Antwni Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δεν είμαι ειδικός σε αυτό...αλλά ουσιαστικά έχεις τα χρηματά σου σε μια "εικονική τράπεζα". Από προμήθειες δεν ξέρω τι γίνεται.Αν έχει παραπάνω προμήθεια ας πούμε αν αγοράσεις κάτι μέσω κάρτας παρά μέσω paypal balance... Αν έχεις άλλες απορίες, πάντως, άνοιξε ένα θέμα, γιατί θα μας πάρει με τις πέτρες ο matrixxx και με το δίκιο του
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Όπου αυτό δεν λέγεται "refund" αλλά "send money" Ενω το γραφω πολλες φορες δεν ξερω γιατι το αμφισβητεις και εσυ: Copy paste από το paypal (3 αγορες ηταν εκεινη την ημερα, βαζω την μια - μαλιστα μου εχει τυχει το ιδιο και πολύ παλιοτερα, πριν 3-4 χρονια): Charge From Credit Card ... $13.98 USD Refund: $13.98 USD to PayPal balance ... Ο matrixxx αναφέρεται σε μια περίπτωση στο παρελθόν (δεν μπορώ να βρω link αυτή τη στιγμή...άμα το δει ο matrixxx μπορεί να το βάλει), ... Οριστε το λινκ http://www.insomnia.gr/topic/566610-merimobilescom-κουπόνι-10-τελοσ-ακυρα/page-8#entry53944382 καλη μελετη, "χασιμο χρονου"
Konstantin77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 μπορεί να είναι ασχετο γιατι δεν τα διαβασα όλα αλλά εμενα μου έκανε refund η citibank- Alphabank ολο το ποσό ΚΑΙ την προμηθεια, πήρα και ρώτησα για επιβεβαίωση και είναι σίγουρο γιατι πήρα το λογαριασμό.
Antwni Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ενω το γραφω πολλες φορες δεν ξερω γιατι το αμφισβητεις και εσυ: Copy paste από το paypal (3 αγορες ηταν εκεινη την ημερα, βαζω την μια - μαλιστα μου εχει τυχει το ιδιο και πολύ παλιοτερα, πριν 3-4 χρονια): Charge From Credit Card ... $13.98 USD Refund: $13.98 USD to PayPal balance Οριστε το λινκ http://www.insomnia.gr/topic/566610-merimobilescom-κουπόνι-10-τελοσ-ακυρα/page-8#entry53944382 καλη μελετη, "χασιμο χρονου" Είχα την υποψία ότι είχες πει και εσύ ότι αυτό που έγινε, ήταν ουσιαστικά send money. Στο ποστ #30 είχες βάλει ένα λινκ νομίζω, όπου το έλεγες.Ένα θέμα με τίτλο gearbest ή κάτι τέτοιο.Όχι αυτό που έστειλες τώρα. Μπορεί να το διάβασα κάπου αλλού ή να μπερδεύτηκα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μονο εσυ αγορασες; Τι να πω ρε παιδια μερικοι... Χαλαρωσε λιγο! Δεν "ειμαστε" το κεντρο του κοσμου! Ας κλείσει τώρα τότε
paylidis Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 προσωπικά ειχα βαλει καταθεση μεχρι να δω τι καπνο φουμάρουν... και καλα εκανα εν τελει...
2koykoy Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ας κλείσει τώρα τότε Καλημερα! εσυ εισαι τυχερος,η αλφα μπανκ θα επιστρεψει τα χρηματα στο λογαριασμο μου σε 5 εργασιμες μερες :mad:
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Οι ημερομηνίες που βλέπεις στον πινακα δεν είναι ποτε θα δει τα χρηματα στην καρτα του, αλλα πότε τα επεστρεψε το paypal. Κάθε τραπεζα κανει καποιο χρονο να εκτελεσει την κινηση. Οι 5 εργασιμες που λες, είναι πραγματι πολλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα