Προς το περιεχόμενο

ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ADSL/VDSL ROUTER post here(γράψτε εδώ)

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα δεις καμιά αλλαγή στο ping με άλλο router. Fastpath έχεις ήδη, οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Άντε να κερδίσεις 1-2 ms (και αν). Από την στιγμή που ο server είναι μακρυά, είτε διαλέγεις (αν υπάρχει) άλλον κοντύτερα, είτε μετακομίζεις εσύ.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.

Ψαχνω ενα ρουτερ για να παιρνουν internet περιπου 10 συσκευες ταυτοχρονα.

Ειχα το https://www.skroutz.gr/s/9008971/Asus-DSL-AC52U.html

Με το οποιο ημουν ευχαριστημενος απο την αποδοση αλλα ετρωγε καθε 2 μηνες ενα κολλημα και σταματαγε να ζηταει ip απο τον παροχο. Κατι που εφτιαχνε ΜΟΝΟ με factory reset.

Ημουν ατυχος, να ξαναεμπιστευτω το ιδιο μοντελο η εχετε να πρωτεινετε κατι αλλο.

Μεχρι 100 ευρω.

Το ασυρματα δεν με ενδιαφερει να ειναι γρηγορι η δυνατο μια και εχω δικυωσει το χωρο με ethernet switches

To archer v400 λέει τίποτα;

Επεξ/σία από The__Blade

Το έχω και δουλεύει σα βράχος...

Σε κανάμήνα θα μου είναι άχρηστο αφού θα παραγγείλω οπτική στο σπίτι (βασικά είναι όλα έτοιμα απλά περιμένω να λείξει το συμβόλαιο με τον VDSL πάροχό μου)

Έχω σύνδεση VDSL forthnet αλλά το ZTE h168N δεν βοηθάει και πολύ, ειδικά στο WiFi που το χρησιμοποιώ περισσότερο. 

Υπάρχει κάτι καλύτερο γύρω στα 50 - 60 ευρώ; 

Να ευχαριστησω τον @poulinos για την προταση για το Fritz Powerline/passthrough το 530E set. Το εστησα, εκανε μια αποσυνδεση μετα απο 3 μερες, εκανα ολα τα firmware updates μετα το συμβαν(διοτι δεν ειχα ασχοληθει) , και απο τοτε δεν εχει αποσυνδεθει ξανα(κοντα 1 μηνα περιπου). Τελειο.

Φιλη μου χρειαζεται ενα WIFI extender (πρακτικα απο υπερηψωμενο 1ο στο ισογειο). Στο ισογειο υπαρχει ενα σημειου που πιανει σημα, και θελει να το επεκτεινει σε ολο το χωρο (διαμερισμα). Σκεφτομουν να την κατευθυνω σε Fritz Και αυτη, αλλα γενικα επειδη δεν το κατεχω, θα ηθελα να ακουσω μερικες προτασεις. Το Budget ειναι περιπου 30 ευρω+-.

51 minutes ago, jimakos234 said:

Να ευχαριστησω τον @poulinos για την προταση για το Fritz Powerline/passthrough το 530E set. Το εστησα, εκανε μια αποσυνδεση μετα απο 3 μερες, εκανα ολα τα firmware updates μετα το συμβαν(διοτι δεν ειχα ασχοληθει) , και απο τοτε δεν εχει αποσυνδεθει ξανα(κοντα 1 μηνα περιπου). Τελειο.

Φιλη μου χρειαζεται ενα WIFI extender (πρακτικα απο υπερηψωμενο 1ο στο ισογειο). Στο ισογειο υπαρχει ενα σημειου που πιανει σημα, και θελει να το επεκτεινει σε ολο το χωρο (διαμερισμα). Σκεφτομουν να την κατευθυνω σε Fritz Και αυτη, αλλα γενικα επειδη δεν το κατεχω, θα ηθελα να ακουσω μερικες προτασεις. Το Budget ειναι περιπου 30 ευρω+-.

30 ευρω και fritz απλα ποτε.με αυτα τα λεφτα απλα tp link.αν μπορει να ριξει καλωδιο τοτε βαζει access point και παιζει καλυτερα απο οτι με repeater. access point μπορει να μπει και ενα παλιο adsl modem router.αλλιως repeater.για σενα τωρα τα fritz με το που μπαινεις μεσα αν υπαρχει νεο firmware στο λενε και απλα πατας το update.οποτε καλο ειναι να το κανεις με το που βλεπεις.και στις περισσοτερες περιπτωσεις μπαινει η εκδοση 7 του fritzos  απο την 6.χχχχ που μπορει να ειχαν .και οι αλλαγες ειναι αρκετες.οποτε μην τα παραλειπεις.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, poulinos είπε

30 ευρω και fritz απλα ποτε.με αυτα τα λεφτα απλα tp link.αν μπορει να ριξει καλωδιο τοτε βαζει access point και παιζει καλυτερα απο οτι με repeater. access point μπορει να μπει και ενα παλιο adsl modem router.αλλιως repeater.για σενα τωρα τα fritz με το που μπαινεις μεσα αν υπαρχει νεο firmware στο λενε και απλα πατας το update.οποτε καλο ειναι να το κανεις με το που βλεπεις.και στις περισσοτερες περιπτωσεις μπαινει η εκδοση 7 του fritzos  απο την 6.χχχχ που μπορει να ειχαν .και οι αλλαγες ειναι αρκετες.οποτε μην τα παραλειπεις.

Καλως τοτε. Αρχικα απλα τα ειχα βαλει στην πριζα, δεν ειχα καν ασχοληθει με εφαρμογη 😶Τα εχω Fully updated (Μονο η εφαρμογη δεν κανει, λεει Update now, παταω και τρωω 404) τα plc πλεον. δεν νομιζω να μπορει να γινει αυτο παντως με το καλωδιο, θα της πω για κανενα tp link η xiaomi τελικα. Αυτο δηλαδη δεν προκειται να κανει δουλεια? ευχαριστω και παλι.

Επεξ/σία από jimakos234

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ADSL/VDSL wifi router. Εχω βρει σε αρκετά χαμηλη τιμη Fritzbox 7390 refurbished. O πωλητης ειναι εγγυημένος, μας καλυπτει και το paypal για ενα 6μηνο.

https://www.ebay.com/itm/AVM-FRITZBox-7390-INTERNATIONAL-VDSL-DSL-Modem-Gigabit-2-Jahre-Gewährleistung/253692952641?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649

Μπαινουμε?

Επεξ/σία από oletiras

On 18/01/2019 at 13:48, iliasleon said:

Ευχαριστώ. Με λίγα λόγια , αν συνδέσω το τηλέφωνο κατευθείαν επάνω στο router και αποκλείσω όλες τις πρίζες του σπιτιού,θα έχω μια καλύτερη εικόνα στα στατιστικά της γραμμής ; (Το router είναι συνδεμένο πρώτο κατευθείαν από κολόνα ΟΤΕ). Αν ξαναδώ αστάθεια θα είναι μονόδρομος η αγορά ενός νέου router. Αν ναι, για ποιο λέτε? 

οχι δεν ειναι το Point Να γινει αυτο. για αυτο σου εβαλα το Pdf.Οι πριζες μπορουν να χρησιμοποιηθουν αλλα θα πρεπει να διαχωριστουν σαν καλωδια απο το καλωδιο που φερνει το ιnternet. δηλαδη απο τον κατανεμητη πας στο κεντρικο πριζακι και απο εκει πας στο ρουτερ.το κεντρικο πριζακι θα πρεπει να το ανοιξεις και να αποσυνδεσεις τα καλωδια που πανε στα υπολοιπα δωματια και να τα συνδεσεις με την fxs του ρουτερ.η πιο ευκολη λυση ειναι διπλο πριζακι.αυτο για να γινει ομως πρεπει να πιανουν τα χερια σου και το βασικο να μπορει να γινει.αν το ρουτερ δεν ειναι στην κεντρικη πριζα τοτε ολα ειναι πιο δυσκολα.αν ομως εχεις utp αντιγια τηλεφωνικο καλωδιο πισω απο τους τοιχους τοτε παλι μπορεις να κανεις οτι θες.εξαρτατε δηλαδη πως ειναι η καλωδιωση σου.για αυτο εβαλα το Pdf για να δεις τι εννοω.

On 29/01/2019 at 21:57, jimakos234 said:

Καλως τοτε. Αρχικα απλα τα ειχα βαλει στην πριζα, δεν ειχα καν ασχοληθει με εφαρμογη 😶Τα εχω Fully updated (Μονο η εφαρμογη δεν κανει, λεει Update now, παταω και τρωω 404) τα plc πλεον. δεν νομιζω να μπορει να γινει αυτο παντως με το καλωδιο, θα της πω για κανενα tp link η xiaomi τελικα. Αυτο δηλαδη δεν προκειται να κανει δουλεια? ευχαριστω και παλι.

καποια Plc τα βλεπεις και με Ip αν εχουν Web interface οποτε γινονται και απο εκει Update.καποια αλλα ομως δεν εχουν Web interface οποτε λογικο θα γινει απο την εφαρμογη.μεσα απο το site της avm μπορεις να δεις ποιο ειναι το τελευταιο firmware.λογικα σιγα σιγα ολα πανε στο version 7. αν ειχες fritz!box τοτε λογω mesh ολα τα Updates θα γινοντουσαν μεσα απο το fritz!box. αυτο που εβαλες κανει δουλεια αλλα επειδη δεν ειναι Dual band μην περιμενεις οτι θα παρει τα μεγιστα ειδικα αμα εχει καμια 50αρα vdsl.επισης αν παρει dual band repeater θα πρεπει να εχει και dual band router.αν ειναι ιδιος μετρητης δεη θα μπορουσε να παει και σε powerline αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι σιγουρο

31 λεπτά πριν, poulinos είπε

καποια Plc τα βλεπεις και με Ip αν εχουν Web interface οποτε γινονται και απο εκει Update.καποια αλλα ομως δεν εχουν Web interface οποτε λογικο θα γινει απο την εφαρμογη.μεσα απο το site της avm μπορεις να δεις ποιο ειναι το τελευταιο firmware.λογικα σιγα σιγα ολα πανε στο version 7. αν ειχες fritz!box τοτε λογω mesh ολα τα Updates θα γινοντουσαν μεσα απο το fritz!box. αυτο που εβαλες κανει δουλεια αλλα επειδη δεν ειναι Dual band μην περιμενεις οτι θα παρει τα μεγιστα ειδικα αμα εχει καμια 50αρα vdsl.επισης αν παρει dual band repeater θα πρεπει να εχει και dual band router.αν ειναι ιδιος μετρητης δεη θα μπορουσε να παει και σε powerline αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι σιγουρο

Σε μια απλη 24 θα μπει που δεν πιανει τα μεγιστα, με το default ρουτερ του παροχου, που δεν ειναι dual band (ειναι παλιο). Μετρητης δεν ειναι ο ιδιος οσο ξερω. Ευελπιστω οτι για απλη χρηση ιντερνετ και λιγο netflix να μας κανει .

Στις 30/1/2019 στις 8:23 ΜΜ, oletiras είπε

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ADSL/VDSL wifi router. Εχω βρει σε αρκετά χαμηλη τιμη Fritzbox 7390 refurbished. O πωλητης ειναι εγγυημένος, μας καλυπτει και το paypal για ενα 6μηνο.

https://www.ebay.com/itm/AVM-FRITZBox-7390-INTERNATIONAL-VDSL-DSL-Modem-Gigabit-2-Jahre-Gewährleistung/253692952641?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649

Μπαινουμε?

Δεν είναι συμβατό με VDSL Vectoring 

Μια χαρά είναι το Fritz 7390 συμβατό με το Vectoring αλλά όχι με το G.35. Δηλαδή παίζει μέχρι ταχύτητα 100/10 αλλά όχι παραπάνω.

Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι έxει σταματήσει η παραγωγή του και δεν πρόκειται να πάρει ποτέ την έκδοση 7 του firmware, που μας ενδιαφέρει καθώς μόνο σε αυτή υπάρχει το προφίλ του ΟΤΕ μέσω του οποίου δουλεύει αυτόματα η σύνδεση στο διαδίκτυο και  κυρίως η VoIP τηλεφωνία.

4 ώρες πριν, prometheas είπε

Δεν είναι συμβατό με VDSL Vectoring 

Για ADSL & VDSL 50αρι το θελω. Δεν θα μου κάνει την δουλεια? Χρειαζομαι αναγκαστικα vectoring για VDSL 50? Για 100 & 200 κατανοητο πως δεν κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...