dieccast Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Γεια χαρά παιδιά ένας φίλος του ήρθε το update στο xperia Z2 για 5.0.2 και δεν ξέρω τι να κανει γιατί έχει διαβάσει οτι έχει.μειωθεί πολύ η μπαταρία και διάφορα αλλά προβλήματα ! Μπορείς να μου πει κάποιος κάτοχος κάποια γνώμη? Ευχαριστω
Κomos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Έχω το z2 με lollipop η μπαταρια είναι μια χαρά βγάζει άνετα 3 μερες
dieccast Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ναι εε? Απο ταχύτητα κτλπ? Έμεινε το ίδιο γρήγορο ή ακόμα καλυτερο?
Κomos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μάλλον ίδιο θα λεγα Σίγουρα όχι πιο αργό Βέβαια εξαρτάται και την χρήση εγώ ας πούμε το χρησιμοποιώ για Mail browsing fotos music player και chat Και καθόλου gaming ίσως και με ένα 2πυρινο με 1 γίγα ραμ να έκανα την ίδια δουλειά 1
Lemuria Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Βαλ'το δεν θα μετανιωσεις σε τπτ.....χθες βγηκε και ακομη μια αναβαθμιση σε 5.02 νομιζω....Ολα καλα με το λογισμικο....λυθηκαν οποια μικροπ[ροβληματακια μπορει να ειχαν σε καποιους εμφανιστει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα