Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πάρε τηλ πάλι και πες οτι υπάρχει συναγερμός στο σπίτι ώστε να σου δώσουν mini ups δώρεαν. Aυτο δεν το καταλαβα  :-)

ΔΛΔ Ποσο κανει ενα modem με voip?

εαν γίνει διακοπή ρευματος αυτομάτως δεν έχεις και τηλέφωνο.

Για να μην μείνεις έτσι,πες τους οτι στο σπιτι υπάρχει συναγερμός ζητα το mini ups που δίνουν.Θα το πάρεις δωρεαν.Διαφορετικά υπάρχει χρέωση.

Αν δεν σε απασχολεί το παραπάνω ξέχνα το.

Και να πάρεις μόντεμ με voip ΔΕΝ δίνουν τους κωδικους. Κανένας δεν τους δίνει για ελλάδα τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

εαν γίνει διακοπή ρευματος αυτομάτως δεν έχεις και τηλέφωνο.

Για να μην μείνεις έτσι,πες τους οτι στο σπιτι υπάρχει συναγερμός ζητα το mini ups που δίνουν.Θα το πάρεις δωρεαν.Διαφορετικά υπάρχει χρέωση.

Αν δεν σε απασχολεί το παραπάνω ξέχνα το.

Και να πάρεις μόντεμ με voip ΔΕΝ δίνουν τους κωδικους. Κανένας δεν τους δίνει για ελλάδα τουλάχιστον.

Μαλιστα αρα περιμενω να ερθει το vdsl στο ρεθυμνο; δν μπορω να καταλαβω ακομα και εαν γινεται διακοπες ρευματος γιατι ο οτε να μου δωσει δωρεαν mini ups και να μν το δωσει η δεη ασπουμε

Δημοσ.

Μαλιστα αρα περιμενω να ερθει το vdsl στο ρεθυμνο; δν μπορω να καταλαβω ακομα και εαν γινεται διακοπες ρευματος γιατι ο οτε να μου δωσει δωρεαν mini ups και να μν το δωσει η δεη ασπουμε

Γιατί τηλέφωνο δεν παίρνεις απ τη δεη. λογικό δεν είναι;

ο οτε δίνει ΔΩΡΕΑΝ mini ups αν πεις οτι έχεις συναγερμό,σε καμία άλλη περίπτωση.Αλλιως σου προτείνουν να αγοράσεις αυτό που θα σου έδιναν δωρεάν.

Δες αν το speedport έχει επιλογή για QoS και ενεργοποίησέ την για την δική σου IP.Δεν ξέρω πως λειτουργεί στο συγκεκριμένο δυστυχώς. Αναλόγως την συσκευη κάνει απο μέτρια ως καλή δουλειά οπότε ίσως είναι καλύτερα το Ping σου.

• Like 1
Δημοσ.

[

Απο εκει και πέρα,και κωδικούς να σου έδιναν,έχεις δει πόσο έχουν μόντεμ με voip( ΠΧ fritz) ;

Επειδη σκέφτομαι να πάρω το fritz και ειμαι ανάμεσα στο 3490 και το 7490 μπορείς να μου πεις τι εννοείς ?η μόνη διαφορα ειναι το voip εγω γενικός δεν χρησιμοποιώ σταθερό τηλ αλλα η διαφορα ειναι 40 ε μονο και με έχει προβληματίσει ,δηλαδή με το 7499 αν γινει διακοπή ρεύματος ( και στην περιοχή με καθε βροχή έχουμε και μερικές διακοπές ρεύματος ) θα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις του voip?

πάρε τηλ πάλι και πες οτι υπάρχει συναγερμός στο σπίτι ώστε να σου δώσουν mini ups δώρεαν.

απο εκει και πέρα ΟΝΤΩΣ είναι δύσκολο καθώς αλλάζουν οι κωδικοί και γενικότερα είναι περίεργο το σύστημα.

το θέμα με το voip δεν ειναι καινούριο πάντως,πολλές χώρες του εξωτερικού παίζουν έτσι και σκοπός ειναι να σταματήσει το pots κάποτε ώστε να μειωθεί το κόστος και να χαμηλώσει η τάση στην γραμμή.

Δυστυχώς η χώρα μας με τα δίκτυά της δεν ειναι σε θέση για κάτι τέτοιο.

Απο εκει και πέρα,και κωδικούς να σου έδιναν,έχεις δει πόσο έχουν μόντεμ με voip( ΠΧ fritz) ;

Επειδη σκέφτομαι να πάρω το fritz και ειμαι ανάμεσα στο 3490 και το 7490 μπορείς να μου πεις τι εννοείς ?η μόνη διαφορα ειναι το voip εγω γενικός δεν χρησιμοποιώ σταθερό τηλ αλλα η διαφορα ειναι 40 ε μονο και με έχει προβληματίσει ,δηλαδή με το 7499 αν γινει διακοπή ρεύματος ( και στην περιοχή με καθε βροχή έχουμε και μερικές διακοπές ρεύματος ) θα ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις του voip?

Δημοσ.

παιδιά δυστυχώς δεν γνωρίζω περαιτέρω λεπτομέριες και γω λεω αυτά που διαβάζω απο διπλανό φόρουμ(adslgr) οπότε ουτε σε θέση να προτείνω κάτι είμαι.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά δυστυχώς δεν γνωρίζω περαιτέρω λεπτομέριες και γω λεω αυτά που διαβάζω απο διπλανό φόρουμ(adslgr) οπότε ουτε σε θέση να προτείνω κάτι είμαι.

Παδια εγω εβγαλα ακρη χριστο σε ευχαριστω οσο κιαν σου φενεται περιεργο μου ελυσες το προβλημα με αυτο το QoS οποτε ειπα να παρω το παλιο μου το zte και του πειραξα ολες της ρυθμισεις και ειναι απεχτω οταν ειναι πολλα κινητα και 2 υπολογιστες χανει download και οχι ping (παραξενο) βεβαια δεν ειχαι happy end η ιστρορια γτ τωρα ειμαι χωρις σταθερο εαν αυριο δν μου παρουν το παλιο to speedport θα κανω και εκει τις ιδιες ρυθμισεις λογικα θα τα πηγαινει καλητερα

Αυριο που θα εχω νεα σας ειδοποιηω

Δημοσ.

Καταρχην να σας ευχαριστησω απο τωρα για τν βωηθεια που θα μου προσφερεται παμε στο θεμα

Πριν απο 1μηνα αλαξα παροχο (απο nova 3 play σε ote tv). Και εχω τρομερο προβλημα με τα ping μου εδωσαν ενα αθλιο router το γνωστο speedport 2i συνωμη κιολας για τν παρακατω λεξη αλλα ειναι τεραστια παπα**α πηρα τηλ στον οτε ξαναπειρα αλλα πιο πολλα ηξερα εγω απο αυτους ολο και καλα οτι θα ρυθμισουν το router θα του κανουν restore τν αλλη μου φερνουν τεχνικο ενω τους ειπα οτι τα καλωδια ειναι μια χαρα αλλα τιποτα τελος παντον το κακο ειναι οτι δουλευει με voip οποτε νομιζω μονοδρομος ειναι νανβαλω μπροστα ενα modem και να αφησω το speedpot πισω (διορθοστεμε εαν κανω λαθος) αλλα δν εχω καταληκει σε κανενα θελω ενα μοντεμ που

Θα αντεχει 5smartphones να πεζουν hd videos yt

Και ταυτοχρονα ενα υπολογιστη που να μν του ανεβαζει ping

Πιο μου προτεινεται

Υ.Γ οσον αφορα τν βωηθεια του οτε μπορει ολες αυτες τς φορες που τους πηρα τηλ να μν βγαλαν ακρει επειδη δεν ηταν γνωστες ΑΛΛΑ οσες φορες πηρα δξ περιμενα σε αναμονη ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ φιλικοτητα δλδ πιστευω και να τους εβριζα δν θα μου το εκλειναν

μπορει να χρειαστει και qos για να κανεις καλη δουλεια.

Επισης κανενας παροχος δεν προκεται να του δωσει τις ρυθμισεις του voip.θα πρεπει να βρει τροπο να τις παρει μεσα απο τον ρουτερ.

Δημοσ.

Το modem είναι μια συσκευή που συνδέεται στην τηλεφωνική γραμμή και συγχρονίζει σε DSL. Ουσιαστικά κάνει μετάφραση των διακινούμενων πληροφοριών μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου.

Ο router δημιουργεί σύνδεση PPPoE μέσω ενός modem ή παίρνει σύνδεση από άλλη δικτυακή συσκευή. Ελέγχει όλο το εσωτερικό μας δίκτυο και αναλαμβάνει την επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Δημοσ.

Το modem είναι μια συσκευή που συνδέεται στην τηλεφωνική γραμμή και συγχρονίζει σε DSL. Ουσιαστικά κάνει μετάφραση των διακινούμενων πληροφοριών μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου.

Ο router δημιουργεί σύνδεση PPPoE μέσω ενός modem ή παίρνει σύνδεση από άλλη δικτυακή συσκευή. Ελέγχει όλο το εσωτερικό μας δίκτυο και αναλαμβάνει την επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Τι συσκευή να αγοράσω για να έχω ενσύρματο internet ;;

Πρέπει να δω τι είδους γραμμή εχω ;;

Δημοσ.

Τι συσκευή να αγοράσω για να έχω ενσύρματο internet ;;

Πρέπει να δω τι είδους γραμμή εχω ;;

ναι

pstn η isdn και επίσης αν έχεις voip η όχι(αν δηλαδή συνδέεται το τηλέφωνο πάνω στο μόντεμ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...