Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 minutes ago, broxopios said:

Πάω για το 7530 AX.

Για σταθερό ping κλπ στο gaming θα χρειαστεί να κάνω περαιτέρω ρυθμίσεις ή μένω στις αυτόματες ρυθμίσεις που θα κάνει μόλις το εγκαταστήσω;

μονο firmware update κανε οταν μπεις internet.θα στο βγαλει κιολας.καποια πηραν και fritz os 8

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα. Για cosmote 1gbps, αγορά του avm 5590 ή εφόσον υπάρχει δυνατότητα αναμονής αγορά του avm 5690 pro όταν με το καλό βγει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
On 28/12/2024 at 11:32, LPFATHER said:

Καλημέρα. Για cosmote 1gbps, αγορά του avm 5590 ή εφόσον υπάρχει δυνατότητα αναμονής αγορά του avm 5690 pro όταν με το καλό βγει. Ευχαριστώ.

αν και εφοσον καταφερεις να πεισεις τον οτε να σου δηλωσει το serial number του fritz!box ωστε να παιξει με την γραμμη σου.οι πιο πολλοι το εχουν καταφερει.απλα στο λεω για να μην νομιζεις οτι ειναι Plug and play εκτος αν εχεις ξεχωριστο ont

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

αν και εφοσον καταφερεις να πεισεις τον οτε να σου δηλωσει το serial number του fritz!box ωστε να παιξει με την γραμμη σου.οι πιο πολλοι το εχουν καταφερει.απλα στο λεω για να μην νομιζεις οτι ειναι Plug and play εκτος αν εχεις ξεχωριστο ont

Το ξέρω και ήδη έχω επικοινωνήσει με τον ΟΤΕ μιας έτσι και αλλιώς και αυτοί fritzbox δίνουν στην 1gbps. Απλώς θα ήθελα να ξέρω εφόσον δεν υπάρχει βιασύνη αν αξίζει καλύτερα το 7690 pro.

Δημοσ.
10 minutes ago, LPFATHER said:

Το ξέρω και ήδη έχω επικοινωνήσει με τον ΟΤΕ μιας έτσι και αλλιώς και αυτοί fritzbox δίνουν στην 1gbps. Απλώς θα ήθελα να ξέρω εφόσον δεν υπάρχει βιασύνη αν αξίζει καλύτερα το 7690 pro.

αν θες wifi 7 και να υποστηριζει στο smart home matter τοτε περιμενεις το 5690 pro και οχι 7690 pro που εγραψες

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν θες wifi 7 και να υποστηριζει στο smart home matter τοτε περιμενεις το 5690 pro και οχι 7690 pro που εγραψες

Ναι λάθος, 5690 ήθελα να γράψω. Σε ευχαριστώ. Ελπίζω μέχρι τον Μάιο να έχει κυκλοφορήσει.

Δημοσ.
12 minutes ago, LPFATHER said:

Ναι λάθος, 5690 ήθελα να γράψω. Σε ευχαριστώ. Ελπίζω μέχρι τον Μάιο να έχει κυκλοφορήσει.

υπαρχει η γερμανικη εκδοση οσο ξερω αλλα οχι η international.και λογικα παντα θα βγει πολυ πιο γρηγορα απο τον Μαιο.και εγω το περιμενω για Review με το καλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν βγήκε την ίδια μέρα η international του 5690 Pro με το Γερμανικό, βγήκε μερικές μέρες μετά.
Το θέμα είναι ότι και για τα 2 η παραγωγή δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση, ειδικά στο διεθνές, οπότε η τιμή έξω είναι σχετικά 'χρηματιστήριο' (προσφορά-ζήτηση) και η διαθεσιμότητα ασταθής. Μόνο στην Ολλανδία τα πράγματα έχουν σχετική σταθερότητα. Δείτε και μόνοι σας.
Ιταλία τώρα από τα 360€.
Γερμανία ζόρια.
Γαλλία άστα να πάρει.
Ολλανδία καλούτσικα.

Στο γειτονικό πιο ειδικό στις τηλεπικοινωνίες forum (δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω link), θα δείτε ότι το έχουν ήδη 6-7 άτομα.

Υ.Γ. πάντως απ' ότι φαίνεται το international δεν έχει ούτε στο hardware ούτε στα περιεχόμενα της συσκευασίας. Το μόνο που θα χρειαστεί από hardware είναι ένα SC-LC οπτικό 'καλώδιο' αντί του LC/APC-LC/APC που έχει μέσα η AVM. Μετά θέλει διάθεση γιατί το 'στήσιμο' ποικίλει ανάλογα τον πάροχο.

Επεξ/σία από winlink
Δημοσ.
4 hours ago, winlink said:

Αν δεν βγήκε την ίδια μέρα η international του 5690 Pro με το Γερμανικό, βγήκε μερικές μέρες μετά.
Το θέμα είναι ότι και για τα 2 η παραγωγή δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση, ειδικά στο διεθνές, οπότε η τιμή έξω είναι σχετικά 'χρηματιστήριο' (προσφορά-ζήτηση) και η διαθεσιμότητα ασταθής. Μόνο στην Ολλανδία τα πράγματα έχουν σχετική σταθερότητα. Δείτε και μόνοι σας.
Ιταλία τώρα από τα 360€.
Γερμανία ζόρια.
Γαλλία άστα να πάρει.
Ολλανδία καλούτσικα.

Στο γειτονικό πιο ειδικό στις τηλεπικοινωνίες forum (δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω link), θα δείτε ότι το έχουν ήδη 6-7 άτομα.

Υ.Γ. πάντως απ' ότι φαίνεται το international δεν έχει ούτε στο hardware ούτε στα περιεχόμενα της συσκευασίας. Το μόνο που θα χρειαστεί από hardware είναι ένα SC-LC οπτικό 'καλώδιο' αντί του LC/APC-LC/APC που έχει μέσα η AVM. Μετά θέλει διάθεση γιατί το 'στήσιμο' ποικίλει ανάλογα τον πάροχο.

συνηθως στο hardware δεν υπαρχει διαφορα.και πιο παλια τα γερμανικα ξεκινουσαν στα γερμανικα και επαιζαν annex b μονο αλλα μπορουσες με καποιες εντολες κτλ να το αλλαξεις και να φαινεται σαν international και να εχει μεσα και τους υπολοιπους παροχους.καποια παραμετρο περνανε οποτε και φαινεται σαν γερμανικο οσο ξερω.

δεν το ειχα ψαξει αν ειχε βγει.οταν μου εστειλαν το 7690 για review μου ειπαν οτι απο ιανουαριο καπου για το 5690 pro. βεβαια λογικο να εχει καθυστερηση γιατι θα πρεπει να τους σταλουν review samples.οποτε σιγουρα θα κανει πιο πολυ απο οτι το να το αγορασει καποιος απο το amazon ή δεν ξερω τι. το βασικο θεμα παραμενει οτι αν δεν εχεις Cosmote που οκ παιζει να σου αλλαξει το serial τοτε στους αλλους παροχους θα πρεπει να ζητησεις να εχεις ont και να το λειτουργησεις ως router. το patch cord ειναι το πιο ευκολο. υπαρχουν μαγαζια που πουλανε patch cord για ολους τους τυπους των ακροδεκτων. βαλε link δεν υπαρχει θεμα οσο ξερω. καποτε ελεγαν οτι μπορουσες να κανεις και spoofing για το Serial number αλλα επισης δεν το εχω ψαξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...