Liquido Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια! καιρο ειχα να μπω να γραψω αλλα σας διαβαζω! εχω το εξης προβλημα: εχω 1 ρουτερ στο υπογειο στο οποιο απανω εχω ενα switch! απο το switch παει στα 4 διαμερισματα που εχω και εκει εχω βαλει απο 1 access point για να υπαρχει ασυρματο δικτυο στον καθε χωρο! η ip του μοντεμ ειναι 192.168.1.1 και στα access points εδωσα στο καθενα στατικες ip 192.168.1.254 , 253, 252 και 251. απο τοτε που εβαλα τα access points εχω ανα τακτα χρονικα διαστηματα αποσυνδεσεις Μπορειτε να μου πειτε αν εχω κανει λαθος και να προτεινετε τις ρυθμισεις που μπορω να βαλω στο μοντεμ και στα access points? ευχαριστω πολυ
rfc Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Που εχεις αποσυνδεσεις? Στο ασυρματο? Στο dsl? Σου κοβεται το ιντερνετ? Τι ακριβως? Τι ρουτερ και τι ΑΡ?
Liquido Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 το ιντερνετ κοβεται τελειως και πρεπει να κλεισω το μοντεμ και να το switch απο το ρευμα για να συνδεθει παλι! τα ap ειναι αυτα http://www.syncom.gr/el/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%A4%CE%A5%CE%9F%CE%A5%CE%95%CE%99%CE%94%CE%97/%CE%91%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%A4%CE%A5%CE%91/-ACCESSPOINT/REPEATER/POWERONRPD-250300Mbps40806.html και το ρουτερ ειναι αυτο: http://www.tp-link.com/gr/products/details/?model=TD-W8961ND
rfc Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Αν καταλαβα καλα σου σβηνει το λαμπακι απο το ιντερνετ στο μοντεμ και οχι και του dsl. Δοκιμασε αλλο firmware αν βρεις. Δλδ χωρις τα ΑΡ δεν εχεις αποσυνδεσεις? Το switch γιατι το βγαζεις απο τη πριζα? Δεν υπαρχει λογος. Εκτος και αν εχει κανα βραχυκυκλωμα κανα καλωδιο. Εκει παμε αλλου.
Liquido Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) βγαζει οτι NO INTERNET ACCESS με θαυμαστικο! μολις ξεσυνδεσω τα ap δεν εχω κανενα θεμα! πηρα τηλεφωνο τη φορθνετ και μου λεει οτι ξεσυνχρονιζει η γραμμη Επεξ/σία 12 Μαΐου 2015 από Liquido
rfc Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Θεμα ρουτερ η γραμμης τοτε φιλε, κανε αυτο που σου ειπα με το firmware.
jkoukos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το "No Internet Access" εμφανίζεται στον υπολογιστή. Αυτός σε ποια συσκευή συνδέεται ασύρματα εκείνη τη στιγμή; Το κάνει με συγκεκριμένη συσκευή ή με όλες; Όταν το κάνει, όλες οι συσκευές έχουν ταυτόχρονα το ίδιο θέμα; Ακόμη κι αυτές που συνδέονται ενσύρματα; Πόσοι είναι οι ταυτόχρονοι χρήστες εκείνη την στιγμή; Ρωτώ, διότι υπάρχουν διάφορες αιτίες για το πρόβλημα αυτό. Μπορεί να φταίει κάποιο ΑΡ, το modem/router, η σύνδεση του DSL, ακόμη και οι ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου του υπολογιστή. 1
Liquido Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Συνδέεται ασύρματα με το ρούτερ ο υπολογιστής που βγάζει το μήνυμα no internet access! Οταν κόβεται το Ίντερνετ σταματάει σε ολα
aposporis Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Υποθέτω ότι ο dhcp είναι κλειστός στα access point?? Σε τι range δίνει ip το router ?
jkoukos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Συνδέεται ασύρματα με το ρούτερ ο υπολογιστής που βγάζει το μήνυμα no internet access! Οταν κόβεται το Ίντερνετ σταματάει σε ολα Εμφανίζεται πάντα αρχικά στον ίδιο υπολογιστή ή και από άλλον; Το κάνει μόλις συνδεθεί ο ΗΥ ασύρματα ή κάποια στιγμή όταν δουλεύει; Αν τον συνδέσεις ενσύρματα, παρουσιάζεται πάλι το πρόβλημα;
Liquido Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 ναι δεν δουλευει ουτε σε κινητα ταμπλετ λαπτοπ pc σε τιποτα σα να ειναι κλειστο το μοντεμ
mitsus Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Κάνε δοκιμές βάζοντας ένα-ένα τα a/p. To router δεν έχει θύρες ethernet να τα κουμπώσεις απευθείας(χωρίς το switch)? Ποιο router έχεις?
jkoukos Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 ναι δεν δουλευει ουτε σε κινητα ταμπλετ λαπτοπ pc σε τιποτα σα να ειναι κλειστο το μοντεμ Αυτό έγινε σαφές, από προηγούμενη απάντηση. Είναι φυσικό αν κολλάει, να ισχύει σε όλες τις ασύρματες συσκευές. Άλλα σε ρωτάμε, για να καταλήξουμε λογικά κάπου: 1. Εμφανίζεται πάντα, αρχικά στον ίδιο ΗΥ συνδεδεμένο στον router ή και από άλλον; 2. Το κάνει μόλις συνδεθεί ο ΗΥ ασύρματα στον router ή κάποια στιγμή όταν δουλεύει; 3. Αν συνδέσεις τον ΗΥ ενσύρματα στον router, παρουσιάζεται πάλι το πρόβλημα; 4. Ο DHCP είναι κλειστός στα access point; 5. Το κάνει και αν ο ΗΥ (ή άλλη συσκευή) είναι συνδεδεμένος σε κάποιο ΑΡ (όχι στον router); Με τις παραπάνω ερωτήσεις, θέλουμε να δούμε αν παρουσιάζεται αρχικά από τον ίδιο υπολογιστή ή ξεκινά και με άλλες. Επίσης αν ξεκινά από συσκευή που συνδέεται στον router ή σε οποιοδήποτε ΑΡ.
aposporis Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Οι υπολογιστές παίρνουν αυτόματα ip ή έχεις βάλει κάπου καρφωτή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα