Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ppetr είπε

Εγω θα προσπαθουσα να κανω τη δουλεια μου μονο με ενα απο αυτα

Μακάρι να γινόταν μόνο με το Asus αλλά απο την στιγμή που είναι σκέτο router Δεν μπορεί να λειτουργήσει από μόνο του.. χρειάζεται ένα modem πρώτα για την μετατροπή του internet

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ppetr είπε

Εγω δε θα επαιρνα σκετο router

Από την στιγμή π έγινε το λάθος πρέπει να λυθεί το πρόβλημα. 

Δημοσ.

@poulinos 

το εκανα τελικα με την γ λυση ειχε bridged llc και vc mux διαλεξα το πρωτο δεν ξερω εαν εκανα καλα, αλλα το adsl2+ modem/router δουλευει σαν modem και το asus κανονικα. απλα εχω μια πτωση στην ταχυτητα, τους καλω να δω εαν ειναι λογο του προβληματος που ειχα με αυτους. ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα είχα dsl με την  Vodafone και αποφάσισα να πάω στη wind με vdsl έχω το router net gear D6300 ac 1600 dual band gigabit είναι συμβατό με την vdsl και αν όχι πιο router μου προτείνετε? Το Zde της wind δεν το εμπιστεύομαι 

Επεξ/σία από gamer73
Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Έχω VDSL Vodafone 50 σε διώροφο σπίτι.

Οι "δυσκολίες" μου είναι stream από δικτυακό σκληρό σε TV και αρκετές συσκευές (γύρω στις 35-40) συνδεδεμένες συνέχεια (κάμερες, φώτα, πρίζες, αισθητήρες, θερμοστάτες, κλπ). 

Επίσης θα ήθελα και vpn αν είναι εφικτό. 

Προς το παρόν σκεφτόμουν τις εξής εναλλακτικές:

• AVM FRITZ!Box 7590

• Asus DSL-AC88U

Για να καλύψω τον όροφο που δεν είναι το modem, λέω να συνεχίσω με το repeater που έχω ήδη και συνδέεται με LAN.

Τα MU-MIMO & mesh είναι απαραίτητα για τη περίπτωση μου;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εδώ και δέκα μέρες εκανα αίτηση για vdsl στην wind και μου εχει έρθει το φανταστικό Ρουτερ Zte zxhn268n το οποίο σε σχεση με το tp link vr200 που εχω τωρα στην adsl γραμμή μου κάνει μαγικά.Βάζοντας το ζτε στην θέση του tp link χωρις καμία αλλαγη και σεταροντας τα Βασικα ( κανάλια ssid security κτλ) απο τα 18000 που ειμαι με παει με μαγικό τροπο στα 13100.Απο οτι ειδα δεν σε αφήνει το ζτε να κανεις απλα πραγματα στις ρυθμίσεις του.Επειδη εχω διαβάσει αρκετά πράγματα για την wind και το θέμα που εχει με το να μην δινει κωδικους για την τηλεφωνία ( άρα ξεχνάω την λύση της μιας συσκευής έστω κι αν σήμαινε οτι θα έπρεπε να αγοράσω fritz ή κατι αντίστοιχο ) Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται το ιντερνετ να το παίρνω με το vr200 και να το μοιράζω μέσα στο σπίτι και απο εκεί να συνδέσω μετα το ζτε μονο για το τηλεφωνο.Δεν εχω ιδέα απο δίκτυα οποτε αν ειναι χαζή η ερωτηση συγχωρατε με...Εχει κανεις καταφέρει να κάνει τα asus ή fritz που υποστηρίζουν VoIP να δουλέψουν σε γραμμή της wind?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας:

Το  ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η168Ν vdsl απο την wind κάηκε...

Εχω μπει στο τρυπακι ειτε να αγοράσω αλλο πολύ φθηνο μεχρι να στειλουν αλλο ειτε να παρω ενα καινουριο πιο καλο?

Υπαρχει καποιο μοντελο προς προταση ? (5μερες χωρις νετ δεν βγαινουν)

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις και τηλ μαζί υπάρχουν πολλά που θα παίξουν..Αν είσαι με voip τηλεφωνία και τη χρειάζεσαι μάλλον την έκατσες..

Δημοσ.

Καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούριο θέμα , έχω nova vdsl 50, και long story short έχασα στις μετακομίσεις το router... θέλω να αγοράσω καινούριο άμεσα πάνω στο οποίο θα συνδεθεί ένα πισι και 2-3 συσκευές wifi , το budget είναι 70Ε θέλω κάτι κάλο αλλά δεν γνωρίζω ποιο είναι το κατάλληλο για την γραμμή μου , μπορείτε να μου προτείνετε μερικά? Βλέπω ένα tp-link archer vr400 v2 , κάνει για την γραμμή μου ? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω 100αρα γραμμη, όχι ομως με οπτική ινα στο σπίτι, και το ρουτερ μου ειναι το Technicolor TG789v2 VDSL2. Θέλω να πάρω κάποιο με εξωτερικές κεραίες για πιο δυνατο σήμα. Αυτό θα κάνει για την γραμμή μου? https://www.skroutz.gr/s/10264849/Xiaomi-Mi-WiFi-Router-3.html

Γενικά το ρουτερ που θα πάρω θα πρέπει να ειναι VDSL2 για να ειναι συμβατο με την γραμμή μου?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostas123pao είπε

Καλησπέρα, έχω 100αρα γραμμη, όχι ομως με οπτική ινα στο σπίτι, και το ρουτερ μου ειναι το Technicolor TG789v2 VDSL2. Θέλω να πάρω κάποιο με εξωτερικές κεραίες για πιο δυνατο σήμα. Αυτό θα κάνει για την γραμμή μου? https://www.skroutz.gr/s/10264849/Xiaomi-Mi-WiFi-Router-3.html

Γενικά το ρουτερ που θα πάρω θα πρέπει να ειναι VDSL2 για να ειναι συμβατο με την γραμμή μου?

Αυτό δεν είναι Modem / Router. Όπως φαίνεται και στην περιγραφή του προϊόντος στην επίσημα σελίδα αναφέρεται: «*Απαιτείται ADSL ή καλώδιο Modem» 

https://www.xiaomi-greece.gr/mi3router

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Χάλασε το παλιό μου ρούτερ ένα Phillips που είχα πάρει κάποτε από τον ΟΤΕ ,το οποίο κάλυπτε τις ανάγκες μου για το σπίτι και τώρα είμαι σε αναζήτηση νέου οικονομικού ρούτερ. Συνδέεται με καλώδιο σε ένα desktop και μετά μέσω wifi συνδέονται λάπτοπ κινητά και ταμπλετ. Κάποια πρόταση? 

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από fridafox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...