kexas22 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τραγικη εταιρια, τραγικη εξυπηρετηση. Τρεχω 3 μηνες τωρα να μου αφαιρεθουν 30€ απο χρεωση τεχνικου που ηρθε σπιτι μου. Δεν εχω ξανασυναντησει εταιρια κινητης που να σου χρεωνει την εξυπηρετηση πελατων με 5ψηφιο αριθμο, ενω στην πραγματικοτητα υπαρχει αριθμος που δεν χρεωνεσαι εαν εχεις δωρεαν χρονο ομιλιας. μάλλον φίλε μου θα μιλάς για άλλη εταιρία γιατί εγώ ειμουν 7 χρόνια wind είχα downloads 14 mb/s δεν μου είχαν χρέωσει ποτέ εξυπηρέτηση πελατών και το mobile Internet ήταν καλό (αυτό τουλάχιστον πίστευα τότε) έφυγα και πήγα Vodafone /hol γιατί μου λέγαν κάποιοι ότι έχει γρήγορο και σταθερό ίντερνετ πραγματικά μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που έφυγα. Χάλια mobile Internet, χρέωση στην εξυπηρέτηση πελατών χαμηλό download κατά 2mb/s. Και από τιμή 10€ παραπάνω Περιμένω πως και πως να τελειώσει το συμβόλαιο να φύγω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thiva7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 δεν ξανα παω εκει με τπτ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 μάλλον φίλε μου θα μιλάς για άλλη εταιρία γιατί εγώ ειμουν 7 χρόνια wind είχα downloads 14 mb/s δεν μου είχαν χρέωσει ποτέ εξυπηρέτηση πελατών και το mobile Internet ήταν καλό (αυτό τουλάχιστον πίστευα τότε) έφυγα και πήγα Vodafone /hol γιατί μου λέγαν κάποιοι ότι έχει γρήγορο και σταθερό ίντερνετ πραγματικά μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που έφυγα. Χάλια mobile Internet, χρέωση στην εξυπηρέτηση πελατών χαμηλό download κατά 2mb/s. Και από τιμή 10€ παραπάνω Περιμένω πως και πως να τελειώσει το συμβόλαιο να φύγω, Παίζει να είσαι ο πιο άτυχος πελάτης της Vodafone. Σε σχέση με την Wind είναι μέρα με την νύχτα. Σε όλα. Ίσως όχι στις τιμές... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hic_et_nunc Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ειχα και κινητό και ίντερνετ wind. Στο κινητό δεν ειχα σημα πουθενά ενώ στο ίντερνετ που ειχα συνεχως αποσυνδέσεις ποτε δεν ηρθε τεχνικος να το δει οσες φορες κι αν ειχα παρει τηλέφωνο. Προς το τέλος, αφου επεμενα (γιατι μαλλον δεν εχουν τεχνικούς), μου είπαν οτι εαν έρθει τεχνικός θα τον χρεωθω. Πληρωσα το penalty για να φυγω απ την εταιρία γιατι δεν ειχε τελειωσει το συμβολαιο μου και εφυγα για πάντα. Δεν θα ξαναγυριζα στην wind ακομα και δωρεαν να μου τα εδιναν ολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 μάλλον φίλε μου θα μιλάς για άλλη εταιρία γιατί εγώ ειμουν 7 χρόνια wind είχα downloads 14 mb/s δεν μου είχαν χρέωσει ποτέ εξυπηρέτηση πελατών και το mobile Internet ήταν καλό (αυτό τουλάχιστον πίστευα τότε) έφυγα και πήγα Vodafone /hol γιατί μου λέγαν κάποιοι ότι έχει γρήγορο και σταθερό ίντερνετ πραγματικά μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που έφυγα. Χάλια mobile Internet, χρέωση στην εξυπηρέτηση πελατών χαμηλό download κατά 2mb/s. Και από τιμή 10€ παραπάνω Περιμένω πως και πως να τελειώσει το συμβόλαιο να φύγω, και συνεχιζοντας το πιο αντιεπαγγελματικο τους κομματι ειναι οτι εαν τους ρωτησεις, εαν υπαρχει καποιο νουμερο εκτος χρεωσης, για να τους καλεσεις θα σου πουν, πως δεν υπαρχει. Εχεις μαλλον λειψει αρκετο καιρο απο την Wind. Οσο για την ταχυτητα που αναφερεις, δεν ειναι αντικειμενικο κριτηριο αλλα υποκειμενικο, καθοτι καθε τοπικος βρογχος εταιριας δεχεται διαφορετικα φορτια, ειναι κατι μεταβλητο δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariannaki85 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Παίζει να είσαι ο πιο άτυχος πελάτης της Vodafone. Σε σχέση με την Wind είναι μέρα με την νύχτα. Σε όλα. Ίσως όχι στις τιμές... Και εγώ είμαι από τους άτυχους της voda τότε. Χάλια 3G, χαμένες κλήσεις και εξυπηρέτηση με τρομερό υφάκι. Τέλεια δεν είναι η wind αλλά καλύτερη σε σήμα, σε εξυπηρέτηση και εννοείται τιμές. Και το triple play μια χαρά μου φαίνεται για αυτά που προσφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxioaa Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 μια χαρα οι τιμες..πολυ λογικες για την σημερινη εποχη..!!μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι.. αυτο που ακουγεται ομως ειναι οτι η wind θα συυχωνευτη με την vodaf. ...για να δουμεε.. επισης η wind αναβαθμιζει με ενα τρελο project και ολα τις τα καταστηματα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 που πήγε η καλή μας Telestet τελετετ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Και εγώ είμαι από τους άτυχους της voda τότε. Χάλια 3G, χαμένες κλήσεις και εξυπηρέτηση με τρομερό υφάκι. Τέλεια δεν είναι η wind αλλά καλύτερη σε σήμα, σε εξυπηρέτηση και εννοείται τιμές. Και το triple play μια χαρά μου φαίνεται για αυτά που προσφέρει Η wind μόνο στις τιμές είναι καλη. Από τα άλλα, σήμα και ουσιαστική εξυπηρέτηση, έρχεται τελευταία και καταιδρωμενη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrogeddon Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Που το ειδατε ρε παιδια το φθηνο? Η τιμη ειναι μηνιαια και η δεσμευση ειναι 24μηνη. Εγω στην forthnet πληρωνω 38€ το ΔΙΜΗΝΟ και εγω απεριοριστα αστικα και υπεραστικα, 300' προς ολα τα κινητα και 24αρα που κλειδωνει στα 19,3Μbps με 12μηνη δεσμευση + 50 web sms. Επειτα σε υποχρεωνει για κινητη να πας wind που ειναι οτι χειροτερο παιζει αυτην τη στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YngwieMalmsteen Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Που το ειδατε ρε παιδια το φθηνο? Η τιμη ειναι μηνιαια και η δεσμευση ειναι 24μηνη. Εγω στην forthnet πληρωνω 38€ το ΔΙΜΗΝΟ και εγω απεριοριστα αστικα και υπεραστικα, 300' προς ολα τα κινητα και 24αρα που κλειδωνει στα 19,3Μbps με 12μηνη δεσμευση + 50 web sms. Επειτα σε υποχρεωνει για κινητη να πας wind που ειναι οτι χειροτερο παιζει αυτην τη στιγμη Καλά ρε man, τι συγκρίνεις; Τα απεριόριστα αστικά και υπεραστικά και τις 5 ώρες σε κινητά και μία ADSL, και απέναντι τα 1500 προς όλους και 1500 μηνύματα προς όλους, τα 3 Gb και τη VDSL και αυτά ΜΟΝΟ στο σταθερό;;; Το συμβόλαιό σου παραείναι μικρό για να το συγκρίνεις με αυτό... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Που το ειδατε ρε παιδια το φθηνο? Η τιμη ειναι μηνιαια και η δεσμευση ειναι 24μηνη. Εγω στην forthnet πληρωνω 38€ το ΔΙΜΗΝΟ και εγω απεριοριστα αστικα και υπεραστικα, 300' προς ολα τα κινητα και 24αρα που κλειδωνει στα 19,3Μbps με 12μηνη δεσμευση + 50 web sms. Επειτα σε υποχρεωνει για κινητη να πας wind που ειναι οτι χειροτερο παιζει αυτην τη στιγμη Η forthnet δεν δινει τετοιο προγραμμα επισημα που σημαινει οτι αυτη ειναι μια προσφορα για εσενα και καποιους αλλους, πιθανον μετα απο καποια πιεση για αποχωρηση. Συνεπως δεν μπορεις να συγκρινεις ενα επισημο προγραμμα με μια "μεμονωμενη" προσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Που το ειδατε ρε παιδια το φθηνο? Η τιμη ειναι μηνιαια και η δεσμευση ειναι 24μηνη. Εγω στην forthnet πληρωνω 38€ το ΔΙΜΗΝΟ και εγω απεριοριστα αστικα και υπεραστικα, 300' προς ολα τα κινητα και 24αρα που κλειδωνει στα 19,3Μbps με 12μηνη δεσμευση + 50 web sms. Επειτα σε υποχρεωνει για κινητη να πας wind που ειναι οτι χειροτερο παιζει αυτην τη στιγμη Ειναι ανομοια η συγκριση που κανεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodorh Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τραγικη εταιρια, τραγικη εξυπηρετηση. Τρεχω 3 μηνες τωρα να μου αφαιρεθουν 30€ απο χρεωση τεχνικου που ηρθε σπιτι μου. Δεν εχω ξανασυναντησει εταιρια κινητης που να σου χρεωνει την εξυπηρετηση πελατων με 5ψηφιο αριθμο, ενω στην πραγματικοτητα υπαρχει αριθμος που δεν χρεωνεσαι εαν εχεις δωρεαν χρονο ομιλιας. παραπάνω από απαράδεκτη εταιρεία. Σε τέσσερις λογαιρασμούς μου οι τρεις ειχαν λαθος, ένα εξ αυτων η χρεωση τεχνικου αν και η υπαιτιοτητα δεν ηταν δικη μου (και ενω στην αρχη το παραδεχονταν, μετα το κωλομπαρεψαν οτι και καλα δεν ηταν προβλημα, λυθηκε μονο του!!!). Τους κατηγγειλα τη συμβαση μονομερως και πηγα αλλου. Της πλακας εταιρεια, ουτε τζαμπα δεν ξαναπαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VanJ Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Triple play = broadband internet access + television + telephone Quadruple play = triple + mobility Το να αλλάζει τους ορισμούς η Wind και οποιαδήποτε wind, το θεωρώ διαφημιστική απάτη, παραπλανητική διαφήμιση, ή μια προσπάθεια να ξεγελάσει τον κόσμο. Δεν μ' αρέσουν ούτε οι απάτες, ούτε να με παραπλανούν, ούτε να με ξεγελούν. Είναι σαν να λες double play ένα πακέτο που δεν έχει internet, αλλά ένα πακέτο σταθερού και κινητού τηλεφώνου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα