LinkMasterSword Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Χαίρετε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπεσαν οι ταχύτητες του ΟΤΕ. Πριν μια-δυο εβδομάδες είχα download rate 7k ενώ τώρα μόλις 4k. Έκανα reset το ρούτερ μία φορά, επίσης και firmware update. Υπαρχει τροπος να καταλαβω αν φταιει το router ή άλλαξε η ταχύτητα που μου έρχεται σπίτι; Έχω το πακέτο έως 24mbps
k_skidrow Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Παρε τηλεφωνο τον ΟΤΕ και πες οτι εχεις προβλημα. Επισης πες να σου κλειδωσουν την ταχυτητα στα 10 μιας και απο οτι λες πιανεις μεχρι 7.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δεν επεσαν οι ταχύτητες του οτε, η δικη σου ταχύτητα έπεσε
LinkMasterSword Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μάλλιστα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το modem; Πιθανές αιτίες γενικότερα; Κάτι παρόμοιο που να έχει συναντήσει κάποιος; 8enx..
Panagiotis32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Εχω ακριβώς το ίδιο θέμα με τον OP. H download speed έπεσε στο μισό (απο 1000 ΚΒ/sec στα 550 περίπου). Και γω 24αρα του οτε εχω :/
pape11 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πιθανό να έχει γίνει μετάπτωση στο προφίλ, γίνεται συχνά, πιο σπάνια πρόβλημα της πόρτας. Σε όλες τις περιπτώσεις μιλάς με την υποστήριξη γιατί το πρόβλημα είναι σε αυτούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα