Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεις να το κοιταξεις και Manual απο το site της tp link για να εισαι σιγουρος.

Μπορεις να ξαναδοκιμασεις να βαλεις της forthnet.

και τα 2 υποστηριζουν.η μεγαλη ας το πεις διαφορα ειναι στο 802.11ac.το ενα 750 το αλλο 1200.

υπαρχει και το Vr600 επισης

Φιλε πουλινος καλησπερα!!! εχθες ειχα ξανα το συγκεκριμενο προβλημα με τους  dns  που χανει το συγκεκριμενο μοντελο που εχω.Το περιεργο ειναι οτι το κανει αοριστα και αξαφνα(υπαρχει περιπτωση να περασει ημερα και να μην μου το κανει καθολου)Αναγκαστηκα να το βγαλω απο την μπριζα για κανα 5λεπτο και μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει κατι περιεργο.Το ασχημο ειναι οτι εχω στειλει  email στο  support  της  tip link  εδω και 2 εβδομαδες και δεν εχω λαβει απαντηση.Σημερα προσπαθουσα να τους παρω τηλεφωνικος και ολλο μιλαγε το τηλεφωνο επικοινωνιας.

Υ.Γ βαζω και εδω την εικονα με το προβλημα που μου εμφανιζει μεσα στο ρουτερ οταν  χανει τους  dns.

attachment.php?attachmentid=2887&d=14445

Το προβλημα τελικα εξαλειφθηκε με την ενεργοποιηση του  bandwidth control  απο τις ρυθμισεις του ρουτερ.Επιλεγοντας 10% χαμηλοτερες τιμες απο τις αυτες που συγχρονιζει το ρουτερ!!! σταματησαν αμεσα και οι αποσυνδεσεις με τους  dns.

• Like 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το προβλημα τελικα εξαλειφθηκε με την ενεργοποιηση του  bandwidth control  απο τις ρυθμισεις του ρουτερ.Επιλεγοντας 10% χαμηλοτερες τιμες απο τις αυτες που συγχρονιζει το ρουτερ!!! σταματησαν αμεσα και οι αποσυνδεσεις με τους  dns.

μου φαίνεται παράξενο σαν λυση. Τερμάτιζες τόσο πολύ την γραμμή που σε έριχνε?

Προσωπικά εχω το VR200 και τερματίζω συχνά πυκνά (χωρίς να εχω ενεργοποιήσει bandwidth control) και δεν έχω δει ποτέ αποσυνδεση

Η διαφορά ειναι οτι δεν έχω τους DNS που παίρνει μόνο του αλλά έχω βάλει αλλους με την χρήση του DNSBenchmark

http://www.download3k.com/Install-DNS-Benchmark.html

Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες εχω βαλει vdsl ταχύτητές στο σπιτι μου. Μου δώσανε το ρούτερ ZXHN H168N και 

παρατήρησα οτι μου δίνει ταχύτητα καπου 46 mbps αλλά μου τη δίνει με εναλαμπες .Όχι ότι κατεβαίνει η ταχύτητα αλλά είναι σαν 

να μου στέλνει και μετά να σταματάει και μετά πάλι το ίδιο με αποτέλεσμα να μοιάζει να το wifi να ερχετε στις συσκευές με κυματα. Αυτο το κατάλαβα όταν πήγα στο youtube να δω κάποια 4k samples και ειδα τα εξής αποτελέσματα (αυτό γίνεται και οταν κατεβάζω κάτι)

post-420651-0-48998800-1496411671_thumb.png

post-420651-0-33364900-1496411792_thumb.png

αυτό που με ανησυχεί είναι ότι με το παλιό μου ρουτερ στην ίδια σύνδεση ειχα σταθερό network activity

πείτε μου κι εσείς έχετε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως το λύσατε.Μήπως θα πρέπει να προχωρήσω στην αγορά ενός καινούργιου router?

σημείωση για να βρεις το μενού αυτό θα πρέπει να πατήσεις το δεξί κλικ πάνω στο βίντεο και μετά να βρεις τα στατιστικά

post-420651-0-95250100-1496411893_thumb.png

•  

Δημοσ.

μου φαίνεται παράξενο σαν λυση. Τερμάτιζες τόσο πολύ την γραμμή που σε έριχνε?

Προσωπικά εχω το VR200 και τερματίζω συχνά πυκνά (χωρίς να εχω ενεργοποιήσει bandwidth control) και δεν έχω δει ποτέ αποσυνδεση

Η διαφορά ειναι οτι δεν έχω τους DNS που παίρνει μόνο του αλλά έχω βάλει αλλους με την χρήση του DNSBenchmark

http://www.download3k.com/Install-DNS-Benchmark.html

Δυστυχως μου εχανε τους  dns( απο τον παροχο μου δεν εβλεπαν αποσυνδεσεις στην γραμμη μου)Οπωτε με την συγκεκριμενη μεθοδο ηρεμησα φιλε μου.Παρεπιπτοντως απο την τεχνικη υποστηριξη της τιπ λινκ μου το επιβεβαιωσανε οτι και αλλοι ειχαν παρομοιο προβλημα με το VR600

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Τι έχετε να προτείνεται σε mikrotik?Θέλω ν ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με τα δίκτυα και από όσο βλέπω με καλύπτουν.Κάποιο καλό και φθηνό μοντέλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, απλά μια noob ερώτηση, είμαι forthnet και έχω το modem/router thomson tg585, επειδή είμαστε πολλοί στο σπίτι που χρησιμοποιούμε το ιντερνετ, κολάει για όλους μας και είναι λίγο εκνευριστικό... η ερώτηση μου... άμα πάρω ένα σκέτο ρούτερ σαν αυτό π.χ. http://www.e-shop.gr/tp-link-archer-c20-ac750-wireless-dual-band-router-p-PER.612764 και το συνδέσω με το μοντεμ θα βελτιωθεί η κατάσταση ; (24άρι ιντερνετ)

Επεξ/σία από MetroThessalonikis
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω adsl απο την vodafone με ρουτερ  το netfaster iad 2 και εχω και voip,

το ιντερνετ με 15,7Att συνχρονιζει 14,5mbps

Toυς εχω παρει πολλες φορες τηλ για χαμηλο συνχρονισμο αλλα μου λενε πως τοσο πιανει η περιοχη...

Θελω να ρωτησω αν με αλλαγη ρουτερ θα δω καποια διαφορα,

Επισης μπορειτε να μου προτεινετε κανα 2 ρουτερ voip οσο πιο φθηνα γινετε??

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Τι έχετε να προτείνεται σε mikrotik?Θέλω ν ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με τα δίκτυα και από όσο βλέπω με καλύπτουν.Κάποιο καλό και φθηνό μοντέλο?

951G φθηνό και τα εχει όλα

Δημοσ.

καλησπέρα θέλω να πάρο ένα ρώυτερ να έχει και τα δυο πάνω ADSL/VDSL γιατί σε λίγο καιρό σε λίγες μέρες η περιοχή μου θα έχει 50 και μήπως βάλω τι πρόταση έχετε να μου κάνετε μέχρι 80e μπορώ να δώσω eyx

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Θα μεταφερθώ απο ΟΤΕ σε vodafone σταθερό και οπως με ενημερώσαν θα μου ζητηθεί πισω το router του ΟΤΕ. Η vodafone δεν μου παρεχει νέο router, οποτε θα πρεπει να αγορασω. Έχετε να μου προτείνεται κάτι οικονομικο και σταθερο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΠΑΙΔΙΆ. ΜΙΑ ΕΡΏΤΗΣΗ. Έχω το Tp-Link vr600 σεταρισμένο και οκ,άλλα ενώ έχω κάνει mac filter και τα σχετικά , όταν έχω ενεργοποιημένο το wifi και στις δυο μπάντες (2,4G - 5G) και χωρίς να τραβάει καμιά συσκευή δίκη μου το λαμπάκι της μπάντας (2,4G) συνεχίζει να τρεμοπαίζει.

Τι μπορεί να συμβαίνει? Πάει να συνδεθεί κάποιος μάγκας γειτονίας μήπως?

Τι προγράμματα υπάρχουν για ελέγχο πέρα του interface του router?

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω HoL VDSL 50Mbit και Modem Router το ZXHN H168N.

Έχω επίσης και Repeater και συγκεκριμένα τον  TL-WA730RE.

Χρησιμοποιώ επίσης ένα 100άρι Ethernet Hub το οποίο έχει πάνω του τις κονσόλες μου. Είναι πιο μακριά από το Router και γι' αυτό έχω χρησιμοποιήσει μακρύ Ethernet καλώδιο μέχρι το Hub.

Τα στατιστικά της γραμμής μου είναι τα παρακάτω.

attachicon.gifVDSLHOL.JPG

Το θέμα μου είναι ότι το Internet δεν είναι αρκετά σβέλτο. Δεν έχει σπιρτάδα το άνοιγμα των σελίδων. Παρόλα αυτά κατεβάζω, αλλά και ανεβάζω με Full Speed και συγκεκριμένα μέχρι και 5.6Mbyte/sec download.

Θα ήθελα έναν καλύτερο Modem Router μήπως και βελτιωθεί ο τομέας αυτός και γενικά να πάρω κάτι καλύτερο από αυτόν που δίνει η HoL.

Budget που διαθέτω δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα, αλλά θα ήθελα κάτι ας πούμε μέχρι 100€.

Δεν ξέρω ποια έχουν καλές RAM, CPU, κλπ. Αν έχετε να προτείνετε κάτι, ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ. :)

Ως προς το WIFI για αρχή θα έλεγα να δοκιμάσεις να παίξεις λίγο με τα κανάλια να δεις σε ποιο είσαι και να τσεκάρεις πόσοι αλλοι το χρησιμοποιούν. Μπορείς να κατεβάσεις στο κινητο την εφαρμογη wifianalyser. Θα ελεγξει τι υπάρχει γύρω και θα σου προτείνει ελευθερα κανάλια.

Αν το προβλημα ειναι ενω συνδέεται με καλώδιο θα προτεινα να "πειράξεις" λίγο τους DNS ωστε να αποκλείσεις οτι αυτοί που παίρνει αυτόματα δεν εχουν πολλους χρήστες πάνω( για αυτό μπορείς να κατεβάζεις το DNS Benchmark και να δεις ποιοι είναι καλύτεροι)

Δημοσ.

Ως προς το WIFI για αρχή θα έλεγα να δοκιμάσεις να παίξεις λίγο με τα κανάλια να δεις σε ποιο είσαι και να τσεκάρεις πόσοι αλλοι το χρησιμοποιούν. Μπορείς να κατεβάσεις στο κινητο την εφαρμογη wifianalyser. Θα ελεγξει τι υπάρχει γύρω και θα σου προτείνει ελευθερα κανάλια.

Αν το προβλημα ειναι ενω συνδέεται με καλώδιο θα προτεινα να "πειράξεις" λίγο τους DNS ωστε να αποκλείσεις οτι αυτοί που παίρνει αυτόματα δεν εχουν πολλους χρήστες πάνω( για αυτό μπορείς να κατεβάζεις το DNS Benchmark και να δεις ποιοι είναι καλύτεροι)

Όλα αυτά τα έχω κάνει. Ενσύρματα παίρνουν τα πάντα εκτός από τα κινητά και τα τάμπλετ. 

Ίσως να φταίει το ublock origin που ελέγχει πριν σου δείξει μια σελίδα. Παρόλα αυτά έλεγα για ένα καλύτερο modem/router.

Δημοσ.

Γειά σας.

Εγώ θα ήθελα ένα adsl router. Θέλω να υποστηρίζει 2.4 & 5 GHz Wi-Fi. Επίσης, να έχει μεγάλη εμβέλεια. Τέλος, η τιμή δε θα ήθελα να ξεπερνά τα 50€. Έχετε κάτι κατά νου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...