Προς το περιεχόμενο

ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ADSL/VDSL ROUTER post here(γράψτε εδώ)

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλος θέλει ενα μοντεμ ρουτερ με πιο ισχυρο wifi σήμα. Δεν τον ενδιαφέρει κατι αλλο, μονο δυνατο σημα  - οσο πιο μεγαλη εμβελεια γινεται ( μενει σε μεζωνετα)

Τώρα ειναι στην wind και έχει το TPLINK TD-W8951ND

Με μπατζετ στο 50 ευρω, τι  προτινετε;

Επεξ/σία από adminaros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης

Καλησπερα και απο εμενα παιδια, ενδιαφερομαι για αγορα νεου μοντεμ/ρουτερ (μοντεμ ενσωματομενο στο ρουτερ). Εχω ενα Thomson TG585 v7 της Nova/Forthnet απο το 2010 και αρχιζω να πιστευω πως ειναι στα τελευταια του. Εχει b/g standards (ολες οι συσκευες μας υποστηριζουν AC) και με το ζορι πιανω 4-5 Mbps, παρολο που εχω 24αρι. Σε online games π.χ. League of Legends εχω 90-100 ms σε νορμαλ κατασταση και σε αλλες περιπτωσεις (κυριως στα teamfights) η συνδεση τρελενεται και ανεβοκατεβαινουν τα ms σαν τρελα. Δεν κατεβαζει κανεις τιποτα, ουτε τρεχει καποιο antivirus σε real time απο πισω. Ειχα αλλαξει και το channel στο 13, αφου σχεδον ολη η γειτονια μου χρησιμοποιει το 1. Το σημα μεσα στο σπιτι ειναι μια χαρα. Η συνδεση μου ειναι ADSL με προγραμμα Nova/Forthnet Double Play. Το τηλεφωνο ειναι συνδεδεμενο με το ρουτερ, μεσω splitter.

Δεν εχω καποιο budget και απο ενα νεο μοντεμ/ρουτερ θα ηθελα να υποστηριζει ανετα 5-7 συσκευες ταυτοχρονα (οι 2 να παιζουν λολ :D ...τα αλλα ειναι κινητα). AC standard δεν ξερω αν οντως το χρειαζομαι, μιας και εχω 24αρα συνδεση. Μπορει και n να μου κανει. Επισης, δεν ξερω αν μου χρειαζεται 5GHz Band (πληροφοριακα, οι 2 συσκευες που ειναι για online gaming, η μια ειναι μακρια 3-4 μετρα χωρις εμποδιο και η αλλη 5-6 μετρα με εμποδιο εναν τοιχο). Εσεις τι λετε? Ευχαριστω εκ των προτερων.

***Λιγο offtopic: Μπορει καποιος να μου πει, γιατι πεφτει η συνδεση οταν σηκωνουμε το σταθερο? Μηπως θελει καινουριο splitter?

35 λεπτά πριν, GameMaster92 είπε

Μπορει καποιος να μου πει, γιατι πεφτει η συνδεση οταν σηκωνουμε το σταθερο? Μηπως θελει καινουριο splitter?

Το ειχα το προβλημα, ηταν λαθος συνδεσμολογια στο splitter

Οταν λες εχεις 24, συγχρονιζεις στα 24??

Επισκέπτης
16 ώρες πριν, ppetr είπε

Το ειχα το προβλημα, ηταν λαθος συνδεσμολογια στο splitter

Οταν λες εχεις 24, συγχρονιζεις στα 24??

Η συνδεσμολογια στο splitter ειναι σωστη.

Η συνδεση μου ειναι 24αρα μονο στα χαρτια. Εγω πιανω 3-5 Mbps, συμφωνα με το site του speedtest

Επισκέπτης
2 ώρες πριν, ppetr είπε

Εγω μπερδευτηκα. Ποσο συγχρονιζεις?

Γραψε λαθος...σορυ ειχα μπερδευτει

στο ρουτερ μου λεει τα εξης:

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 8.440

Καλησπερα

Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο μοντεμ για την γραμμη μου. Εχω VDSL 100mbps της vodafone.

Bugdet δεν εχω, και το χρειαζομαι για online gaming και ασυρματα και ενσυαρματα (pc και PS4) και να μπορω να συνδεσω πανω ενα σκληρο για να μπορω να βλεπω ταινιες στην Smart TV.

Βασικος σκοπος ειναι η αποδοση του ιντερνετ γιατι τηλεφωνο δεν το εχω καν συνδεδεμενο στο σπιτι.

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Είμαι με το σαπάκι ZTE ZXHN H108N της Voda γιατί έχω και την τηλεόραση. (Μου έχουν πει από την εταιρεία, ότι η TV δεν δουλεύει με άλλο router του εμπορίου). Στον δεύτερο όροφο του σπιτιού όπου έχουν η κόρη και ο γιος μου τα δωμάτια τους, έχω ένα TP-LINK TL-WA855RE v2 . Πολλές φορές όμως μου παραπονιούνται ότι δεν έχουν καθόλου internet (κάνει αποσυνδέσεις και διακοπές). Λέω να πάρω ένα Tenda AC6 για καλύτερο σήμα. Τι λέτε θα κάνω δουλειά; Και αν ναι πως είναι καλύτερα να το συνδέσω. Με lan καλώδιο από το ZTE σαν access point και να δίνω σήμα στο TP-LINK ή σαν repeater και να παίρνω ασύρματα από το ZTE και να το μοιράζει μετά; Να σημειώσω ότι ο γιος μου παίζει και κάποια online παιχνίδια (Fortnite). Μερικές φορές παίζει καλά αλλά πολλές φορές έχει αποσυνδέσεις.

Επεξ/σία από black66.gr

Παιδιά μιας και το modem speedport entry 2i άρχισε να κάνει reboots τώρα που πήγα σε VoIP και επειδή το έχω δει το φαινόμενο και σε άλλα σπίτια γνωστών που έχω επισκεφθεί οπότε είναι πεντακάθαρα θέμα modem ποιο προτείνετε ως εναλλακτικό;

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Eχω το ρουτερ thomson tg585 v8 adsl 24mbps (forthnet/nova) και τελευταια κανει αποσυνδεσεις και δεν εχω καθολου internet. Ο τεχνικος μου ειπε οτι φταιει το router.

Ποιο router/modem μου προτεινετε? εχω ακουσει για dslam chipsets και τα σχετικα αλλα δεν γνωρίζω πολλα. 50-60 ευρω max.

Xρησιμοποιώ lan PC και wireless μια TV και ενα smartphone.

εχω βρει αυτα:

1 TP-LINK TD-W8961N v3

2 : TP-LINK Archer C20 v4

3 : TP-LINK Archer C50 v1

4 : TP-LINK Archer VR400 v2

ολα υπαρχουν στο skroutz.

εχω δει οτι καποια απο τα παραπανω routers δεν ειναι συμβατα με forthnet/nova λογο dslam chipsets κτλ. δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Mytsos22

Πρόσεχε γιατί τα c20-50 που εχεις βάλει ειναι μονο Ρουτερ και οχι Μοντεμ-Ρουτερ που χρειάζεσαι.

το vr ειναι μια πολυ καλη λύση.

Ευχαριστώ πολυ.

Τελικα ειμαι αναμεσα σε :

1 TP-LINK TD-W8961N v3

2 TP-LINK TD-W9970

Ποιο πιστεύετε ειναι καλύτερο απο τα 2? τα εχει δοκιμασει κανεις σε forthnet/nova adsl γραμμη?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...