ffilz Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Έχω καφετέρια και θέλω να βάλω wifi για τους πελάτες. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω και τι σύνδεση να βάλω? Η απλή σύνδεση που έχω υπερφορτώνεται πολύ γρήγορα και δεν έχει μεγάλη εμβέλεια το wifi. Υπάρχουν ειδικά προγράμματα στις εταιρίες? Δίνουν και εξοπλισμό ή τον αγοράζω μόνος μου ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mitsus Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Το πιο πιθανό είναι να "μπουκώνει" το router σου(αν έχεις αυτό που έδωσε ο πάροχος σου) επειδή έχει πολλούς clients ασύρματα και όχι η γραμμή σου. Τι router έχεις? Τι ταχύτητα πιάνεις?
ffilz Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 αυτό που έδωσε η HOL. Ταχύτητα δεν έχω ιδέα, αλλά έχω την απλή σύνδεση Αν αγοράσω θα λυθεί το πρόβλημα? καμία πρόταση τι να πάρω και από που?
daeman Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 αυτό που έδωσε η HOL. Ταχύτητα δεν έχω ιδέα, αλλά έχω την απλή σύνδεση Αν αγοράσω θα λυθεί το πρόβλημα? καμία πρόταση τι να πάρω και από που? Υπαρχουν προγραμματα για επιχειρησεις που σου δινουν και το αναλογο router ωστε να μπορει να αντεξει αρκετες συνδεσεις wifi ταυτογχρονα. Εμεις εχουμε οτε και μας εδωσε ενα αναλογο. Ρωτα στη hol. Παιζει ομως η συνδεση να σου ερχεται λιγο πιο ακριβη αν την μετατρεψεις σε "επαγγελματικη".
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 α.αν μπορεις να βαλεις vdsl βαλε για να αντεχει παραπανω Κινηση.απο εκει και περα αναλογως τον χωρο μπορει να χρειαστει απο ενα access point μεχρι 2-3 .το ρουτερ θα μπορουσε απλα να αναλαβει χρεη ρουτερ.ολα ειναι αναλογως τα λεφτα που θες να δωσεις κιολας
peeperman Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 αυτό που έδωσε η HOL. Ταχύτητα δεν έχω ιδέα, αλλά έχω την απλή σύνδεση Αν αγοράσω θα λυθεί το πρόβλημα? καμία πρόταση τι να πάρω και από που? Υπαρχουν προγραμματα για επιχειρησεις που σου δινουν και το αναλογο router ωστε να μπορει να αντεξει αρκετες συνδεσεις wifi ταυτογχρονα. Εμεις εχουμε οτε και μας εδωσε ενα αναλογο. Ρωτα στη hol. Παιζει ομως η συνδεση να σου ερχεται λιγο πιο ακριβη αν την μετατρεψεις σε "επαγγελματικη".Αν αναφερεσαι στο Cisco πράγματι είναι άριστο router
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 απλα ενα ρουτερ μονο του δεν λεει κατι.σκοπος ειναι να υπαρχουν και τα αναλογα access points.επισης εχω δει και hot spots να παιζουν με adsl/vdsl router πχ technicolor.καποιες φορες το adsl/vdsl router δεν χρειαζεται να ειναι κατι το τρελλα δυνατο γιατι α.δεν δινει αυτο ασυρματα αλλα δινουν τα access points. β.ο dhcp δεν βρισκεται καν στο adsl/vdsl router αλλα βρισκεται σε καποιον controller οποτε ολο το ζορι το τρωει ο controller.το router απλα δινει ιντερνετ χαλαρα.αναλογως ολαα αυτα πως ειναι στημενο το hot spot.αν δεν υπαρχει controller τοτε ναι το ρουτερ θα φαει παραπανω traffic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα