Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας ευχαριστώ πολύ οπότε έχω σάν βάση αυτό. όσων αφορά τουλάχιστων τον 4790. άν προβώ στην αγορά του "κ" και δέν έχω σκοπό να τον υπερχρονίσω θα πρέπει να πάρω και ανάλογη μητρική που να υποστιρίζει τον "κ" ή μία οποιαδήποτε άλλη?

όσων αφορά τώρα το editing παίδες καμία σχέση με ότι μπορεί να φαντάζεστε. απλά για youtube και κάνα βιντεάκι με mix φωτογραφιών-βίντεο για χαβαλέ στους φίλους και γιθα προσωπικό αρχείο, οπότε θα είναι τόσο καλύτερος ο 5820 που να δικαιολογεί την τιμή και προφανώς την αγορά απο τον 4790?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Α, αν ειναι για τοσο απλα πραγματα τοτε οχι, ο 5820 δεν δικαιολογει. Θεωρητικα μονο το DDR4, αλλα και παλι. Αν σε 5 χρονια αποφασισεις να αλλαξεις μητρικη, οι DDR4 τοτε θα ειναι σαν τις DDR3 1066 που ειχαν πρωτοβγει σε σχεση με αυτες που κυκλοφορουν σημερα.

Μητρικη οτι να ναι. Και 50ευρω μητρικη να παρεις, μια χαρα θα δουλευει ο K. 

Δημοσ.

ώπα αδερφέ όχι και 50 ευρώ μητρική! είπαμε! θα πάω σε κάτι καλό (όχι πολύ ακριβό) απλά με δεσμεύουν οι μνήμεσ που έχω ήδη πάρει και είναι σε κόκκινο χρώμα. οπότε θα πάω και σε ανάλογη μητρική σε χρώμα.

Δημοσ.

Ποιες μνημες εχεις παρει; Γιατι και εγω ετσι ειμαι, κοκκινες μνημες με κοκκινη μητρικη, η οποια εχει κοκκινα LED :P

Δημοσ.

Και κοκκινη μητρικη τι σκεφτεσαι; 

Εγω εχω την Link.png Site: Hero VII

Και σε πιο σκοτεινα, φαινεται και καπως ετσι                                                                                                 http://www.technic3d.com/article/pics/1673/asus_maximus_vii_hero_z97-20.jpg

Δημοσ.

πανέμορφη φαίνεται και σχετικά καλή τιμή. άν και θα προτιμούσα κάτι μεταξύ msi-asrock. και αυτό γιατί πολλά ακούγοντε για asus. δέν ξέρω θα δώ όταν έρθει η ώρα

Δημοσ.

Πολλα ακουγονται; :P

Επειδη γενικα φτιαχνω PC (ειναι και δουλεια μου), εχουν περασει πολλεεεες μητρικες απο τα χερια μου.

Οι Asus ειναι οι πιο απροβληματιστες και πιο σταθερες που εχω δουλεψει (η σειρα RoG της Asus)

H Asrock ηταν θυγατρικη της Asus μεχρι το 2010.

Οσο για την MSI, μονο για καρτες γραφικων την εμπιστευομαι. Στις μητρικες ειχα συχνα ιστοριες. Οχι οτι δεν ειναι καλες ομως. Εχω εναν Server 2012 R2 πανω σε μητρικη MSI εδω και 3 χρονια και ολα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Η DDR4 πιστευω ειναι ακομα στην αρχη της. Δεν αξιζει. Ασε που δεν κερδιζεις σχεδον τιποτα σε επιδοσεις. Μονο αν θες επεξεργαστη που να υποστηριζει DDR4 πας αναγκαστικα σε DDR4.

Δημοσ.

Την πιο φτηνη. Οι πιο ακριβες απλα εχουν εξτρα gadgetακια επανω. Δεν αξιζει η αγορα τους. Εκτος και αν διαθετεις μπολικα και δεν σε νοιαζει.

Δημοσ.

Παιδιά Θέλω να κάνω μια ερώτηση κ θέλω ειλικρινή απάντηση...τι διαφορα θα έχω με τον 4790Κ με σχέση το 8350 που έχω τώρα?

Παιδιά Θέλω να κάνω μια ερώτηση κ θέλω ειλικρινή απάντηση...τι διαφορα θα έχω με τον 4790Κ με σχέση το 8350 που έχω τώρα?

Δημοσ.

Παιδιά Θέλω να κάνω μια ερώτηση κ θέλω ειλικρινή απάντηση...τι διαφορα θα έχω με τον 4790Κ με σχέση το 8350 που έχω τώρα? Παιδιά Θέλω να κάνω μια ερώτηση κ θέλω ειλικρινή απάντηση...τι διαφορα θα έχω με τον 4790Κ με σχέση το 8350 που έχω τώρα?

Κλασική ερώτηση για flame war. Αν ανατρέξεις το forum θα φας μέρες διαβάζοντας απαντήσεις και αναλύσεις επι αναλύσεων που αφορούν το ερώτημα σου.

Η ιστορία έχει ως εξείς και θα αποφασίσεις μόνος σου. Έχεις το χρήμα να διαθέσεις και νομίζεις ότι αυτή η διαφορά θα είναι ικανοποιητική για σένα μετά την αλλαγή , για ότι έχεις δώσει;;;;

http://www.anandtech.com/bench/product/697?vs=1260

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...