Προς το περιεχόμενο

ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ADSL/VDSL ROUTER post here(γράψτε εδώ)

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

επειδή το θέμα είναι τεράστιο και δεν μπορώ να ψάξω όλες τις σελίδες είμαι με 50 άρα forthnet και λόγω vectoring θέλω να μου προτείνετε κάποιο ρουτερ επειδή έχω βαρεθεί να κάνω restart 

το μαμά ρουτερ της forthnet είχα αγοράσει ένα tp link ήταν τέλειο αλλά τώρα με το vectoring πιάνει μέχρι 24 δυστηχως θέλω να μου προτείνετε και ακόμα καλύτερα αν έχει και κάποιος το συγκεκριμένο πού έχει και να του δουλεύει η 50 άρα γραμμή ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει περιπτωση να εχω το router της wind να παιρνει ιντερνετ και τηλ και να το δινω στο tp link vr200 και απο εκει να το μοιραζω μεσα στο σπιτι?Ενδεικτικά θα σας πω οτι στην ιδια θεση σε μετρηση με το νετφλιξ το ενα μου δινει 13,5 και το 34.9.Δεν το κατεχω και πολυ και οποιες δοκιμες εχω κανει δεν καταφεραν ουτε την τρυπα στο νερο.Καποιος να με καθοδηγησει γιατι δεν αντεχεται το ρουτερ της wind.

Επεξ/σία από karajim80

καλησπερα σε ολους!

θα ηθελα την βοηθεια σας μιας κ αντιμετωπιζω τα θεματακια μου κ εγω με το μαμα router της nova (ZTE ZXHN H168N). εχω παρατηρησει πως οταν συνδεονται παραπανω απο 3 συσκευες ταυτογχρονα καποια απο τις συσκευες θα χανει το wifi κ γενικα θα εχει θεμα συνδεσης. εδω να σημειωσω πως εχω VDSL (32mbps MAX) , πως το σπιτι ειναι 100 m2 και χρησιμοποιω αποκλειστικα wifi και οχι ενσυρματη συνδεση , οποτε θα ηθελα οποιος ξερει να μου προτεινει ενα modem/router με καλη εμβελεια συμβατο με VDSL και να μην χρειαζεται συνεχως reset. Επισης δεν θα ηθελα να διαθεσω παραπανω απο 50 ευρω αν ειναι εφικτο.

ευχαριστω εκ των προτερων

καλησπερα στην παρεα .μια ερωτηση και εγω .εχω αυτο

DSL-AC52U

σε adsl  εως 24 .σε κανα 10 αρι μερες μπαινω vdsl 50αρι.Οταν με το καλο ενεργοποιηθει θα μπορω να δοθλεψω αυτο αντι το σαπιο h-300 της vodafone?ειναι ωοιπ to asus?

On 22/02/2019 at 21:47, Elray said:

Αρα θα θα χρειαστώ να ανοίξω κάποια ports για την Γ λύση ή στην Β εννοείς, συγνωμμη αν γίνομαι κουραστικός απλά πρώτη φορά είναι που θα κάνω κάτι τέτοιο και Δεν ξέρω από που να αρχίσω, εφόσον λες το Γ είναι καλύτερο και στην ουσία είναι κ αυτό που θέλω το modem να λειτουργεί μόνο σαν modem ώστε Όλα τα υπόλοιπα να τα κάνω από το Asus για να μπορώ να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του router.

για την γ λυση δεν ανοιγεις Ports.γυρνας το tp link σε bridge και τερμα.απο εκει και μετα ολα γινονται απο το asus.στην λυση β ναι ΑΝ ΑΝ χρειαστει να ανοιξεις ports για καποιο παιχνιδι επειδη εχεις 2 nat ή θα πρεπει να κανεις One to one nat στο tp link ή να κανεις δυο port forward.ενα απεξω στο tp link και ενα απο το tp link στο asus.και με την β και με την γ εκμεταλευεσαι το asus αλλα στο γ εχεις το πλεονεκτημα οτι ολα ειναι πιο απλα συν οτι το tp link κανει απολυτως τα minimum.

On 24/02/2019 at 19:54, Elray said:

@poulinos 

το εκανα τελικα με την γ λυση ειχε bridged llc και vc mux διαλεξα το πρωτο δεν ξερω εαν εκανα καλα, αλλα το adsl2+ modem/router δουλευει σαν modem και το asus κανονικα. απλα εχω μια πτωση στην ταχυτητα, τους καλω να δω εαν ειναι λογο του προβληματος που ειχα με αυτους. ευχαριστω για την βοηθεια.

bridged llc Μια χαρα. η πτωση σε ταχυτητα μπορει να ειναι γιατι πιθανοτατα σου αλλαξαν Profile.δες αν εχεις 6 margin αλλιως τηλεφωνο να στο αλλαξουν.

On 27/03/2019 at 13:26, skiabox said:

Παιδιά τα Tenda τι λένε;

Είναι καλά;

Δείτε αυτό το τουμπανάκι λίγο πάνω από 50 ευρώ!

https://www.skroutz.gr/s/15898986/Tenda-AC10U.html

δεν θα παιρνα tenda

On 28/03/2019 at 20:57, geartech said:

επειδή το θέμα είναι τεράστιο και δεν μπορώ να ψάξω όλες τις σελίδες είμαι με 50 άρα forthnet και λόγω vectoring θέλω να μου προτείνετε κάποιο ρουτερ επειδή έχω βαρεθεί να κάνω restart 

το μαμά ρουτερ της forthnet είχα αγοράσει ένα tp link ήταν τέλειο αλλά τώρα με το vectoring πιάνει μέχρι 24 δυστηχως θέλω να μου προτείνετε και ακόμα καλύτερα αν έχει και κάποιος το συγκεκριμένο πού έχει και να του δουλεύει η 50 άρα γραμμή ευχαριστώ

tp link value for money πχ archer vr400 κτλ.μετα εχει και asus και μετα εχει fritz 7530 που ειναι και Super vectoring 35b

On 09/04/2019 at 17:59, danaos7 said:

καλησπερα στην παρεα .μια ερωτηση και εγω .εχω αυτο

DSL-AC52U

σε adsl  εως 24 .σε κανα 10 αρι μερες μπαινω vdsl 50αρι.Οταν με το καλο ενεργοποιηθει θα μπορω να δοθλεψω αυτο αντι το σαπιο h-300 της vodafone?ειναι ωοιπ to asus?

ναι ειναι και vectoring

23 λεπτά πριν, poulinos είπε

μια χαρα.firmware update να δεις αν υπαρχει.

τα εχω κανει ολα μπήκα με ote έβγαλα το παλιό tp link για πούλημα αφου δεν υποστηρίζει vectoring

15 minutes ago, geartech said:

τα εχω κανει ολα μπήκα με ote έβγαλα το παλιό tp link για πούλημα αφου δεν υποστηρίζει vectoring

δυστυχως αν ειχες το 9980 της tp link μονο με custom firmware υποστηριζει vectoring αλλα χανεις τα 5ghz.

13 minutes ago, geartech said:

ακριβώς οπότε παίρνεις άλλο και τέλος

αμα σε νοιαζουν τα 5ghz τοτε ναι μονοδρομος να παρεις αλλο.ευτυχως σιγα σιγα καποιοι παροχοι δινουν Dual band

Στις 4/4/2019 στις 4:30 ΜΜ, geogoku είπε

καλησπερα σε ολους!

θα ηθελα την βοηθεια σας μιας κ αντιμετωπιζω τα θεματακια μου κ εγω με το μαμα router της nova (ZTE ZXHN H168N). εχω παρατηρησει πως οταν συνδεονται παραπανω απο 3 συσκευες ταυτογχρονα καποια απο τις συσκευες θα χανει το wifi κ γενικα θα εχει θεμα συνδεσης. εδω να σημειωσω πως εχω VDSL (32mbps MAX) , πως το σπιτι ειναι 100 m2 και χρησιμοποιω αποκλειστικα wifi και οχι ενσυρματη συνδεση , οποτε θα ηθελα οποιος ξερει να μου προτεινει ενα modem/router με καλη εμβελεια συμβατο με VDSL και να μην χρειαζεται συνεχως reset. Επισης δεν θα ηθελα να διαθεσω παραπανω απο 50 ευρω αν ειναι εφικτο.

ευχαριστω εκ των προτερων

καποιος???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...