Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_PIONEER-VSX-424-K,99452,502148,2003564.html

Πολύ καλός ενισχυτής (έχω τον 423) και αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του... αν ψάχνατε για ενισχυτή αυτή την εποχή, μην το σκέφτεστε...

Επόμενη τιμή από €218
https://www.skroutz.gr/s/5130459/Pioneer-VSX-424.html

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμα ρεφεραλ σκρουτζ
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο αναπαραγωγή στερεοφωνικού ήχου πως πάει; Λέω να τον χτυπήσω, το 90% της χρήσης του θα είναι αναπαραγωγή μουσικής υψηλής στάθμης.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά είναι πολύ ποιοτικός και σε στέρεο αλλά και σε πολυκάναλο ήχο. Δεν κατάφερα να τον παίξω ακόμα σε μεγάλες εντάσεις (και δύσκολα θα μπορέσω γενικώς), αλλά λίγο που τον έχω ανεβάσει δεν δείχνει να μασάει και οδηγεί μια χαρά τα B&W... 

Δημοσ.

To δικτυακό κομμάτι του λείπει. Θεωρείται μεγάλο μειονέκτημα ?

Αν έχεις smart tv δεν θα το λεγα...το θέμα είναι σε σχέση με τον yamaha rx-v 377 τι γίνεται....

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει σχεση η Smart tv. Μεσω lan μπορεις να στριμαρεις audio files κατευθείαν στον ενισχυτή. Οποιος το θελει αυτό, θα του είναι χρησιμο. Επισης τους yamaha όταν είναι σε lan, μπορεις να τους χειριστείς με app από android κινητο-ταμπλετ.

Δημοσ.

Οι ενισχυτές yamaha θεωρούνται πολύ καλοί στην απόδοση ποιότητας ήχου. O yamaha rx-v 377 είναι όμως 100 watt σε αντίθεση με αυτόν της προσφοράς που είναι 130 Watt. Επιπλεόν ο pioneer είναι πιο future-proof γιατί έχει θύρα HDMI 2.0 και επομένως υποστηρίζει αναλύσεις 4k. Εγώ ήμουν έτοιμος να πάρω τον yamaha rx-v 477 (με τα 115 watt) και τελικά πήρα τον pioneer.

Αν κάποιος επομένως είναι αυστηρά audiophile ίσως θα πρέπει να προτιμήσει τους yamaha.

Το πόσο σημαντικό είναι το LAN (ή ακόμα καλύτερα το WiFi) εξαρτάται από τον κάθε χρήστη. Σε κάποιον που ακούει πχ intenet radio καλό είναι να υπάρχει. Σε εμένα δεν ήταν απαραίτητο.

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα ποιό πολύ με ενδιαφέρει το κομμάτι του ραδιοφώνου.

Αν εννοεις του Internet radio τι το συζητάς τοτε; Χρειαζεσαι 100% lan.
Δημοσ.

Αν εννοεις του Internet radio τι το συζητάς τοτε; Χρειαζεσαι 100% lan.

Ναι γι αυτό λέω. Βέββαια 99% η χρήση που κάνω είναι καθαρά για προβολή ταινιών.Αλλά επειδή το καθυστέρησα αρκετά (ο sony που έχω κλείνει 10ετία) σκέφτομαι να πάω σε κάτι με επιπλέον δυνατότητες.Βέββαια ο 924 ξεφεύγει αρκετά σε τιμή 400+. Γι αυτό σκέφτομαι και αυτόν του θέματος ή να κάνω υπομονή κανά 2 μήνες μήπως παίξει σε προσφορά κανένα αξιόλογο σετάκι 5.1. 

Δημοσ.

Ερώτηση

Με 2 ηχεια ποσα Watt θα τρώει στο περίπου;

"τρωνε" όσο ισχύς έχει στο κάθε κανάλι που θα συνδέσεις. Είναι ανεξάρτητοι ενισχυτές για κάθε κανάλι, άρα την ονομαστική κάθε καναλιού. Σε κατανάλωση ενέργειας, έχει να κάνει φυσικά με το πόσο ένταση θα δώσεις και τι ηχεία θα βάλεις, χοντρικά απο τον δικό μου (denon avr x1000) σε δικάναλη λειτουργία 50-80 watt.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιος επομένως είναι αυστηρά audiophile ίσως θα πρέπει να προτιμήσει τους yamaha.

Ε οχι... Το διαβασα και αυτο....

Ο audiophile φιλε μου την λεξη yamaha στην μουσικη την εχει μονο για σουζες...

Οταν ειχα δωσει τον class A ενισχυτη μου για service, δανειστικα ενα καλο και καλα yamaha για λιγες μερες... Νομιζα πως ειχαν χαλασει τα βινυλια μου οταν τον εβαλα να παιξει.

Απλα αθλιος! Αλλα ξαναλεω... Audiophile ειπες οχι normal user....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...