Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 hours ago, FireKiller said:

7590 ή 7690 εννοείς? Το 1ο το έχει προσφορά η κοσμοτέ στα 210 ενώ το 2ο πάει στα 335€

σε adsl,vdsl υπαρχουν τα 7530,7530ax,7590,7590ax,7690. τα ax ειναι wifi 6.το 7690 ειναι wifi 7. το απλα ειναι wifi 5. τα μοντελα 30 ειναι πιο μικρη εκδοση απο τα 90. εγω θα πηγαινα ειτε στο 7690 που οκ μπορει να ειναι λιγο υπερβολη το wifi 7 αλλιως σε νορμαλ τιμη ειναι το 7530ax. το εχω κανει και review

https://www.thelab.gr/reviews/input-devices-peripherals-reviews/fritz-7530-ax-μία-ωραία-ανανέωση-r813/

On 16/10/2024 at 11:35, Donmitsos10 said:

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τραβήξω Ethernet 6 μέτρα. Το ξέρω θα ήταν ιδανικό αλλά όχι 

δοκιμασε να το μετακινησεις καπου καλυτερα και να ειναι πιο κοντα στο πρωτο deco.αλλιως μετα θα πρεπει να πας σε πιο καλο mesh με triple band ωστε οσο γινεται να πετυχεις καλυτερο link αναμεσα στα 2 ,για να εχεις και εσυ καλυτερο αποτελεσμα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συμφορουμίτες έβαλα 100αρα οπτική cosmote σε σπίτι 125τμ.

το speedport plus2 που είχα και παρέμεινε ως εξοπλισμός από την cosmote βλέπω πως δεν με καλύπτει στα πίσω δωμάτια.

είμαι σε αναζήτηση εξοπλισμού ούτως ώστε να συνδεθεί μετά το modem router του παρόχου.

έχω δει τα παρακάτω,

https://www.skroutz.gr/s/50406946/Ubiquiti-UniFi-U7-Pro-Access-Point-Wi-Fi-7-Dual-Band-2-4-5GHz-Leyko.html
https://www.skroutz.gr/s/55153824/TP-LINK-EAP772-v1-WiFi-Mesh-Network-Access-Point-Wi-Fi-7-Tri-Band-2-4-5-6GHz.html

τι λέτε, ποιο αξίζει?

παίζει κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα?

Δημοσ.
59 minutes ago, stagkia said:

Συμφορουμίτες έβαλα 100αρα οπτική cosmote σε σπίτι 125τμ.

το speedport plus2 που είχα και παρέμεινε ως εξοπλισμός από την cosmote βλέπω πως δεν με καλύπτει στα πίσω δωμάτια.

είμαι σε αναζήτηση εξοπλισμού ούτως ώστε να συνδεθεί μετά το modem router του παρόχου.

έχω δει τα παρακάτω,

https://www.skroutz.gr/s/50406946/Ubiquiti-UniFi-U7-Pro-Access-Point-Wi-Fi-7-Dual-Band-2-4-5GHz-Leyko.html
https://www.skroutz.gr/s/55153824/TP-LINK-EAP772-v1-WiFi-Mesh-Network-Access-Point-Wi-Fi-7-Tri-Band-2-4-5-6GHz.html

τι λέτε, ποιο αξίζει?

παίζει κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα?

tp link -> FIAT

ubiquiti -> Ferrari

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Αυτήν την στιγμή έχω vdsl 100αρα cosmote και περιμένω για ftth 200αρα. Μέσα στο 2025 θα αναβαθμίσω είτε σε 300αρα είτε σε 500αρα. Θέλω να πάρω ένα fritzbox και είμαι ανάμεσα στο 7530ΑΧ και στο 7930ΑΧ. Ποίο από τα 2 να προτιμήσω ώστε να μπορεί να μπορεί να ανταπεξέλθει στην μελλοντική αναβάθμιση.

Δημοσ.
12 hours ago, LPFATHER said:

Καλημέρα. Αυτήν την στιγμή έχω vdsl 100αρα cosmote και περιμένω για ftth 200αρα. Μέσα στο 2025 θα αναβαθμίσω είτε σε 300αρα είτε σε 500αρα. Θέλω να πάρω ένα fritzbox και είμαι ανάμεσα στο 7530ΑΧ και στο 7930ΑΧ. Ποίο από τα 2 να προτιμήσω ώστε να μπορεί να μπορεί να ανταπεξέλθει στην μελλοντική αναβάθμιση.

α.δεν υπαρχει 7930αχ. b.οταν βαλεις ftth εχεις δυο επιλογες.

η μια ειναι να κρατησεις το ont απο τον οτε και να βγαλεις πχ το speedport και να βαλεις ενα fritz με την θυρα wan.

η δευτερη λυση να πεισεις καπως τον οτε να σου αλλαξει το id στο ftth(το εχουν καποιοι) και να παρεις ενα ftth fritz και να βγαλεις το ont της cosmote. θα πρεπει ο οτε να καταχωρησει ας το πουμε το id του fritz αντι για του ont που εχει τωρα.

On 08/11/2024 at 20:14, Gogotsa said:

tp link -> FIAT

ubiquiti -> VW

Mikrotik -> Lamborghini

tp link -> FIAT

ubiquiti -> VW

mikrotik -> Lamborghini

CISCO -> Bugatti

περα απο την πλακα δεν εβαλα μεσα τα mikrotik ουτε τα cisco γιατι ειναι αρκετα πιο δυσκολα στο σετερισμα και μια κατηγορια μονα τους.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, poulinos είπε

η μια ειναι να κρατησεις το ont απο τον οτε και να βγαλεις πχ το speedport και να βαλεις ενα fritz με την θυρα wan.

η δευτερη λυση να πεισεις καπως τον οτε να σου αλλαξει το id στο ftth(το εχουν καποιοι) και να παρεις ενα ftth fritz και να βγαλεις το ont της cosmote. θα πρεπει ο οτε να καταχωρησει ας το πουμε το id του fritz αντι για του ont που εχει τωρα.

7590 ΑΧ ήθελα να γράψω. Στην παρούσα φάση θέλω να μείνω με το ont από τον οτέ. Απλώς στην αρχή θα είμαι με 200αρα και μετά κατά τον μάρτιο θα πάω σε 300αρα ή 500αρα, θέλω εξ' αρχής να πάρω αυτό που θα με καλύψει και στην αρχή με την 200αρα και μετά. Κάτι βασικό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι όλες οι συσκευές στον σπίτι συνδέονται με wifi.

Δημοσ.
1 minute ago, LPFATHER said:

7590 ΑΧ ήθελα να γράψω. Στην παρούσα φάση θέλω να μείνω με το ont από τον οτέ. Απλώς στην αρχή θα είμαι με 200αρα και μετά κατά τον μάρτιο θα πάω σε 300αρα ή 500αρα, θέλω εξ' αρχής να πάρω αυτό που θα με καλύψει και στην αρχή με την 200αρα και μετά. Κάτι βασικό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι όλες οι συσκευές στον σπίτι συνδέονται με wifi.

εχει λιγο καλυτερο wifi αν και μπορεις να πας και στο 7690 που ειναι wifi 7.αλλα και τα 3 κανουν για 200mbit ftth.και σε 500αρα θα σε καλυψουν

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχει λιγο καλυτερο wifi αν και μπορεις να πας και στο 7690 που ειναι wifi 7.αλλα και τα 3 κανουν για 200mbit ftth.και σε 500αρα θα σε καλυψουν

Ωραία, κατά 90% θα καταλήξω στο 7530ΑΧ που το έχω βρει σε πολύ καλή τιμή. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.
3 minutes ago, LPFATHER said:

Ωραία, κατά 90% θα καταλήξω στο 7530ΑΧ που το έχω βρει σε πολύ καλή τιμή. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

μολις το παρεις ξεκινας με firmware update.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

tp link -> FIAT

ubiquiti -> VW

mikrotik -> Lamborghini

CISCO -> Bugatti

περα απο την πλακα δεν εβαλα μεσα τα mikrotik ουτε τα cisco γιατι ειναι αρκετα πιο δυσκολα στο σετερισμα και μια κατηγορια μονα τους.

απο αυτα που διάβασα για mikrotik κ cisco συμφωνώ για το σεταρισμα και οδεύω προς ubiquiti u7 pro.

28 λεπτά πριν, poulinos είπε

μολις το παρεις ξεκινας με firmware update.

μήπως αντί για ubiquiti και σύνδεση μετά το μόντεμ ρουτερ speedport να παίξω και εγω οπως ο φίλος παραπάνω?

αν και ένας φίλος γνώστης με παροτρύνει για ubiquiti...

Δημοσ.
5 minutes ago, stagkia said:

απο αυτα που διάβασα για mikrotik κ cisco συμφωνώ για το σεταρισμα και οδεύω προς ubiquiti u7 pro.

μήπως αντί για ubiquiti και σύνδεση μετά το μόντεμ ρουτερ speedport να παίξω και εγω οπως ο φίλος παραπάνω?

αν και ένας φίλος γνώστης με παροτρύνει για ubiquiti...

ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.το ubiquiti εχει πολλα χαρακτηριστικα και πιο δυσκολο config.και θα το βαλειςπισω απο το ont. το fritz αν το παρεις ftth και πεισεις τον οτε θα παιξει κατευθειαν και θα παιξει και η τηλεφωνια .και θα κανεις τα παντα ευκολα. αλλη λυση το ενα αλλη το αλλο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ρούτερ για να σταθεροποιήσω την γραμμή μου (50 vdsl cosmote), έχω ακούσει πολύ θετικά για το Fritz. Σκέφτομαι να πάρω το 7530 AX. Ποια η διαφορά του με το απλό 7530 και ποιο από τα 2 να προτιμήσω;

@poulinos διάβασα το review σου για το 7530ΑΧ οπότε μου λύθηκαν πολλές απορίες. Ωραίος!

Η ερώτησή μου είναι ποιες οι διαφορές μεταξύ του 7530ΑΧ & 7590ΑΧ? Πέρα από τα 90€ :)

Δημοσ.
1 hour ago, broxopios said:

Καλησπέρα.

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ρούτερ για να σταθεροποιήσω την γραμμή μου (50 vdsl cosmote), έχω ακούσει πολύ θετικά για το Fritz. Σκέφτομαι να πάρω το 7530 AX. Ποια η διαφορά του με το απλό 7530 και ποιο από τα 2 να προτιμήσω;

@poulinos διάβασα το review σου για το 7530ΑΧ οπότε μου λύθηκαν πολλές απορίες. Ωραίος!

Η ερώτησή μου είναι ποιες οι διαφορές μεταξύ του 7530ΑΧ & 7590ΑΧ? Πέρα από τα 90€ :)

λιγο καλυτερο wifi(πιο γρηγορο).dedicated wan. δεν βρισκω λογο για το 7590ax.και νομιζω διαφορα στο πληθος και ταχυτητα usb. υπαρχει και η λυση του 7690 που ειναι wifi 7. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

λιγο καλυτερο wifi(πιο γρηγορο).dedicated wan. δεν βρισκω λογο για το 7590ax.και νομιζω διαφορα στο πληθος και ταχυτητα usb. υπαρχει και η λυση του 7690 που ειναι wifi 7. 

Πάω για το 7530 AX.

Για σταθερό ping κλπ στο gaming θα χρειαστεί να κάνω περαιτέρω ρυθμίσεις ή μένω στις αυτόματες ρυθμίσεις που θα κάνει μόλις το εγκαταστήσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...