Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 12/01/2025 at 14:52, predator said:

σε ευχαριστω. να διεκρινισω οτι στην περιπτωση μου δεν υπαρχει VoIP τηλεφωνο.

στην καλωδιωση μου εχουν γινει μετρησεις χαλκου και δεν βρεθηκε καποιο βραχυκυκλωμα. ερχεται στο router στα 110 περιπου. ειναι dedicated εξωτερικη γραμμη που φερνει απο τον πινακα του ΟΤΕ μεχρι λιγο πριν το router το καλωδιο. σε εκεινο το σημειο απλα υπαρχει ενα VDSL spitter που χωριζει dsl/phone. αρα θεωρειται *πρωτη*

οποτε οι αποσυνδεσεις μαλλον οφειλονται στα απλα φτηνιαρικα router.

η καλωδιωση σου φαινεται σωστη οποτε ναι ενα καλυτερο router θα βοηθησει.και τα zyxel παρεπιμπτοντως ειναι αρκετα καλα.

On 12/01/2025 at 14:58, winlink said:

Μια χαρά στα είπε ο poulinos, να παραθέσω ότι με ίδιο πάροχο και VDSL με VoIP κατάφερα να παίξει η τηλεφωνία μου στο 7590, υπάρχει σε γειτονικό forum όλη η 'βιβλιογραφία'. Το δύσκολο είναι να πάρεις τους κωδικούς της τηλεφωνίας από τη Nova, αλλά και δυσκολότερο είναι να σου δώσουν τις σωστές ρυθμίσεις. Αν τα έχεις, το DHCP option 61 γίνεται μέσω ρύθμισής με το Fritz!Box JSTool. Κάτοχος 7590 εδώ και λίαν προσεχώς 5690 Pro.

Αν σου κάνει το 7530 AX, δες εδώ στο Ισπανικό Amazon με 99,57€ τελική τιμή με μεταφορικά, αν και απ' ότι βλέπω τώρα η διαθεσιμότητα εξανεμίστηκε!

σε ευχαριστω και εγω προσωπικα που ειπες οτι παιζει η nova με το fritz. δεν ειχα δει καποιον να γραφει οτι παιζει και το ειχα απορια.δεν ειχα παει στο γειτονικο forum για να δω.αλλα λεω ουτε ενας να γραψει εδω αν εχει παιξει. θα ειναι power το 5690 pro.και εγω το περιμενω για review.

On 12/01/2025 at 15:08, predator said:

ευχαριστω για τις απαντησεις. απλα οπως ειπα εγω δεν εχω τηλεφωνια μεσω ιντερνετ.

αυτο που ειδα μετα το διαβασμα του οδηγου που παρεθεσε ο poulinos ειναι οτι στα τηλεφωνα μου υπαρχουν ακομα ADSL φιλτρα. δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν VDSL φιλτρα. στα κουτια της nova υπαρχουν μονο VDSL splitter. να τα βαλω αντι για τα παλια?

καλη τιμη για το 7530 βρηκες αλλα χωρις αποθεμα δεν με βοηθαει.

δεν εχει διαφορα αν θα βαλεις vdsl splitter ή adsl splitter ή φιλτρο. μπορεις αν θες να βαλεις το new οχι γιατι δεν κανει το παλιο αλλα πιο πολυ μην εχει χαλασει.

On 12/01/2025 at 18:34, predator said:

τελικα αγορασα το 7530ax μεσω ισπανικου αμαζον used-good σε πολυ καλη τιμη. ευχαριστώ θερμα τον winlink για το λινκ.

@poulinos  μπορεις να μου πεις σε αυτο το μοντελο πως ακριβως δουλευει το 4g backup? μπαίνει μεσα στο router η SIM καρτα η με στικακι usb? πως ρυθμιζεται κλπ.

βαζεις usb stick πανω και καπου το ρυθμιζεις μεσα απο το interface.δεν παιρνει sim καρτα. μονο ενα πιο παλιο μοντελο εχει βγει που παιρνει sim καρτα  (fritz!box 6890)

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω να ευχαριστήσω και εδω τους φιλους @poulinos και @winlink για τη βοηθεια τους. παιδια κερναω καφεδακι οποτε και αμα βρεθούμε! το fritz!box με τα πολλα ρυθμίστηκε και πεταει!!!

το μονο που μενει τωρα ειναι να δω πως δουλευει το usbstick για backup. εχει κανεις εμπειρία με αυτο? παει μεσω παροχου? η nova με τα πολλα μου ειπε οτι δεν έχουν τετοια υπηρεσια. 

Επεξ/σία από predator

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...