Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Ειμαι κατοχος ενος g3 16gb και εδω και πολυ καιρο θελω να στραφω προς την κινεζικη αγορα.Υπαρχουν καποια μοντελα που μπορειτε να μου προτεινετε,τα οποια να ειναι ισαξια με το g3?

Δημοσ.

Μου κανει καποια κολληματα και η μπαταρια τελειωνει γρηγορα!

Για τη μπαταρία δεν έχω να σου πω κάτι καθώς έχεις δίκιο αλλά τι εννοείς με το "κολλήματα"; Android είναι, τα κολληματάκια και οι μικροκαθυστερήσεις είναι δεδομένες ότι συσκευή και να έχεις και περάσει λίγος καιρός και μαζέψεις ένα καλό μέγεθος από updates και apps. 

Μια χαρά είναι το G3 χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλύτερες συσκευές από Κίνα μεριά αλλά και πάλι πρέπει να βάλεις το χεράκι κάπως βαθιά στην τσέπη καθώς το δολάριο/Ευρώ είναι πλέον σχεδόν 1:1 και όλες οι συσκευές πλέον κοστίζουν από 20 μέχρι και 40% ακριβότερα από πριν. 

Δημοσ.

Εχω βαλει στο ματι το μ1 note ειναι και φθηνο και ανταξιο πιστευω του g3

Αντάξιο δεν είναι, αξιόλογη συσκευή είναι όμως σίγουρα. Το μόνο πράγμα που είναι ανώτερο στο M1 note είναι η ποιότητα του panel, η μπαταρία, κεραίες και ακουστικά και το λογισμικό της Meizu. Κατά τα άλλα το G3 είναι ανώτερο σε όλα τα άλλα. Σκέψου ότι το M1 note είναι συσκευή μεσαίας κατηγορίας ενώ το G3 ναυαρχίδα. 

Δημοσ.

Γιατι ετσι?Εχω ακουσει καλα λογια για κινεζικες εταιριες πχ meizu,xiaomi

Το μόνο Xiaomi που μπορεί να σταθεί απέναντί του, στα ίδια λεφτά περίπου είναι το Xiaomi Mi Note. Αλλά εάν προσέξεις, τα χαρακτηριστικά τους είναι ίδια. Τώρα αν ανέβεις, τότε έχεις νικητή, το Xiaomi Mi Note Pro, που είναι να κυκλοφορήσει 12 Μαΐου και τουλάχιστον στα χαρτιά είναι καλύτερο από το G3. Από τις άλλες εταιρείες, το LENOVO VIBE Z2 Pro K920, έχει καλύτερη μπαταρία, και το ONEPLUS ONE έχει παρόμοια χαρακτηριστικά. Οπότε όπως βλέπεις...ή τα σκας για να έχεις νικητή ή παραμένεις στα ίδια. Βέβαια υπάρχουν και κάτι Letv, κτλ, που φοβερά χαρακτηριστικά στα χαρτιά, αλλά είναι καινούργιες εταιρείες και πανάκριβες, οπότε εγώ δεν θα κοιτούσαν προς τα εκεί. 

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο που θα χαρείς στα κινέζικα είναι η ατελείωτηηηηηη μπαταρία έχω το xiaomi redmi note σπάνια να πέσει κάτω από 2 μέρες η μπαταρία 5-6 ώρες οθόνης.

Δημοσ.

Τα εχω ξαναδει και τα xiaomi αλλα ανεβαινει πολυ η τιμη τους!Eιμαι αναμεσα στο m1 note και στο jiayu s3.Ειναι πανω κατω τα ιδια απλα απο πλευρα χαρακτηριστικων ειναι καλυτερο το s3.Μπορει καποιος να μου πει ποιο απο τα δυο να παρω?

Δημοσ.

Και εγώ σου λέω να μείνεις σε αυτό που έχεις. Αν το θέμα σου είναι η μπαταρία απλά δώσε 20Ε και πάρε μια 2η. Αν το θέμα σου είναι κάποια κολλήματα βάλε την cloudy ή ξεκίνα από τον Νόβα αν δεν θες δραστικές αλλαγές. Οτιδήποτε πάρεις σήμερα δεν θα ναι καμιά ουσιαστική αναβάθμιση σε ότι έχεις, σε κάποια πράγματα μάλιστα πχ κάμερα θα είναι χειρότερα.

Η συμβουλή μου είναι να περιμένεις να βγουν οι ναυαρχίδες του 15, να δοκιμαστούν να πέσει η τιμή τους και να αποφασίσεις πιο σου κάνει. Όπως είναι σήμερα η ισοτιμία του ευρώ δολαρίου η αγορά της Κίνας δεν είναι καθόλου ελκυστική σε αυτή την κατηγορία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...