Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα εγκατασταση το aisuite 3 και εκανα δοκιμαστικα ενα overclock απο τα προτινομενα και μετα δεν μπορω να κανω απεγκατασταση το aisuite..επισης (οσοι εχουν rog μητρικη θα καταλαβουν) το q-code πανω στη μητρικη που δειχνει κατι κωδικους και εμενα τωρα μου δειχνει 00 και στο user guide το μεταφραζει not used..τι να κανω?? 

Δημοσ.

00 δειχνει? Η δικια μου τωρα που δουλευει κανονικα ο υπολογιστης δειχνει Α0. Τι εννοεις δεν μπορεις να κανεις απεγκατασταση;

Δημοσ.

ναι 00 δειχνει και εμενα πριν Α0 εδειχνε μετα το overclock με το aisuite μου δειχνει αυτο..παω να κανω απεγκατασταση απο την εναρξη και μ βγαζει οτι "you must reboot this system to complete a previous installation.after rebooting run the setup program again."

Δημοσ.

Δοκιμασες να κανεις system restore και εννοειται reset bios? 

Τι επεξεργαστη πηγες να κανεις overclock?

Δημοσ.

Παραξενο που σου εκανε τετοιο κολλημα. Αν θες να κανεις overclock, δοκιμασε κατευθειαν μεσα απο το BIOS. To ιδιο ευκολο ειναι. Δοκιμασε ενα system restore και πες τι εγινε.

Δημοσ.

Παραξενο που σου εκανε τετοιο κολλημα. Αν θες να κανεις overclock, δοκιμασε κατευθειαν μεσα απο το BIOS. To ιδιο ευκολο ειναι. Δοκιμασε ενα system restore και πες τι εγινε.

εκανα system restore και ολα ειναι ενταξει..η μητρικη δειχνει Α0 και το aisuite δεν ειναι εγκατεστημενο..ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

Δημοσ.

Τελεια. Απλα μαθε, οτι τις @@ιες προγραμματα που δινουν με τις μητρικες, δεν τα βαζεις ποτε :P

Κατσε διαβασε κανα οδηγο ή πηγαινε στο BIOS και κανε αυτοματο overclocking. Ποτε μεσα απο τα Windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...