alexisgt Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ευτυχώς στο Note 4, δεν είναι όπως στα προηγούμενα που όντως το bezel ήταν ένα κομμάτι με την οθόνη και έπρεπε να αλλαχθεί μαζί.Δες το παρακάτω video:
Rania1028 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 οποτε θα επιλεξω το εξουσιοδοτημενο καταστημα να εχω και τ κεφαλι μου ησυχο...σε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα