Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήσπερα, εχω σπασει το κεφαλι μου εδω και πολυ καιρο για κινητο..νομιζω το g2 ειναι το καλυτερο στα λεφτα που θελω να δωσω 250 περιπου αλλα εχω και τις αμφιβολιες μου..για το οτι σπαεει ευκολα θα παρω προστασιες κλπ, αλλα πιστευω οτι τα 10gb δεν θα μου φτασουν και θελω γνωμες και το γεγονος του οτι ειναι ενα κινητο του 13, λετε οτι θα παιξει ρολο σε update στο μελλον ; 

Δημοσ.

φίλε πρώτα απ όλα το 16 έχει 240 και το 32 270 οπότε για 30 παίρνεις το 32 και είσαι καλυμμένος

2 ότι κινητό και να πάρεις θα σπάσει(εκτός από caterpillar) οπότε δεν είναι αυτό - (η αν θες παρε του θήκη otterbox defender και δεν θα πάθει τίποτα)

3 αν <καίγεσαι> για τα update βάλε άλλη rom και θα έχεις πάντα νέο λιγισμικο

Δημοσ.

Καταρχήν το G2 παίρνει νομίζω κάρτα μνήμης, οπότε η χωρητικότητα μην σε απασχολεί.

Πέρα απ αυτό εγώ θα πήγαινα στο Galaxy Alpha, η διαφορά είναι μικρή και υπάρχει διαφορά στην ποιότητα κατασκευής.

Τα specs πάνω κάτω ίδια αν και κάπου παίρνει κεφάλι το Alpha

Δημοσ.

Καταρχήν το G2 παίρνει νομίζω κάρτα μνήμης, οπότε η χωρητικότητα μην σε απασχολεί.

Πέρα απ αυτό εγώ θα πήγαινα στο Galaxy Alpha, η διαφορά είναι μικρή και υπάρχει διαφορά στην ποιότητα κατασκευής.

Τα specs πάνω κάτω ίδια αν και κάπου παίρνει κεφάλι το Alpha

Το μοντέλο που κυκλοφόρησε για την Κορέα παίρνει. Αυτό της Ευρώπης όχι.

Από κει και πέρα το Αλφα δεν είναι κακό είναι όμως μικρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...