Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας αναρωτιόμουν ποια θηκη προστασίας ειναι ιδανικότερη για τα καθε ειδους smartphone: Σιλικόνης, πλαστική, αναδιπλούμενη (flip case) ή κάποια άλλη; Ποιά πιστεύετε οτι προσφέρει καλύτερη προστασία;

Ακομη να καποιες που βρηκα εγω για να μου πειτε την γνωμη σας:

Link.png Site: Case 1

Link.png Site: Case 2

Link.png Site: Case 3

Επεξ/σία από adam_theo
Δημοσ.

οι flip που κλεινουν με μαγνητη. η 3 δεν κλεινει και σε περιπτωση πτωσης θα ανοιξει και θα εχει την ιδια προστασια με τις αλλες. σημασια εχει να προστατευει και την οθονη

Δημοσ.

Καλυτερες σε πτώσεις είναι οι θήκες σιλικόνης ή soft rubber. Απορροφούν τον κραδασμό. Ουτε οι flip cases θα προστατέψουν απο πτώσεις ουτε οι αλλες hard cases. Μπορεί να είναι πιο άσχημες εμφανισιακά αλλά διαλέγεις μοστρα ή ασφάλεια. Οι περισσότερες κιόλας εξέχουν και λίγο απο μπροστά οποτε ή οθόνη δεν ακουμπάει σε επιφάνεια αν πεσει το κινητό με το μπροστά μέρος.

Δημοσ.

οι flip που κλεινουν με μαγνητη. η 3 δεν κλεινει και σε περιπτωση πτωσης θα ανοιξει και θα εχει την ιδια προστασια με τις αλλες. σημασια εχει να προστατευει και την οθονη

Καλυτερες σε πτώσεις είναι οι θήκες σιλικόνης ή soft rubber. Απορροφούν τον κραδασμό. Ουτε οι flip cases θα προστατέψουν απο πτώσεις ουτε οι αλλες hard cases. Μπορεί να είναι πιο άσχημες εμφανισιακά αλλά διαλέγεις μοστρα ή ασφάλεια. Οι περισσότερες κιόλας εξέχουν και λίγο απο μπροστά οποτε ή οθόνη δεν ακουμπάει σε επιφάνεια αν πεσει το κινητό με το μπροστά μέρος.

Ευχαριστω πολυ...μαλλον εχω καταληξει στις θηκες σιλικονης

Δημοσ.

φίλε εγω προτείνω Οποιαδήποτε θήκη βγάζει η εταιρεία Spigen... H neo hybrid είναι κυρίως για ομορφιά και ελάχιστη προστασία, βρες spigen slim armor ή tough armor, διαφορετικά παρε μια otterbox defender series που θα κάνει κουτί το κινητο σου όμως θα έχεις την απόλυτη προστασια

οπότε Spigen slim armor ή spigen tough armor

Ή ότι καλύτερο υπάρχει... otterbox defender series

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...