Human Soul Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Βάλε vmware το virtual box είναι σκατά για windows.Ούτε πάνω από 128 gb vram (ή graphics memory) δεν μπορείς να βάλεις.Και νομίζω τα guest installations είναι πολύ καλύτερα,μειώνουν δηλαδή πολύ το delay. Πάντως το θέμα με τον πίνακα ελέγχου εμένα δεν με χαλάει για να είμαι ειλικρινής,εκτός αν λείπουν όπως λες options!Είναι πολύ πιο ευανάγνωστο να βλέπω tiles από το να ψάχνω 2 διαφορετικά menu τη φορά μέσα σε ένα περίεργο file gui όπως γίνεται στα win 8 και 7(έλεος δηλαδή lol). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Βάλε vmware το virtual box είναι σκατά για windows.Ούτε πάνω από 128 gb vram δεν μπορείς να βάλεις. Πάντως το θέμα με τον πίνακα ελέγχου εμένα δεν με χαλάει για να είμαι ειλικρινής,εκτός αν λείπουν όπως λες options!Είναι πολύ πιο ευανάγνωστο να βλέπω tiles από το να ψάχνω 2 διαφορετικά menu τη φορά μέσα σε ένα περίεργο file gui όπως γίνεται στα win 8 και 7(έλεος δηλαδή lol). Μπορείς να βάλεις και 256 vram. Όσων αφορά τα Windows 10, τα Settings δεν είναι και τόσο ευανάγνωστα. Δεν έχουν καθόλου color coding που σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεις με άνεση αυτό που ψάχνεις όπως στο Control Panel. Επίσης έχει τους διάφορους περιορισμούς των metro apps, π.χ. δεν μπορείς να βγάλεις shortcut κάποιου συγκεκριμένου υπομενού όπως με το control panel. Θέλω να βγάλω το update στο desktop γιατί κάνει updates κάθε μέρα και δεν μπορώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giotis7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Νταξ... καλό είναι ρε παιδί μου..., αλλά αυτα τα εικονίδια που χρησιμοποιούν...ππφφφ...αστεία ρε φίλε... Είναι η καινούργια μόδα του Μινιμαλισμού! χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giotis7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Πλάκα κάνεις; απαίσια είναι. Στο menu μπορείς να αλλάξεις μόνο τη δεξιά πλευρά που είναι tiles, αριστερά που είναι το menu δεν μπορείς να πειράξεις τίποτα, δείχνει ότι θέλει. Η Cortana απαιτεί login στο σύστημα με Microsoft λογαριασμό (παρεμπιπτόντως το OneDrive, που ήθελε ακριβώς το ίδιο στα 8/8.1, τώρα λειτουργεί όπως το κλασσικό) αλλιώς δεν λειτουργεί και φυσικά απαιτεί και ίντερνετ. Η μισές προ εγκατεστημένες εφαρμογές είναι πλέον αποκλειστικά metro και μιλάμε ακόμα και το calculator, όχι random εφαρμογές. Επίσης οι μισές απ' αυτές δεν μπορούν να απεγκατασταθούν. Στο Store για να κάνεις το οτιδήποτε πέρα από browsing πρέπει και πάλι να κάνεις login, ούτε update τις προ εγκατεστημένες εφαρμογές δεν κάνει αλλιώς. Το control panel πάει για φούντο, μόνο settings app σύντομα. Το search, ακόμα και χωρίς την Cortana, ψάχνει και στο ίντερνετ με το ζόρι και σου βγάζει και ειδήσεις που(για την ώρα) δεν κλείνουν. Εγώ όταν τα πρωτοείδα νόμιζα ότι τρελάθηκαν στην Μ$. Σε μία φάση σκεφτόμουν να μείνω στα 8.1 αλλά DirectX 12 βλέπεις. Πάλι καλά ψηλό-έφτιαξαν το start menu και τώρα πια μπορείς τουλάχιστον να το κάνεις resize. Συμφωνώ μαζί σου αλλά μην ξεχνάς ότι είναι και TP. Μέχρι τώρα ακούνε τον κόσμο οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μην το κάνουν στην τελική έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Συμφωνώ μαζί σου αλλά μην ξεχνάς ότι είναι και TP. Μέχρι τώρα ακούνε τον κόσμο οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μην το κάνουν στην τελική έκδοση. Δεν διαφωνώ, το θέμα είναι ότι έχουν μόνο μερικούς μήνες. Θα προλάβουν; Εγώ πάλι δεν το βλέπω να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα, ίσα ίσα μου δείχνουν ότι θέλουν να κάνουν τα metro apps το standard και να καταργήσουν τα κλασσικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ποτε θα παρουμε την αναβαθμιση ξερουμε ? Επισης αυτη που εχουν τα 7 ή τα 8 θα περασουν απο πανω τα 10 η θα κανουν καινουργια καθαρη εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andyblack Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μην βιάζεστε παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Μην βιάζεστε παιδιά... Α όπως και τα πειρατικά. Παίζει με τις λέξεις η Μ$ για δεύτερη φορά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 γιατί υπάρχει αυτό ως είδηση? αφού όλοι όσοι έχουν αυθεντικά 7/8, θα αναβαθμιστούν τσάμπα σε 10, τι διαφορά έχει να είσαι "insider"? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 τζαμπα τα εβαλα φτου!!! δεν πειραζει, δυσχρηστα μου φαινονται, θα μεινω στα 8! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 γιατί υπάρχει αυτό ως είδηση? αφού όλοι όσοι έχουν αυθεντικά 7/8, θα αναβαθμιστούν τσάμπα σε 10, τι διαφορά έχει να είσαι "insider"? Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Έχεις ubuntu/mint κλπ στο Pc σου.Βάζεις virtualbox ή ό,τι virtual machine έχουν αυτά,εγκαθιστάς τα win 10 στο virtual machine και γίνεσαι insider.Άρα με αυτή την ανακοίνωση μπορούσες να βάλεις τα windows 10 τζάμπα.Αμ δε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Έχεις ubuntu/mint κλπ στο Pc σου.Βάζεις virtualbox ή ό,τι virtual machine έχουν αυτά,εγκαθιστάς τα win 10 στο virtual machine και γίνεσαι insider.Άρα με αυτή την ανακοίνωση μπορούσες να βάλεις τα windows 10 τζάμπα.Αμ δε.. Ούτως ή άλλως μπορούσες να το κάνεις αυτό εδώ και μήνες. Είχε γίνει και είδηση στο παρελθόν για το θέμα. Δεν χρειάζεται καν να εγκαταστήσεις τα 10 για να γίνεις insider. Ίσως οι insiders απλά να τα έχουν πιο νωρίς επειδή μπορούν να βάλουν RTM πάνω από τα αυθεντικά 7/8.χ τους; Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο γι αυτή την είδηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 γιατί υπάρχει αυτό ως είδηση? αφού όλοι όσοι έχουν αυθεντικά 7/8, θα αναβαθμιστούν τσάμπα σε 10, τι διαφορά έχει να είσαι "insider"? Γιατί π.χ. μπορεί εγώ να πήρα ένα laptop με FreeDOS και να του πέρασα απευθείας τα 10 χωρίς να έχω άδεια για κάποια προηγούμενη έκδοση. Πιθανόν να έχω μια νομιμότατη κόπια σε 2 μήνες. Υποθέσεις κανως, θα σου πω σε λίγο καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Insider ή όχι, XP, Vista, 7 ή 8, για όλους κάποιος τρόπος θα βρεθεί να βάλουν τα 10 χωρίς να πληρώσουν. Χαλαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z@xos Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Είναι πολύ χαλαρή με την έκφραση δωρεάν, γιατί θέλει ο κόσμος να κάνει την μετάβαση όπως και δήποτε στα 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα