johninio Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Εχω διαβασει για την version 1 και ολες θετικες οι αξιολογησεις.Πιστευω οτι η version 2 θα ειναι καλυτερη τι λετε;; Σκεφτομαι να κανω overclock τον fx 8120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Και εγώ αυτήν σκεφτόμουν να πάρω. Πραγματικά πολύ καλή από ότι διαβάζω. Μερικοί βέβαια λένε για κάπως περισσότερο θόρυβο από το fan της πάνω στο ψυγείο.. αλλά δεν νομίζω να ισχύει αυτό σε όλα τα κομμάτια. Κάποια μπορεί να βγήκαν απλά προβληματικά. Εγώ +1 για την επιλογή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 η version 2 λεει οτι διορθωσε το προβλημα με το θορυβο με τον νεο ανεμηστηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Εχω την v1 και ειμαι υπερ ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα. Βεβαια αναγκαστικα επρεπε να αλλαξω ανεμιστηράκι για τον θορυβο, απ οτι διαβαζω η v2 δεν εχει το προβλημα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σε τι κουτι την εχεις ? Εγω εχω ενα Thermaltake armor jr ( Dimension (H*W*D) 478 x 210 x 495 mm) . Θα χωρεσει η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σε nzxt s340, απ οτι βλεπω στο πισω μερος το κουτι σου παιρνει 120mm ανεμιστηρακι, οποτε ναι χωραει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Την πηρα τελικα και σε καμια ωρα θα την εχω στα χερια μου. Τα καλωδια που τα συνδεουμε πανω στην μητρικη? Εψαξα στο νετ αλλα δεν εβγαλα ακρη. Καπου ειδα οτι συνδεονται και τα 2 στο cpu fan αλλα η μητρικη μου εχει μονο 1 cpu fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Το ανεμιστηρακι θα παει στο cpu fan και το αλλο απο την αντλια θα παει σε 3pin ή 4pin αναλογα ποσα εχει! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2015 από hliastsek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Απ την αντλια εχει 3 πιν. Ο ανεμιστηρας πως ειναι σωστο να τοποθετηθει? Να βγαζει αερα απ το κουτι η να βαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 τοτε σε 3 pin, αλλα ρυθμισε εκεινη την θυρα απο το bios να εχει full speed. Σωστο ειναι να βαζει φρεσκο αερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα