Προς το περιεχόμενο

ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ADSL/VDSL ROUTER post here(γράψτε εδώ)

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερες. 

Αρχισε το router μου να τα παιζει (tp link td-w9980) και ζαχαρωνω το Asus DSL-AC52U.. ΘΑ δω διαφορες απο αυτο που εεχω? Αξιζει η αγορα του η να παω σε κατι πιοφθηνο? Ειμαι σε ADSL ακομα...

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/5/2019 στις 10:24 ΠΜ, poulinos είπε

...

οσο ξερω στα asus πειραζεις κανονικα το snr στο adsl. 

...

αξίζει η αγορά?

Επεξ/σία από pagratios

Στις 5/5/2019 στις 2:02 ΜΜ, sezebo είπε

Γενικά τα φθηνά tplink είναι σκυλιά που πολλές φορές με κάνει να αναρωτιέμαι αν αξίζουν τα 100+ ευρώ για ρούτερ

Σαν να έδωσα 35 ευρώ τζάμπα μου φαίνεται. Ναι έχει ελάχιστα καλύτερο σήμα στα σημεία που το χρησιμοποιώ αλλά στο pc της κοπέλας μου, τα ίδια χάλια :(

Καλησπέρα σας στους πάντες.Θελω να αγοράσω μόντεμ/ρούτερ ΜΕ δυνατότητα αλλαγής snr για το εξοχικό μ. Εκεί μόνο κάθε Χριστούγεννα Πάσχα κ καλοκαίρι θα βρίσκομαι.Οποτε ένα καλό φθηνό αξιόπιστο και με δυνατότητα αλλαγής SNR θα ήθελα να Μ προτείνετε.Εχω βρει αυτό Asus DSL-AC52U αλλά κατά την γνώμη σας υπάρχει τπτ καλύτερο??Έχω adsl 24 στην wind με snr 9 κ έβαλα πάνω στην γραμμή αυτό το θηρίο που μου είχατε πει DSL-AC68U κ το έβαλα στο +2 το snr κ πάει πολύ καλά.

ελαχιστα modem router εχουν δυνατοτητα αλλαγης snr και ενα απο αυτα ειναι το asus.οποτε asus.

On 17/05/2019 at 14:31, KingSton said:

Καλησπέρα σας στους πάντες.Θελω να αγοράσω μόντεμ/ρούτερ ΜΕ δυνατότητα αλλαγής snr για το εξοχικό μ. Εκεί μόνο κάθε Χριστούγεννα Πάσχα κ καλοκαίρι θα βρίσκομαι.Οποτε ένα καλό φθηνό αξιόπιστο και με δυνατότητα αλλαγής SNR θα ήθελα να Μ προτείνετε.Εχω βρει αυτό Asus DSL-AC52U αλλά κατά την γνώμη σας υπάρχει τπτ καλύτερο??Έχω adsl 24 στην wind με snr 9 κ έβαλα πάνω στην γραμμή αυτό το θηρίο που μου είχατε πει DSL-AC68U κ το έβαλα στο +2 το snr κ πάει πολύ καλά.

Το Draytek vigor 2760n που έχω σε vdsl 50 μπορείς να αλλάξεις snr και το έχω κάνει στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα , το μονο αρνητικό με αυτην την εταιρία ειναι οτι ειναι αρκετά ακριβά τα μηχανήματα τους , αλλα πάντα οταν θέλω να μεταβώ σε κάποιο καινούργιο μοντέλο κάνω την επένδυση καθώτι εκτος απο τις δυνατότητες που έχουν ειναι σκυλιά σε πολλά πράγματα και ίσως εφάμιλλα και των cisco

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά, θα επιστρέψω πίσω το μόντεμ του παρόχου γιατί άλλαξα εταιρία και σκεφτομαι να αγοράσω το xiaomi router 4 ή το 4Α ή το 4Α Gigabit version.

Ξέρει κανείς ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους? διάβασα αρκετά και δεν έβγαλα άκρη, το μόνο είναι ότι το πρώτο υποστηρίζει μέχρι 128 ταυτόχρονους χρήστες ενώ τα υπόλοιπα μέχρι 64 και το Gigabit version έχει θύρες  lan Gigabit ενώ το απλό όχι.

ΔΕΝ Είναι και modem.....

κατι φτηνό να κάνω την δουλειά μου????

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Επεξ/σία από StringKIller-gr

On 20/05/2019 at 23:04, SPANK said:

Το Draytek vigor 2760n που έχω σε vdsl 50 μπορείς να αλλάξεις snr και το έχω κάνει στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα , το μονο αρνητικό με αυτην την εταιρία ειναι οτι ειναι αρκετά ακριβά τα μηχανήματα τους , αλλα πάντα οταν θέλω να μεταβώ σε κάποιο καινούργιο μοντέλο κάνω την επένδυση καθώτι εκτος απο τις δυνατότητες που έχουν ειναι σκυλιά σε πολλά πράγματα και ίσως εφάμιλλα και των cisco

οτι πληρωνεις παιρνεις.κορυφη μαζι με τα Fritz Και το καλο ειναι οτι εχουν Web interface.το cisco παει σε αλλη κατηγορια που για τους περισσοτερους απο εμας δεν εχει νοημα.

17 hours ago, StringKIller-gr said:

καλησπέρα παιδιά, θα επιστρέψω πίσω το μόντεμ του παρόχου γιατί άλλαξα εταιρία και σκεφτομαι να αγοράσω το xiaomi router 4 ή το 4Α ή το 4Α Gigabit version.

Ξέρει κανείς ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους? διάβασα αρκετά και δεν έβγαλα άκρη, το μόνο είναι ότι το πρώτο υποστηρίζει μέχρι 128 ταυτόχρονους χρήστες ενώ τα υπόλοιπα μέχρι 64 και το Gigabit version έχει θύρες  lan Gigabit ενώ το απλό όχι.

ΔΕΝ Είναι και modem.....

κατι φτηνό να κάνω την δουλειά μου????

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

δεν ειναι Modem.ειναι σκετο Router/access point και παιζει νομιζω και Repeaterαν ειναι σαν το 3. επισης αν καποιος εχει voip δεν ειναι ευκολο να ξεφορτωθει το Modem-router του παροχου.σε μερικες εταιρειες υποχρεωτικα εχεις και το Modem-router του παροχου και πανω σε αυτο βαζεις το δικο σου router ή access point.

Στις 20/5/2019 στις 11:04 ΜΜ, SPANK είπε

Αγορινα εσυ εχεις VDSL κ εισαι αρχοντας ενω εγω εχω ADSL σε μερικα χρονια ισως μ βαλουν Fiber αλλα μεχρι στιγμης θα παραμεινω με το asusaki σε ADSL. Ουτε καν στο εξοχικο μ δεν υπαρχει vdsl

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Κάποια πρόταση, για ρούτερ μέχρι 80ευρώ; Μόντεμ speedport entry 2i και θέλω να στήσω το δίκτυο σε ένα ρούτερ. Θα αντικαταστήσει το asus rt-ac53.

Επεξ/σία από nikpoth

Kαλησπέρα, έβαλα νέα τηλ.γραμμή πρόσφατα μέσω vodafone και η ταχύτητα μου θα κλειδώσει στα 13mbps όπως με ενημέρωσε ο τεχνικός. Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα σύνδεσης  vdsl ή fiber στην περιοχή μου. Η ερώτηση μου είναι τι είδους router  θα πρέπει να αγοράσω (προφανώς η vodafone δεν μου δίνει κάποιο δωρεάν )? Συμφέρει να πάρω κάποιο που να κάνει και για vdsl στο μέλλον ή να πάρω κάποιο φτηνό π.χ. tplink να κάνω την δουλεία μου? Δεν σκοπεύω να κάνω βαριά χρήση, δεν παίζω online games.Η χρήση μου θα είναι του στυλ web browsing/ netflix/vodafone tv/downloading/social media. Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος έχει και συγκεκριμένο μοντέλο να μου προτείνει!

3 hours ago, htnemesis said:

Kαλησπέρα, έβαλα νέα τηλ.γραμμή πρόσφατα μέσω vodafone και η ταχύτητα μου θα κλειδώσει στα 13mbps όπως με ενημέρωσε ο τεχνικός. Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα σύνδεσης  vdsl ή fiber στην περιοχή μου. Η ερώτηση μου είναι τι είδους router  θα πρέπει να αγοράσω (προφανώς η vodafone δεν μου δίνει κάποιο δωρεάν )? Συμφέρει να πάρω κάποιο που να κάνει και για vdsl στο μέλλον ή να πάρω κάποιο φτηνό π.χ. tplink να κάνω την δουλεία μου? Δεν σκοπεύω να κάνω βαριά χρήση, δεν παίζω online games.Η χρήση μου θα είναι του στυλ web browsing/ netflix/vodafone tv/downloading/social media. Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος έχει και συγκεκριμένο μοντέλο να μου προτείνει!

tp link ειναι  value for money εκτος αν θες να παρεις το fritz 7530 που ειναι και supervectoring.βεβαια αν καποια στιγμη πας σε voip  δεν ξερω ποσο χρησιμο θα σου ειναι μετα διοτι μερικοι παροχοι δεν σε αφηνουν να βαλεις αλλο ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...