Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανανέωσα με HOL για 24 μήνες = απεριόριστα αστικά+υπεραστικά, 24mbps internet, 180' προς κινητά = 22,99€.

σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!!!

Δημοσ.

ανανέωσα με HOL για 24 μήνες = απεριόριστα αστικά+υπεραστικά, 24mbps internet, 180' προς κινητά = 22,99€.

σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!!!

u sure? 300' δεν είναι?

Δημοσ.

Εγώ ανανέωσα hol (24 μήνες) απεριόριστα προς σταθερά, 24 ίντερνετ, 240 προς κινητά με 18,90€.

Μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά...

Δημοσ.

Εγώ ανανέωσα hol (24 μήνες) απεριόριστα προς σταθερά, 24 ίντερνετ, 240 προς κινητά με 18,90€.

Μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά...

μάλλον εσυ κατι κρυβεις.

τι είχες πριν;

Δημοσ.

μάλλον εσυ κατι κρυβεις.

τι είχες πριν;

lol

Άσσο στο μανίκι!

Από το 2009 είμαι στη hol στο εξοχικό. Όταν φέτος με πήραν τηλ. και μου είπαν την προσφορά τους γιατί έληγε το συμβόλαιο, τους είπα φεύγω. Μετά με ξαναπήραν και μου προσέφεραν ότι σου προανέφερα.

Δημοσ.

lol

Άσσο στο μανίκι!

Από το 2009 είμαι στη hol στο εξοχικό. Όταν φέτος με πήραν τηλ. και μου είπαν την προσφορά τους γιατί έληγε το συμβόλαιο, τους είπα φεύγω. Μετά με ξαναπήραν και μου προσέφεραν ότι σου προανέφερα.

άρα κάτι έκρυψες.

εσύ έκανες τον ''εκβιασμό'' και πήρες αυτή τη τιμή.

εγώ 3-4 φορές που ζήτησα προσφορά από διαφορετικό πωλητή μου έδιναν την τιμή που προανέφερα.

Δημοσ.

Τί ακριβώς έκρυψα;

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να τους πεις ότι φεύγω, αν δεν σου δίνουν "λογική τιμή" όπως αυτή καθορίζεται από τον ανταγωνισμό. Ο καθένας κάνει αυτόν τον "εκβιασμό" όπως τον αποκαλείς.

Εσύ προφανώς και δεν το σκέφτηκες, γι'αυτό και κάλεσες 4 φορές για καλύτερη προσφορά από κάποιον διαφορετικό τηλεφωνητή. Οπότε και εσύ με τη λογική σου, κάλεσες 4 φορές για να "εκβιάσεις" καλύτερη προσφορά από αυτή που σου ανέφεραν τη πρώτη φορά. Δεν το έκανες όμως σωστά. Τώρα που έμαθες τον τρόπο, θυμήσου τον μετά από 2 χρόνια, γιατί είναι κοροϊδία να πληρώνεις αυτές τις παροχές σε τέτοια τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...