Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Το λαπτοπ ειναι lenovo G50-45 και η μπαταρια 4cell..μου ήρθε χωρίς manual κ δεν ξέρω πόση ώρα πρέπει να το φορτίσω επειδη ειναι η πρωτη φορα Καμιά βοήθεια?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

μέχρι η μπαταριά να δείξει 100% και μετά αποσυνδέουμε τον φορτιστή όχι μπαταρία και φορτιστής μαζί .

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή ειναι πρωτη φορα δεν χρειαζεται παραπάνω ωρα?ειχα ακουσει για παράδειγμα ενα ολοκληρο βραδυ..

Δημοσ.

Επειδή ειναι πρωτη φορα δεν χρειαζεται παραπάνω ωρα?ειχα ακουσει για παράδειγμα ενα ολοκληρο βραδυ..

Αυτο χρειαζεται οταν η μπαταρια ειναι νικελιου.

Οι μπαταριες λιθιου δεν εχουν τετοια αναγκη.

Για καλιμπραρισμα, εγω θα αφηνα την πρωτη (πληρη) φορτιση να ξεφορτισει μεχρι το 15% περιπου, και μετα μια πληρη φορτιση παλι.

Και 1 φορα το 6μηνο, το ιδιο...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ίσχυε για τις παλιού τυπου μπαταρίες, τώρα θα φορτίζεις μέχρι 100% και απλά δεν θα αφήνεις το λαπτοπ να κλείνει τελείως απο μπαταρία. Περίπου στο 10-15% να το φορτίζεις.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά οσο αφορά την φόρτιση και την χρήση τιποτα δεν ειναι σωστό και τιποτα λάθος , κατα την γνώμη μου οπως θέλεις το χρησιμοποιεί ο καθένας και αν ειναι και φτάσει στο τέλος της μπαταρίας η ζωή της αυτο ηταν

• Like 2
Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς το lenovo G50-45 είναι ένα οικονομικό λαπτοπ οπότε και η μπαταρία του θα είναι εξίσου μια οικονομική μπαταρία οπότε σε κάθε περίπτωση στον χρόνο πάνω η μπαταρία θα αρχίσει να τα παίζει και θα σε 1-1,5 χρόνο θα χρειαστείς σίγουρα αντικατάσταση!

Δημοσ.

Ναι εχει αναφερθεί το θέμα αρκετές φορές και ειναι πολύ σχετικό ποιος ειναι ο σωστός τρόπος, εχω και εγω ενα netbook που το φορτίζω χρόνια με την μπαταρία επάνω και εχει πέσει ελάχιστα η μπαταρία του και εχω αλλο που το δούλευα μονο με το ρεύμα επάνω και ελάχιστα την μπαταρία και η μπαταρία ειναι σχεδόν νεκρή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...