Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσοχή είναι μόνο router ΟΧΙ modem.

Στα 43€ βγαίνει με το κουπόνι 3grouter αλλά και με αποφυγή.. (priority direct mail) το καινούργιο "ac"-gigabit-usb3/router της Xiaomi απο το banggood.

256 ddr3 νομίζω και τετραπυρινο η τουλάχιστον δυπυρινο με 4 threads.

Για τον απλό χρήστη ειναι άριστο.

Εγώ θα ήθελα σίγουρα να έχει vpn server, εκτυπωτή usb, και qos ευέλικτο.

Σίγουρα τέτοιο hardware σηκώνει πολλές προσθήκες από την xiaomi..

Σκέφτομαι να πάρω κάνα 2 ακόμα για να γυρίσω το σπίτι στους 5ghz..

Απλά σαν access point..

εδώ μιλάνε για το παλιό αλλά δείτε και την αναφορά στο καινούργιο αν σας ενδιαφέρει.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14809-Xiaomi-Mi-WiFi-3-Xiaomi-Router-3-Smart-WiFi-Repeater-4-Antennas-1167Mbps-Dual-Ba/?postID=482590#post482590

ο χειρισμός του γίνετε με application απο το κινητό στα αγγλικά, ίσως και στα ελληνικά με την μεταφρασμένη εφαρμογή απο την ελληνική κοινότητα (αν εχει προλάβει να βγει για το συγκεκριμένο) η απο chrome με μετάφραση.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω ασύρματο ρούτερ (χωρίς μοντεμ), για να αντικαταστήσω ένα draytek 2850, που έχει κάποιο θέμα. Θα βάλω σαν VDSL μοντεμ αυτό που μου έδωσε ο ΟΤΕ, οπότε ψάχνω κάτι καλό σαν απλό ρουτερ. Να υποστηρίζει bind IP to MAC για πολλές συσκευές, να υποστηρίζει DynDNS, και γενικά να είναι αξιόπιστο και ευέλικτο.

Δημοσ.

αυτο που σου λεω την κανει την δουλεια.

dddns εχει και εναν free, απο οτι ελεγε αλλος.

απο την αλλη ας δειξει καποιος και τον ανταγωνισμο να δουμε τι και ποσο παιρνουμε..

Δημοσ.

επειδη το ρουτερ της φορθνετ (zte) ειναι κυριολεκτικά για πέταμα θέλω να πάρω ενα καινουργιο. Να παω σε ενα modem/router η να πάρω ενα router και να του δωσω νετ απο το zte? 

η γνώμη σας για το NetGear DGND3700? https://www.netgear.com/home/products/networking/dsl-modems-routers/dgnd3700.aspx

Δημοσ.

εγώ δεν ξανα ακουμπώ netgear, φτάνει με την απάτη.Αγοράζω ένα dgn 2200v3, στα 3 χρόνια τραβάει κεραυνό και σκάει, ευτυχώς δεν ήμουν δίπλα.Το πως κατάφερε και τον τράβηξε μόνο το ρουτερ και οι τηλεφωνικές συσκευές όχι, είναι απορίας άξιο.Αγοράζω στα καπάκια 2ο dgn 2200v4 αυτή την φορά.Καμία σχέση με το v3, αντί για καλύτερο ήταν χειρότερο.Μια βδομάδα μετά αφού το αγόρασα χαλάει το τροφοδοτικό του, το στέλνω πίσω και το αλλάζουν.Με το που έκλεισε 2 χρόνια σταμάτησε να δουλεύει στα καλά καθούμενα.

Μου δίνει ένα speedport ο οτέ που είναι ότι χειρότερο έχω πιάσει στα χέρια μου.Το ακουμπάς και κάνει ρισταρτ μόνο του........ Το χειρότερο είναι ότι όλοι οι άσχετοι στον οτε προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτή η φολα είναι αξιόπιστο και δεν θα έχεις αποσυνδέσεις.

μετά από τόσα ρουτερ που πέρασαν από τα χέρια μου (και δεν είναι λίγα), δεν πρόκειται να πάω σε κάτι πέρα από cisco, draytek, avm ποτέ ξανά.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω σύνδεση vodafone και είμαι κάπως μακριά απο το dslam (αλλά ευτυχώς με λίγα προβλήματα αποσύνδεσης). ADSL over PSTN.

Θέλω να αγοράσω καινούριο modem/router κυρίως για να στριμάρω hd content απο το pc στο ps3.

ερώτηση α: προτάσεις στο εύρος 60-100 ευρώ; Σκέφτομαι το tp-link d5 v2. 

ερώτηση β: στα 2.4 ghz/300 Mbps θα κάνουμε δουλειά ή θέλω και αναβάθμιση του wifi stick σε ένα μεγαλύτερο;

Υποψην παρεμβάλλεται tp-link extender λόγω κακής διαρύθμισης, αλλά αν το Modem έχει καλύτερο σήμα wifi απο το χρέπι της vodafone, μπορεί και να μη χρειαστεί.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα,

χρειαζομαι ενα routeraki για να αντικαταστησω αυτο της nova vdsl.

Θελω καλη εμβελεια wifi,να μην εχω αποσυνδεσεις και χρειαζομαι εαν ειναι εφικτο να εχει ρυθμισεις για upload/download limits στους χρηστες που συνδεονται με wifi χωρις επιπλεον software. δεν θελω να ξεπερναει τα 70 ευρω. εχω γραμμη vdsl over pstn (fastpath) χωρις voip. επισης εαν βοηθαει παιρνω internet απο καμπινα περιπου 400m μακρια ( απο οσο μου χουν πει)

https://www.skroutz.gr/s/10864924/TP-LINK-TD-W9977-v1.html#reviews

είναι μια καλη επιλογη αυτο ?

Επεξ/σία από lambros90
Δημοσ.

Γεια σας,

Ηρθε η ωρα να παρω και εγω νεο modem-router , γιατι αυτο της χολ που εχω ειναι τραγικο. Εχω συνδεση στην Wind 24αρι adsl και ψαχνω ενα αξιόπιστο modem. Το μπατζετ ειναι εως 40€. Εψαξα λιγο και μου φανηκε ενδιαφέρον το W8970 της TP-LINK
http://www.skroutz.gr/s/5721306/TP-LINK-TD-W8970B-v1.html

Πειτε μου την γνωμη σας :)

Δημοσ.

επειδη το ρουτερ της φορθνετ (zte) ειναι κυριολεκτικά για πέταμα θέλω να πάρω ενα καινουργιο. Να παω σε ενα modem/router η να πάρω ενα router και να του δωσω νετ απο το zte? 

η γνώμη σας για το NetGear DGND3700? https://www.netgear.com/home/products/networking/dsl-modems-routers/dgnd3700.aspx

..το συγκεκριμενο το εχω σχεδον 2 χρονια και ειναι αψογο.πρωτα σαν μοντεμ -ρουτερ οταν η γραμμη ηταν adsl και τωρα σαν σκετο ρουτερ που εχω vdsl me  modem το technicolor 789 vac v2.μπορω να στο συστησω ανετα.εχει καλη εμβελεια στο wifi ,και ας εχω 3 τοιχους αναμεσα, πιανει ικανοποιητικα.μενου ευκολο και γρηγορο.

αν δεν σε πειθει ριξε μια ματια προς asus μερια..

Δημοσ.

Κάποιο καλό μοντέλο (άσχετα με αξία) με δυνατότητες αλλαγής της ταχύτητας, snr κλπ αλλά το κυριότερο με δυνατότητα παρακολούθησης/ελέγχου απομακρυσμένα, κατά προτίμηση με εφαρμογή στο iOS;

Δημοσ.

Κάποιο καλό μοντέλο (άσχετα με αξία) με δυνατότητες αλλαγής της ταχύτητας, snr κλπ αλλά το κυριότερο με δυνατότητα παρακολούθησης/ελέγχου απομακρυσμένα, κατά προτίμηση με εφαρμογή στο iOS;

Για το snr που ρωτησες δες το λινκ (Εγω θα πηγαινα για ASUS DSL-AC88U η Netgear D7000), για τα αλλα ( iOS κλπ) ας απαντησει καποιος αλλος που ξερει.

https://www.adslgr.com/forum/threads/877944-%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-snr?p=6239090#post6239090

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...