Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα...Είπα να κάνω μια αναβάθμιση στο pc μου τώρα που είναι ευκαιρία...

Πούλησα MB,RAM,CPU,PSU,HETASNIK και πρέπει να τα αντικαταστήσω...:)

Το μπάτζετ μου ειναι στο χιλιάρικο...

Αυτά που έχω τώρα στο pc μου κ ειναι σχετικά καινούργια είναι..

Case: CM Storm Stryker

PSU: EVGA SUPERNOVA 1000 P2 POWER SUPPLY 1000W

VGA: SAPPHIRE AMD R9 290 4GB GDDR5

SSD: SAMSUNG 840 PRO

SOUNDCARD: CREATIVE SOUND BLASTER ZX

Αυτά που έχω δει εγώ μέχρι στιγμής είναι τα εξής..

CPU: 

1) https://www.skroutz.gr/s/5297910/Intel-Core-i7-5820K-Box.html

2) https://www.skroutz.gr/s/4982134/Intel-Core-i7-4790K-Box.html?keyphrase=Intel+Core+i7-4790K+4.0GHz+8MB

MB: 

1) https://www.skroutz.gr/s/5509856/Asus-Rampage-V-Extreme.html

2) https://www.skroutz.gr/s/5874364/MSI-X99S-Gaming-9-ACK.html

3) https://www.skroutz.gr/s/5605307/Asrock-Fatal1ty-X99-Professional.html

RAM:

https://www.skroutz.gr/s/5411178/G-Skill-Ripjaws4-16GB-DDR4-2133MHz-F4-2133C15Q-16GRR.html

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η απαντηση ειναι προφανως να μεινεις οπως εισαι. Παρολο που ειναι καλυτερη η μεταβαση ειτε σε i7 4790k ειτε σε 5820κ εχεις ηδη αξιολογο επεξεργαστη και δυνατη καρτα γραφικων που σου βγαζουν 2 χρονακια ανετα.Τοτε παλι κοιτας για αναβαθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα αυτό μου το έχουν πει πολλοί...

Εγώ όμως σε κάνα 4μηνο θα πάρω και μόνιτορ και κάρτα γραφικών...

Για αυτό ξεκινάω από τώρα σιγά σιγά να το φτιάχνω....Επίσης έχω κάποια θέματα όταν κάνω record καθώς παίζω ένα game...Και το έψαξα λίγο κ Μ είπαν είδα ότι φταίει ο AMD cpu Για αυτό...

Δημοσ.

Κοίτα αυτό μου το έχουν πει πολλοί...

Εγώ όμως σε κάνα 4μηνο θα πάρω και μόνιτορ και κάρτα γραφικών...

Για αυτό ξεκινάω από τώρα σιγά σιγά να το φτιάχνω....Επίσης έχω κάποια θέματα όταν κάνω record καθώς παίζω ένα game...Και το έψαξα λίγο κ Μ είπαν είδα ότι φταίει ο AMD cpu Για αυτό...

Αυτο ομως δεν θα επρεπε να το ανεφερες εξ αρχης???Τι Monitor δηλαδη θες να αγορασεις και τι καρτα γραφικων????

Οσον αφορα I7 4790k και 5820κ δαγκωτο 4790κ αν η χρηση ειναι κυριως παιχνιδια. Για καθαρα επαγγελματικη χρηση 5820κ ειναι καλυτερος(βεβαια για επαγγελματικη χρηση δεν θα εκανες και τις παραπανω αναβαθμισεις :P)

Δημοσ.

Ναι συγνώμη λάθος δικό μου...:)

Το μονιτορ θα το επιλέξω αναλόγος την κάρτα που θα πάρω AMD(FreeSync) η NVIDIA(GSync)...

Για κάρτα σκέφτομαι GTX980 OC η R9 290X OC...

Δημοσ.

Επίσης έχω κάποια θέματα όταν κάνω record καθώς παίζω ένα game...Και το έψαξα λίγο κ Μ είπαν είδα ότι φταίει ο AMD cpu Για αυτό...

Δεν φταίει ο amd για αυτό,φταίνε οι προτιμήσεις τον προγραμμάτων και παιχνιδιών,για να έχεις ομαλή εγγραφή πρέπει και τα δυο να έχουν την ίδια προτεραιότητα.

Μετά αν συνεχίζεις να έχεις προβλήματα μπορείς να περιορίσεις τα fps στο παιχνίδι για να είναι ακόμα ποιο ομαλό,αν και χλομό να το χρειάζεσαι αυτό στον 8350.

Αν μπορείς να κάνεις ομαλή εγγραφή με celeron μπορείς με όποιον νάνε.

Εκεί που θα κερδίσεις με τους Intel είναι στα ελάχιστα fps και στα drops.

• Like 1
Δημοσ.

Ότα κάνω Record με το fraps το οποίο το έχω στα 60fps Και πάω να κάνω converter Για να το ανεβάσω στο YouTube πέφτουν τα fps Και χαλάει η ποιότητα του γτι συνήθως κάνει record Στα 30fps....

Δημοσ.

Ότα κάνω Record με το fraps το οποίο το έχω στα 60fps Και πάω να κάνω converter Για να το ανεβάσω στο YouTube πέφτουν τα fps Και χαλάει η ποιότητα του γτι συνήθως κάνει record Στα 30fps....

Δεν κατάλαβα,κάνεις εγγραφή στα 60fps,εδώ υπάρχει πρόβλημα η βγαίνει σωστό το αρχείο;

Αν το πρόβλημα εμφανίζεται μετά, όταν κάνεις  convert, δηλαδή όταν μετατρέπεις την ταινία πριν την ανεβάσεις, μόνο ο επεξεργαστής δεν μπορεί να φταίει,κάτι λάθος ρύθμιση έχεις στο πρόγραμμα μετατροπής. 

Δημοσ.

Εμένα μ είπες κάποιος ότι  φταίει ο AMD για αυτό...

Τεσπά..έτσι και αλλιώς η αλλαγή θα γίνει...:) Περιμένω μέχρι αύριο γνώμες παιδιά...:) Τετάρτη θα γίνει παραγγελία...

Δημοσ.

Ναι συγνώμη λάθος δικό μου... :)

Το μονιτορ θα το επιλέξω αναλόγος την κάρτα που θα πάρω AMD(FreeSync) η NVIDIA(GSync)...

Για κάρτα σκέφτομαι GTX980 OC η R9 290X OC...

Η μεταβαση απο R9 290 σε R9 290x παντως δεν ειναι και οτι το καλυτερο.Παντως στα Monitor αυτα μια μονη καρτα να ξερεις οτι δεν φτανει.

Οσο για επεξεργαστες το 90% θα σου προτεινει τον i7 4790k και ενα 10%(μπορει και λιγοτερο)τον 5820 λογω νεου Socket και καλα.

Δημοσ.

Ναι όντως η ποιο πολύ μου λένε για τον 4790Κ...Εγώ θέλω να κάνω αναβάθμιση που να με πάει 5-6 χρόνια τουλάχιστον...

Η GTX980 είναι λίγη για μια εταιρία οθόνη?

Δημοσ.

καλησπέρα και απο εμένα. απο τα χριστούγεννα είχα μαζέψει κάποια χρήματα και όπως έχω γράψει σε άλλο πόστ άρχισα να αγοράζω κάποια πραγματάκια σιγά σιγά. πολύ σοφή επιλογή όπως αποδείχτικε μιάς και τώρα που κοιτάζω τις τιμές ....... ανατριχιάζω. στο θέμα μας.

καταρχάς να ζητήσω συγνώμμη απο τον θεματοθέτη μιάς και μπήκα στα πόστ του σφήνα αλλά είμαι κι εγώ σε κάποια παρομια φάση. η διαφορά σε εμένα είναι οτι δέν έχω αγοράσει κάρτα γραφικών επεξεργαστή και μητρική. έχω όλα τα υπόλοιπα ήδη στα κουτιά τους. ο λόγος που δ΄'εν τα έχω αγοράσει ακόμη είναι ο εξής. απο την μία δέν ξέρω σε τί πλατφόρμα να πάω. δηλ. 1150 ή 2011-3 ώστε να πάρω και την ανάλογη μητρική.

απο την άλλη είμαι στην αναμονή για την νέα σειρά καρτών της amd οπότε αναγκαστικά θα περιμένω. και απο την άλλη δέν ξέρω τα + και τα - μεταξύ των 2 πλατφορμών όσων αφορά τους επεξεργαστές και το futureproof που με ενδιαφέρει εξ' ολοκλήρου.

αυτή την στιγμή είμαι με μηχάνιμα 8ετίας. η χρήση του καινούριου υπολογιστή θα είναι παιχνίδια και λίγο ερασιτεχνικά editing για youtube και γενικά χαλαρές καταστάσεις. budjet δέν γράφω μιάς και δέν περιορίζομαι σημαντικά για cpu, mobo gpu.

edit. στην περίπτωση του 4790 (που με ενδιαφέρει σοβαρά) είναι αλήθεια οτι ο "κ" out of the box είναι έστω και ελάχιστα καλύτερος απο τον non "k" ? ανεξάρτητα άν δέν γίνει overclock???

Δημοσ.

edit. στην περίπτωση του 4790 (που με ενδιαφέρει σοβαρά) είναι αλήθεια οτι ο "κ" out of the box είναι έστω και ελάχιστα καλύτερος απο τον non "k" ? ανεξάρτητα άν δέν γίνει overclock???

Ειναι λιγο, λογω του Turbo που στον Κ ειναι 4.4 ενω στον απλο ειναι 4.

Θα σου ελεγα ομως καλυτερα να πας σε 2011-3, γιατι το editing θα χρησιμοποιησει καλυτερα τους 6 πυρηνες. Αν δεν σε απασχολει και τοσο, καλυτερα σε 1150 μιας και θα γλυτωσεις αρκετα λεφτα και στα παιχνιδια θα εισαι το ιδιο και καλυτερα, για πολλα πολλα χρονια ακομα.

Δημοσ.

4 GHz και 4.4 GHz turbo ο κ

3.6 GHz και 4 GHz turbo ο μη κ

http://ark.intel.com/compare/80807,80806

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...