Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός μόντεμ ρουτερ για σύνδεση ISDN-VDSL στον ΟΤΕ γιατί το ZTE που έχουν δώσει τα έχει παίξει.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι τι ρούτερ να προτιμήσω για την σύνδεση μου γιατί από τι είδα για ISDN είναι πολύ λίγα τα μοντέλα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,
Ετοιμάζομαι για  νέα γραμμη σε  Wind ADSL.Θα ήθελα  να χρησιμοποιησω μοντεμ  της  επιλογής μου.Με  Μπάτζετ εως  45 ευρώ τι  μόντεμ  θα  μου  προτεινατε;

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες...

Μετά από αρκετή αναζήτηση και ψάξιμο, ακολούθησα τη συμβουλή πολλών εδώ μέσα και πήρα ένα VR600 V2, από το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και εντυπωσιασμένος θα έλεγα! Η ταχύτητα, η ευκολία αλλά και το UI (ακόμα και η mobile έκδοσή του) είναι τα βασικά προτερήματα αυτού του router. 

Ευχαριστώ!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη! Έχω αυτό το ρημάδι TP-LINK TD-W8960N v7 εδώ και 1.5 χρόνο αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ άλλο! 2-3 φορές την μέρα αποσυνδέσεις!

Τι έχετε να προτείνετε να αγοράσω έως 30 ΕΥΡΩ ? 

Αυτό εδώ λέει τίποτα ? https://www.skroutz.gr/s/9111696/Asus-RT-N12.html

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ.
On 22/3/2018 at 2:44 PM, iceman33221 said:

και ισως λες και πολλα. ειδα αυτο TP-Link και μετα αυτο Vr400 v1. Θεωρεις οτι με την 1η επιλογη θα ειμαι καλυμμένος? ειδα οτι αρκετα παιδια το προτιναν.

ΝΑΙ και παιζει και vectoring

On 6/4/2018 at 3:10 PM, Fuel7 said:

Καλησπέρα σε όλους,
Ετοιμάζομαι για  νέα γραμμη σε  Wind ADSL.Θα ήθελα  να χρησιμοποιησω μοντεμ  της  επιλογής μου.Με  Μπάτζετ εως  45 ευρώ τι  μόντεμ  θα  μου  προτεινατε;

asus ή tp link σε αυτα τα λεφτα

On 10/4/2018 at 1:06 PM, ThanosR92 said:

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη! Έχω αυτό το ρημάδι TP-LINK TD-W8960N v7 εδώ και 1.5 χρόνο αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ άλλο! 2-3 φορές την μέρα αποσυνδέσεις!

Τι έχετε να προτείνετε να αγοράσω έως 30 ΕΥΡΩ ? 

Αυτό εδώ λέει τίποτα ? https://www.skroutz.gr/s/9111696/Asus-RT-N12.html

ειναι σκετο ρουτερ δεν σου κανει.οι αποσυνδεσεις μπορει να ειναι και θεμα γραμμης.firmware update το εχεις κανει?καναν συναγερμο χωρις φιλτρο μηπως?

On 22/3/2018 at 9:20 PM, kalpap said:

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός μόντεμ ρουτερ για σύνδεση ISDN-VDSL στον ΟΤΕ γιατί το ZTE που έχουν δώσει τα έχει παίξει.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι τι ρούτερ να προτιμήσω για την σύνδεση μου γιατί από τι είδα για ISDN είναι πολύ λίγα τα μοντέλα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ο οτε δεν σου δωσε speedport?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

ΝΑΙ και παιζει και vectoring

asus ή tp link σε αυτα τα λεφτα

ειναι σκετο ρουτερ δεν σου κανει.οι αποσυνδεσεις μπορει να ειναι και θεμα γραμμης.firmware update το εχεις κανει?καναν συναγερμο χωρις φιλτρο μηπως?

ο οτε δεν σου δωσε speedport?

Έκανα Update και πάλι τίποτα! Για κανένα λόγο δεν είναι από την γραμμή! Δες εδώ και θα καταλάβεις:

https://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-v7.html

Δημοσ.
3 minutes ago, ThanosR92 said:

Έκανα Update και πάλι τίποτα! Για κανένα λόγο δεν είναι από την γραμμή! Δες εδώ και θα καταλάβεις:

https://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-v7.html

οκ τοτε πας για καινουριο.Πχ https://www.skroutz.gr/s/4774279/Asus-DSL-N14U.html

αν και ο οτε θα πρεπε να σου δωσει speedport 2 entry χρησιδανειο.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Τι εννοεις αυτο με τον ΟΤΕ ? Δεν ειμαι σχετικος!

Χρησιδάνειο σημαίνει ότι σου δίνει δωρεάν ρούτερ για όσο καιρό θα είσαι συνδρομητής, και όταν κόψεις την σύνδεση για οποιοδήποτε λόγο θα πρέπει να το επιστρέψεις. Στην ουσία σου "δανείζει" ένα ρούτερ για να κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Χρησιδάνειο σημαίνει ότι σου δίνει δωρεάν ρούτερ για όσο καιρό θα είσαι συνδρομητής, και όταν κόψεις την σύνδεση για οποιοδήποτε λόγο θα πρέπει να το επιστρέψεις. Στην ουσία σου "δανείζει" ένα ρούτερ για να κάνεις την δουλειά σου.

Μα δεν ειμαι στον ΟΤΕ. Οσο ημουν ειχα. Στην Nova ειμαι.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Μα δεν ειμαι στον ΟΤΕ. Οσο ημουν ειχα. Στην Nova ειμαι.

Δεν κατάλαβα ότι δεν είσαι στον ΟΤΕ. Σου απάντησα γιατί έκανες παράθεση το μήνυμα που έλεγε για τον ΟΤΕ και το χρησιδάνειο. Η Nova δεν ξέρω αν δίνει ρούτερ με χρησιδάνειο, ας απαντήσει κάποιος που είναι συνδρομητής στη Nova.

Δημοσ.
10 hours ago, ThanosR92 said:

Τι εννοεις αυτο με τον ΟΤΕ ? Δεν ειμαι σχετικος!

νομιζα οτι εισαι οτε γιατι ο οτε σου δανειζει ρουτερ για οσο καιρο εισαι συνδρομητης του. στην Nova οσο ξερω πλεον το πληρωνεις αν και σε καποιους αλλα δεν ξερω αν ισχυει αν εκανες ανανεωση συμβολαιου σου εδιναν αλλο ή σε καλυτερη τιμη ή δωρο.σε καθε περιπτωση μαλλον αξιζει να πας να παρεις αλλο πλεον απο το εμποριο και να τελειωνεις.

10 minutes ago, Mr_Terror said:

Δωρεαν πηρα το ρουτερ τον Δεκεμβριο απο νοβα.Μεταβαση σε vdsl.

Ναι σε vdsl επειδη ειναι ακριβα για να τα αγορασεις απο το εμποριο συν οτι πληρωνεις πιο ακριβα απο οτι στο adsl τα δινουν δωρεαν.και νομιζω δεν το γυρνας πισω αλλα το κρατας μετα.

15 minutes ago, gokuthelegend said:

Δεν κατάλαβα ότι δεν είσαι στον ΟΤΕ. Σου απάντησα γιατί έκανες παράθεση το μήνυμα που έλεγε για τον ΟΤΕ και το χρησιδάνειο. Η Nova δεν ξέρω αν δίνει ρούτερ με χρησιδάνειο, ας απαντήσει κάποιος που είναι συνδρομητής στη Nova.

η forthnet δινει χρησιδανειο σε καποια Professional πακετα.παλια εδινε δωρεαν και το adsl και το vdsl.τωρα κατι εχει αλλαξει στο adsl Που νομιζω πληρωνεις κατι ενω στο vdsl ειναι δωρεαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...