Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 minutes ago, jimakos234 said:

Τελεια.. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Βρισκω το κιτ που προανεφερα απο αμαζον.de στα 70 ευρω με μεταφορικα, 80 με ταχεια αποστολη (δεν βιαζομαι τοσο)

Απλα βλεπω να αναφερει: Deutschsprachige Version

που δεν ξερω τι μπορει να σημαινει.
Να συνεχισω με την αγορα η όχι και να προτιμήσω απο Ελλαδα καποιο σκρουτζομαγαζο?

international θες.αν μενεις προς χαλανδρι μαρουσι μερια εχω ενα σετ για δοκιμη αν θες να δεις τι ρολο βαραει για καμια δυο μερες.ειναι το 1240e.

• Thanks 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, poulinos είπε

international θες.αν μενεις προς χαλανδρι μαρουσι μερια εχω ενα σετ για δοκιμη αν θες να δεις τι ρολο βαραει για καμια δυο μερες.ειναι το 1240e.

Θα το ηθελα (Μαρουσι εργαζομαι), αλλα θα λειπω 5 μερες τα Χριστουγεννα, οποτε καλυτερα οχι για να μην σε εχω στο περιμενε και σε στεινω. Απο οτι ειδα στο review δεν ειναι  passthrough, οποτε δεν θα μπορω να το αξιοποιησω αναλογα για εκει που το θελω. Ευχαριστω πολυ παντως. Θα πορευτω με την αγορα του International τοτε απο αμαζον, γιατι ελλαδα βγαινει περιπου ιδια τιμη, αλλα προτιμω εγγυηση απο Amazon. :)

Επεξ/σία από jimakos234
  • Like 1
Δημοσ.

και εγω θα λειπω χριστουγεννα.ειχα κανει δοκιμη και πανω σε πολυπριζο και η ταχυτητα που εχασα ηταν ψιλοπραγματα.ειτε εγγυηση παρεις απο amazon ειτε ελλαδα υπαρχει παντα και η ιδια η avm να μιλησεις γερμανια .

και απο ελλαδα θελει προσοχη βεβαια να μην σου στειλουν καμια γερμανικη εκδοση.επισης προσοχη με uk.να ερθει με schuko και οχι της αγγλιας

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω σύνδεση wind adsl με το router το μικρό που δίνει η wind. Επίσης έχω και δύο powerline connections tplink για να δίνω σε άλλα δύο άτομα στην πολυκατοικία. Το πρόβλημα είναι ότι κόβεται πολλές φορές η σύνδεση και αναγκάζομαι και κάνω συνέχεια επανεκκίνηση. Θέλω να αγοράσω ένα router vdsl με την προοπτική ότι θα αλλάξω τη σύνδεση μου στο μέλλον σε vdsl αλλά δε θέλω με τίποτα να μου κολλάει και να κάνω επανεκκινήσεις. Έχετε να προτείνετε κάτι?

Δημοσ.

Παιδια καλημερα και Χρόνια πολλά . Είμαι κάτοχος 50αρας γραμμης και η cosmote μου έχει δώσει το plus , Αντιμετωπίζω όμως δύο θέματα .

1ον τρομερό battery drain στα κινητά που υπάρχουν στο σπιτι, ενα p10 και ενα xz1 , σε σημείο που την νυχτα μπορεί να ΄χασουν και 20% μπαταρια

αν τους αφήσουμε το wifi ανοικτο. Επιλογή να κλείνω το wifi στα κινητά δεν υπάχει για λόγους επικοινωνίας .

2ον Κάνω streaming ταινιών απο τον υπολογιστή μου στο ps4 με το plex και κάποιες φορές έχω buffering .Το mac ειναι συνδεδεμενο στην 5αρα και το ps4 στα 2.4.

Το plus έχει gigabit wlan? αν ναι γιατι συμβαινει αυτό ?

Έχω σκεφτεί δυο λύσεις μία είναι να βάλω ένα repeater για να συνδεσω εκει μονο τα κινητά .

Έχω βρει αυτό , που έχει και 5αρα.

https://www.germanos.gr/product/tp-link-re200-dual-band-wireless-repeater/20300886/

Kαι στο  ps4 να τραβάω καλώδιο  ,πράγμα λίγο βαρετό + η απόσταση απο το router.

H δεύτερη να προβώ σε αγορά κάποιου router , οποτε κραταω το plus σαν modem και voip,   ή  modem-router και έχω το plus μονο για  voip.

Έχω δεί αυtά :

https://www.skroutz.gr/s/10774755/TP-LINK-Archer-C7-v2.html

https://www.skroutz.gr/s/9708956/TP-LINK-Archer-VR400-v1.html?from=recommendations

https://www.skroutz.gr/s/9008971/Asus-DSL-AC52U.html?from=recommendations

Θα ήθελα την αποψή σας.

Το μήνυμα έχει δημοσιεθεί καταλάθος και στο θέμα του speedport plus οποτε παρακαλώ να σβηστεί απο εκεί.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα , καλή χρονιά η αγορά έγινε .

Πηρα το ΤP-LINK ARCHER C7  το οποίο το σύνδεσα με passthrought mode στο speedport plus .

Τέσσερις μέρες τώρα δουλέυει άψογα , το wifi super ακομα και στα 2.4 δεν έχω τα προβλήματα που είχα με το plus .

Καθόλου battery drain στα κινητα και καθόλου buffering στο streaming HD ταινιών στο  wlan.

H κάλυψη στο σπίτι άψογη  και στα 5ghz και η τηλεφωνία , voip , λειτουργει κανονικά .

Το menu του και το app για το κινητό πολύ εύχρηστα .

Επεξ/σία από AonDuine
Δημοσ.

καλησπέρα κ καλή χρονιά,

θα ήθελα την βοήθεια σας έχω vdsl forthnet 50αρα αγόρασα το d-link dsl-3782 και μου συγχρονίζει μόνο στα 10mbps γνωρίζει κάποιος τι να κάνω; 

Δημοσ.
28 minutes ago, nio78 said:

θα ήθελα την βοήθεια σας έχω vdsl forthnet 50αρα αγόρασα το d-link dsl-3782 και μου συγχρονίζει μόνο στα 10mbps γνωρίζει κάποιος τι να κάνω; 

Αν δεν κάνω λάθος, δεν υποστηρίζει Vectoring το router. Ψάξε στις ρυθμίσεις DSL αν έχει επιλογή να το ενεργοποιήσεις. Αν όντως δεν υποστηρίζει, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις router συμβατό με Vectoring.

Δημοσ.
On 01/11/2018 at 16:13, Masma said:

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Θα προχωρήσω λογικά στην αγορά του ενός από τα 2. (μάλλον TP-LINK Archer VR400 v2).

Ουσιαστικά το router θα μπει στο δωμάτιο που έχω τον υπολογιστή για να έχω wired σύνδεση με το pc. Λες να έχω πρόβλημα στη σύνδεση του rooter με το tvbox? Ουσιαστικά netflix otego και steamlink  θέλω να χρησιμοποιώ.

Eπίσης η αλλαγή  καλύτερο router από τα κλασσικά που δίνουν οι εταιρίες (σε band 2.4 Ghz)  θα με βοηθήσει στο να μεγαλώσει το εύρος του σήματος?(για άλλο σπίτι ρωτάω )

γιατι να εχεις προβλημα .ειτε παιξεις με καλωδιο ειτε ασυρματα μια χαρα θα παιξει το tvbox.αν παιξει ασυρματα απλα δεν πρεπει να ειναι πολυ μακρια για να εχεις καλο σημα και να μην εχεις θεμα με τιποτα 4k video.

στα 2.4 ghz το μεγιστο επιτρεπτο οριο στην ευρωπη ειναι 100mw .οποτε και αλλο να παρεις δεν σημαινει οτι θα παιξει πιο μακρια.σιγουρα μπορει να ειναι καλυτερο σε 1002 πραγματα σιγουρα μπορει να εχει πιο σταθερο wireless αλλα δεν σημαινει οτι θα παιξει και σε πιο μεγαλη αποσταση.μπορει βεβαια αναλογως και τις κεραιες που φοραει να παιξει πιο καλα ή λιγο πιο μακρια αλλα μικρες διαφορες.

On 04/01/2019 at 13:01, nio78 said:

καλησπέρα κ καλή χρονιά,

https://eu.dlink.com/gr/el/products/dsl-3782-wireless-ac1200-dual-band-vdsl-adsl-modem-router#Specs

δεν βλεπω να λεει τιποτα για g.vector.κανε και firmware update μηπως και το εχουν προσθεσει σαν δυνατοτητα αλλα χλωμο.οταν δεν υποστηριζει G.vector Κοινως vectoring ο εξοπλισμος τοτε ή συγχρονιζει στα 10mbit το vdsl ειτε συγχρονιζει σε adsl

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το speedport plus 100 άρα στον ΟΤΕ. Σήμερα που με σύνδεσαν έκανε περίπου τρείς αποσύνδεση από τις 11:00 το πρωί και πολλά error. Η αγορά ενός νέου modem θα διορθωνε το πρόβλημα?

Δημοσ.
On 16/01/2019 at 19:04, iliasleon said:

Καλησπέρα. Έχω το speedport plus 100 άρα στον ΟΤΕ. Σήμερα που με σύνδεσαν έκανε περίπου τρείς αποσύνδεση από τις 11:00 το πρωί και πολλά error. Η αγορά ενός νέου modem θα διορθωνε το πρόβλημα?

α.μπορει να ειναι θεμα γραμμης ή θεμα καλωδιωσης οποτε δεν σημαινει οτι ενα αλλο ρουτερ οτι θα παιξει μια χαρα.για καλωδιωση ειναι Must να γινει αυτο για να μην εχεις bridge taps.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

α.μπορει να ειναι θεμα γραμμης ή θεμα καλωδιωσης οποτε δεν σημαινει οτι ενα αλλο ρουτερ οτι θα παιξει μια χαρα.για καλωδιωση ειναι Must να γινει αυτο για να μην εχεις bridge taps.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Ευχαριστώ. Με λίγα λόγια , αν συνδέσω το τηλέφωνο κατευθείαν επάνω στο router και αποκλείσω όλες τις πρίζες του σπιτιού,θα έχω μια καλύτερη εικόνα στα στατιστικά της γραμμής ; (Το router είναι συνδεμένο πρώτο κατευθείαν από κολόνα ΟΤΕ). Αν ξαναδώ αστάθεια θα είναι μονόδρομος η αγορά ενός νέου router. Αν ναι, για ποιο λέτε? 

Δημοσ.

Καλημέρα, ψάχνω να αντικαταστήσω το σαπάκι της Wind, Technicolor (για το οποίο η πωλήτρια με διαβεβαίωσε ότι η τιμή του είναι 140 ευρώ!). 

Το budget ειναι 60-99€ με ταβάνι τα 120€. 

Από ταχύτητες WiFi, θα λάμψη ίσως κάποιο steam των 1080 p κάποια στιγμή,κατά αλλά ενσύρματη χρήση του υπολογιστή και ασύρματη Android κινητών και Netflix /youtube σε τηλεοράσεις 1080p. 

Δημοσ.

Ρε παιδία είμαι λίγο άσχετος με το θέμα ρούτερ!

Με έβαλε σε σκέψεις ένας φίλος μου και επειδή ασχολούμαι και εγώ με gaming(xbox-x παίζω πολύ fps παιχνίδια),θα ήθελα να ρωτήσω: Αξίζει να πάρω ένα πολύ καλό ρούτερ για gaming? Θα δω διαφορά στο ping? Tώρα με το speedport του ΟΤΕ και σε fastpath η γραμμή μου το ping είναι στα 6-7ms με το speedtest.Οταν παίζω battlefield το ping μου στην καλύτερη περίπτωση είναι στα 42ms(λογικό λόγο αποστάσεων των server).

Εάν πάρω λοιπόν ένα ακριβό καλό ρούτερ θα δω βελτίωση στο ping?Γιατι βλέπω κάτι άλλους που παίζουν με 10ms,15ms..Εντάξει δεν έχω την απαίτηση με της γραμμές της Ελλάδας να φτάσω εκεί το 42ms όμως το δικό μου θα γίνει έστω 20-25ms?

Ξέχασα να πω ότι έχω γραμμή 100αρα και πιάνω με ethernet  95-97mbps.

Και επειδή η σταθερή μου τηλεφωνία είναι πάνω στο ρούτερ τι γίνεται με το καινούργιο ρούτερ το υποστηρίζει;

Ευχαριστώ πολύ και σόρρυ εάν σας ζαλισα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...