Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν φωνάξεις και πληρώσεις ηλεκτρολόγο, κάνε μόνος σου ότι έλεγχο μπορείς να κάνεις. Ξεκίνα από το εύκολο που είναι η εσωτερική εγκατάσταση.

Πας στην 1η πρίζα (αυτή που έρχεται από τον κατανεμητή η γραμμή) και άφησε πίσω της μόνο την εισερχόμενη γραμμή.

Αν είναι αρκετά πάνω από τα 13,5Mbps, προχωράς στον αντίστοιχο έλεγχο σε σειρά στις υπόλοιπες πρίζες.

Αν στην 1η πρίζα πάλι έχεις τα ίδια, τότε απαραίτητα πρέπει να γίνει ο έλεγχος στον κατανεμητή. Μπορείς κι εσύ να τον κάνεις εύκολα, αρκεί να γνωρίζεις ποιο ζεύγος είναι η γραμμή σου.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Πρόκειται να βάλω νέα γραμμή VDSL 50mbps.

Ποιο Router μου προτείνετε ώστε να έχω και καλές ταχύτητες?

Δημοσ.

Πριν κάνεις την αγορά, περίμενε πρώτα να δεις τι παίζει με την γραμμή σου. Όλοι οι πάροχοι δίνουν VDSL εξοπλισμό.

α. Αν πάρεις σύνδεση από καμπίνα, τότε όποια συσκευή και να βάλεις θα πιάνεις σήμερα ακριβώς το ίδιο.

β. Αν πάρεις από αστικό κέντρο, τότε η ταχύτητα εξαρτάται από την απόσταση που έχεις από αυτό. Εδώ όντως κάποιες συσκευές να παίζουν καλύτερα από άλλες.

γ. Αν έχεις VoIP τηλεφωνία, εξαρτάται τον πάροχο αν αυτή θα εξακολουθεί να παίζει και από άλλη συσκευή.

Δημοσ.

Καλησπερα,θελω να παρω ενα καινουργιο ρουτερ μιας και το ZTE ZXHN H108L που εχω κανει μας κανει κολπα τωρα τελευταια.

Μπατζετ γυρω στο 50αρι,δεν ψαχνω κατι τρομερο,μονο να ειναι σταθερο.

Κοιταω το Asus DSL-N14U,αμα το βρω σε καμια wind στα 35 ευρω που το ειχε προσφορα.(δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με forthnet ετσι?)

Εχετε καμια αλλη προταση να κοιταξω?

Δημοσ.

Καλησπέρα. ψάχνω για μόντεμ ρουτερ για να βρω λύση στο πρόβλημα μου που ειναι το εξής. 

οταν παιζω games και συνδεονται αλλες συσκευες στο δυκτιο smartphones lapotp κλπ καταλήγω να εχω 300ms και να σερνετε ακόμα και ο browser. αυτο που θελω λοιπόν ειναι ενα μόντεμ ρουτερ να κανει διαχείριση του bandwidth ώστε να κλειδώνω τις συσκευές σε μια Χ ταχύτητα ωστε να μην εχω προβλήματα. προσπάθησα με qos στο Speedport entry 2pi του ΟΤΕ αλλα μάταια, ισως να κάνω κατι λαθος εγω. 

θα κανει το παρακάτω την δουλειά που θελω? https://www.skroutz.gr/s/10864924/TP-LINK-TD-W9977-v1.html

αν οχι μπορείτε να μου προτείνετε κατι? εως 60ε. ευχαριστώ προκαταβολικά. 

να αναφερω οτι στους επόμενους μηνες θα εχω vdsl. 

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους έχω ote adsl 24 mbps στο σπιτι και πιανω γυρω στα 20 οποτε δεν εχω θεμα με ταχυτητα ομως επειδη εχω το κλασσικο ρουτερ του οτε (zte h108ns) εχω θεμα με το wifi στο σπιτι, καθως παρουσιαζει τρομερες ασταθειες ειδικα αμα ειναι συνδεδεμενοι παραπανω απο ενας χρηστης. Έχετε να μου προτείνεται καποιο φθηνο adsl ρουτερ για να αντικαταστήσω το υπάρχον (δεν θα μπει αμεσα vdsl οποτε κοιταμε για καθαρα adsl αμα μειωνει το κοστος) αλλα και αν γνωριζετε ενα καλο καλωδιο ethernet 20 μέτρων (τοση ειναι περιπου η αποσταση του υπολογιστη απο το ρουτερ).

Δημοσ.

ξέρουμε κάποιο καλο modem vdsl που να υποστηρίζει airprint για apple συσκευές ?

Δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ ασύρματα με εκτυπωτή. HP photosmart (wifi) από τις apple συσκευές μου, μέσω του ΖΤΕ 267 που δίνει η HOL.

Πριν συνδεόμουνα κανονικά μ ένα netgear adsl που είχα...

Δημοσ.

Σε αυτό το κλασικό (voip) modem που δίνει ο ote τελευταία μπορεί κάποιος να μου δώσει έναν απλό κανόνα να δίνω προτεραιότητα σε μια συγκεκριμένη ip?

Κλειδώνω 1.5Mb και θέλω να δώσω προτεραιότητα σε συγκεκριμένη ip γιατί μπαίνουν όλοι και προσπαθούν να ανοίξουν YouTube.

Έβαλα ενα ddwrt μετα από αυτό και έδωσα στον καθένα μεχρι 0.9Mb (αντίστοιχα και στο up) αλλά ορισμένοι ακόμα συνδέονται στο πρώτο modem χωρίς να μπορώ να τους αποτρεψω εύκολα.

Θα πρεπει να γίνει τρελή πατέντα για να τους ρίξω επάνω στο ddwrt

Δημοσ.

Έβαλα στο εξωχικό adsl απο οτε και μου έστειλαν το Speedport Entry 2i , γενικά φαίνεται καλό αλλα νομίζω οτι οταν βγαίνω στο μπαλκόνι αν και ειναι κοντα σχετικά στο router εχει ενα θέμα με το σήμα του wifi , για αυτο θα ήθελα τις προτάσεις σας ποιο να αγοράσω με εξωτερικές κεραίες για να εχω καλύτερο σήμερα οσο αφορά το wifi , δεν θέλω κατι πολύ ακριβό

Δημοσ.

Το Archer C9 ειναι σκετο router, δεν εχει modem ενσωματωμενο οποτε δεν σου κανει.

To Archer D9 ειναι ADSL2+ modem router.

To Archer VR900 ειναι ADSL2+/VDSL2 modem router.

Αν σε ενδιαφερει να ειναι και VDSL, παιρνεις το VR900.

Αλλιως το D9.

Μια χαρα επιλογες ειναι, βεβαια αν δεν θες να δωσεις τοσα λεφτα υπαρχουν και πιο φθηνα TP-Link.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που το VDSL είναι πιο φθηνό από το ADSL2+!

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που το VDSL είναι πιο φθηνό από το ADSL2+!

Αυτη ειναι η τιμολογηση που εχει κανει το e-shop, η οποια οντως στερειται λογικης.

Στο σκρουτζ το D9 ξεκιναει απο πολυ πιο χαμηλα οποτε δεν συμφερει να το αγορασει καποιος απο το e-shop.

Δημοσ.

Επειδή απ ότι διάβασα από εσάς παίζει ρόλο η μάρκα του modem/router ανάλογα με το τι εταιρεία έχεις λόγω των ΚΑΦΑΟ αν κατάλαβα καλά, σε Vodafone ποιες μάρκες να κοιτάω?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κάηκε και το 2ο dgn2200 μόλις έκλεισε 2 χρόνια αρα πάπαλα εγγύηση οπότε θα μου στείλει ο οτες ένα speedport κάτι τέτοιο.Αξίζει αυτό η θα ρίχνω καντήλια όπως με τα zte?

κάτι άλλο για να μην γράφω σε 2 θέματα, αξίζει να ζητήσω ευρυζωνική τεχνολογία, θα κερδίσω τίποτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...