Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο κανονικό μενου η forthnet υπάρχει κανονικά   http://prntscr.com/f44r8t

Το VR200v εχει υποδοχή και για voip τηλεφωνια σε σχεση με το αλλο.

δεν νομίζω οτι εχει αλλη διαφορά

σε ευχαριστω για την απαντηση, φανταζομαι θα εχει και Forthnet VDSL :P 

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση, φανταζομαι θα εχει και Forthnet VDSL :P

ολους τους παροχους μου τους εμφανίζει με adsl αλλά απο οτι κοιταξα μεσα απο ρυθμισεις DSL διαλέγεις τυπο συνδεσης VDSL2

• Like 1
Δημοσ.

1) Να βαλεις DNS στο pc σου.

2) Κοιτας για καινουργιο firmware στο router σου μιας και φαινεται να μη δουλευει το peer dns του pppoe client

Καλησπερα μεσα απο το ρουτερ οταν παω να κοιταξω για αναβαθμιση μου βγαζει μηνυμα οτι εχω ειδη την τελευταια εκδοση.

Δημοσ.

Πιθανον να σου φταιει και κατι αλλο και οχι αυτο που λες. Αν βαλεις static ip's & dns στο πισι σου φτιαχνει η κατασταση?

Δημοσ.

Πιθανον να σου φταιει και κατι αλλο και οχι αυτο που λες. Αν βαλεις static ip's & dns στο πισι σου φτιαχνει η κατασταση?

Καλησπερα φιλε μου.εδω και σχεδον 3 ημερες εχει φτιαξει η κατασταση(δεν μου χανει τους dns της google που εχω περασει μεσα στο ρουτερ)Ελπιζω να μην ειναι καμια προσκαιρη αναλαμπη. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα . θα ήθελα την γνώμη σας για τα παρακάτω routers .

1)http://www.skroutz.gr/s/7318536/TP-LINK-Archer-VR200v-v1.html

2)https://www.priveshop.gr/product/14001487/DIKTYAKA/ROUTERS/TP-LINK-MODEM-ROUTER-VDSL-ADSL-WIRELESS-AC1200-ARCHER-VR400-V1

Να πω ότι η γραμμή μου είναι adsl (HOL) . Άπλα θέλω να πάρω κάτι που να υποστηρίζει και vdsl στο μέλλον.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι ?

Δημοσ.

Δουλευει κανονικά ναι. Τι ακριβώς κάνει το vlan ομως? Πρακτικά εννοώ..το χρειάζεται ένας μέσος χρήστης ή οχι? Πότε τελος παντων το χρειαζόμαστε?

oxi o μεοος χρηστης δεν θα το χρειαστει.

το τι ειναι μπορεις να το διαβασεις και εδω

Παιδια καλησπερα κατοχος tip link vr600!! το τελευταιο διαστημα ειχα προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο διοτι εχανε τους  dns της γραμμης μου .Μου εκανε ντισκονεκτ για μερικα λεπτα και μετα επανερχοτανε.Απο την φορθνετ μου ειπαν οτι η γραμμη ειναι μια χαρα και οτι μπορει να εχει προβλημα το ρουτερ μου.Αναγκαστηκα να βαλω καρφωτους μεσα στο ρουτερ τους dns της φορθνετ αλλα και παλι ειχα παρομοια περιστατικα.Εψαξα γενικως το προβλημα στο ιντερνετ και ενας προτεινε σε εναν που ειχε παρομοιο προβλημα να περασει τους  dns της google αντι του παροχου του .Δεν θα πω ψεματα υπαρχει μια σημαντικη βελτιωση και οι αποσυνδεσεις ειναι λιγοτερες εως ελαχιστες μεχρι στιγμη.Καμια  αλλη  συμβουλη που θα με βοηθουσε πανω σε αυτο το θεμα εχουμε απο κατοχους του συγκεκριμενου μοντελου?Ευχαριστω πολυ.

α.firmware update.β.αλλο αποσυνδεση,αλλο να μην κανει resolve τους dns.αν κανει αποσυνδεση θα σβηνει το ιντερνετ αν δεν κανει resolve το βλεπεις με Ping αλλα το Internet Θα ειναι ανοιχτο.εναλλακτικα βαζεις dns στο pc να δεις αν θα αλλαξει κατι.

Καλησπερα, σε ευχαριστω για την απαντηση σου θα ηθελα να σε ρωτησω για το vr 200, στο emulator του στο quick setup δεν εχει σαν επιλογη παροχου την Forthnet ενω αλλα την εχουν (http://www.tp-link.gr/resources/simulator/Archer-VR200_V1_Emulator/index.htm) τι διαδικασια προυποθετει για να το συνδεσω? Τελος, εχει διαφορα απο το v200v ? https://www.skroutz.gr/s/7318536/TP-LINK-Archer-VR200v-v1.html 

το 200v εχει και θυρες voip.επισης δεν σε νοιαζει να εχει παροχο Forthnet.δοκιμασε και Firmware update αλλα και να μην βγαλει παροχο Forthnet τοτε το μονο που θες για το vdsl ειναι το vlan id.σε οποιονδηποτε παροχο και να εισαι vlan id βαζεις 835 εκτος αν εισαι στο ιδιοκτητο της forthnet που βαζεις vlan id 1102.γενικως οι ετοιμες ρυθμισεις ειναι για να μην χρειαζεται να ξερεις το vlan id οποτε και να μην χρειαστει να το βαλεις Manual.κατα τα αλλα δεν υπαρχει απολυτως καμια αλλη αλλαγη στο config ειτε αυτοματα ειτε Manual.επισης αν εχεις Forthnet και δεν εισαι στο ιδιοκτητο τοτε δεν πρεπει να διαλεξεις forthnet διοτι θα βαλει vlan id 1102 που ειναι στο ιδιοκτητο αντι για 835 που ειναι στις καμπινες του οτε και δεν θα παιξει.

Καλησπερα μεσα απο το ρουτερ οταν παω να κοιταξω για αναβαθμιση μου βγαζει μηνυμα οτι εχω ειδη την τελευταια εκδοση.

μπορεις να το κοιταξεις και Manual απο το site της tp link για να εισαι σιγουρος.

Καλησπερα φιλε μου.εδω και σχεδον 3 ημερες εχει φτιαξει η κατασταση(δεν μου χανει τους dns της google που εχω περασει μεσα στο ρουτερ)Ελπιζω να μην ειναι καμια προσκαιρη αναλαμπη. :P

Μπορεις να ξαναδοκιμασεις να βαλεις της forthnet.

Καλησπέρα . θα ήθελα την γνώμη σας για τα παρακάτω routers .

1)http://www.skroutz.gr/s/7318536/TP-LINK-Archer-VR200v-v1.html

2)https://www.priveshop.gr/product/14001487/DIKTYAKA/ROUTERS/TP-LINK-MODEM-ROUTER-VDSL-ADSL-WIRELESS-AC1200-ARCHER-VR400-V1

Να πω ότι η γραμμή μου είναι adsl (HOL) . Άπλα θέλω να πάρω κάτι που να υποστηρίζει και vdsl στο μέλλον.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι ?

και τα 2 υποστηριζουν.η μεγαλη ας το πεις διαφορα ειναι στο 802.11ac.το ενα 750 το αλλο 1200.

υπαρχει και το Vr600 επισης

Δημοσ.

μπορεις να το κοιταξεις και Manual απο το site της tp link για να εισαι σιγουρος.

Μπορεις να ξαναδοκιμασεις να βαλεις της forthnet.

και τα 2 υποστηριζουν.η μεγαλη ας το πεις διαφορα ειναι στο 802.11ac.το ενα 750 το αλλο 1200.

υπαρχει και το Vr600 επισης

Φιλε πουλινος καλησπερα!!! εχθες ειχα ξανα το συγκεκριμενο προβλημα με τους  dns  που χανει το συγκεκριμενο μοντελο που εχω.Το περιεργο ειναι οτι το κανει αοριστα και αξαφνα(υπαρχει περιπτωση να περασει ημερα και να μην μου το κανει καθολου)Αναγκαστηκα να το βγαλω απο την μπριζα για κανα 5λεπτο και μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει κατι περιεργο.Το ασχημο ειναι οτι εχω στειλει  email στο  support  της  tip link  εδω και 2 εβδομαδες και δεν εχω λαβει απαντηση.Σημερα προσπαθουσα να τους παρω τηλεφωνικος και ολλο μιλαγε το τηλεφωνο επικοινωνιας.

Υ.Γ βαζω και εδω την εικονα με το προβλημα που μου εμφανιζει μεσα στο ρουτερ οταν  χανει τους  dns.

attachment.php?attachmentid=2887&d=14445

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου spartan .είχα πάρει το vr600v και το έστειλα πίσω , μια αποτυχία . Δεν συγχρονιζόταν καθόλου με την γραμμή μου , με σωστές ρυθμίσεις. Τελικά παράγγειλα το vr200 . πιστεύω να είναι κάλο για οικιακή χρίση.

Τι λέει και κάποιος που το έχει?

Δημοσ.

καλο ειναι να παρεις κατι vdsl για μελλοντικη χρηση.σε vdsl υπαρχει αυτο υπαρχει το 9980 υπαρχουν και τα vr200 ,vr600 σε tp link οπως και σε asus  Asus DSL-N17U

to asus στο link σου δεν ειναι vdsl

της Hol υπαρχει περιπτωση να στο ζητησουν πισω καποια στιγμη,

αν εχεις καποιο παλιο adsl router με καλο wireless μπορεις να το κανεις access point αμα θες και να το βαλεις πανω στο 788,589.για vdsl αναλογως τα χρηματα.δες το αποπανω post.

στο technicolor δοκιμασες να αλλαξεις καναλι στο ασυρματο ή να το βαλεις πχ μονο g να δεις αν θα αλλαξει κατι?

σωστα καταλαβες :)

σου απαντησα πιο πανω.

με 2 router και τα 2 πολυ καλα και ακριβα.αν το ειχες παρει απο εκει το fritz ισως να μπορουσες να πεις οτι το πηρα απο εσας λογω οτι το βιαζομαι οποτε κοψτε ενα πιστωτικο.μια χαρα αγορα παντως.

επισης προσοχη οχι για το δικο σου αλλα γενικα και για το version.μπορει αργοτερα να βγει Hardware version 2 οποτε εσυ δεν θα κατεβαζεις του 2 αλλα του 1.

οτι η περιοχη σου πιανει πχ 15 Mbit και εσυ 10 δεν σημαινει οτι φταιει υποχρεωτικα το ρουτερ.μπορει να φταιει το ζευγαρι σου μπορει η εσωτερικη σου καλωδιωση μπορει 1002 .οποτε το να πας να παρεις ενα ρουτερακι καινουριο χωρις να εχεις κανει δοκιμες με κατι αλλο ισως να μην ειναι η καλυτερη ιδεα.εκτος αν φορας κανα παραξενο Profile οποτε αυτο το βλεπει ο παροχος.

για αυτο ας κανει δοκιμη πρωτα με καποιο αλλο ρουτερ και μετα βλεπει αν αξιζει να αγορασει.μπορει η διαφορα να ειναι τιποτα μπορει και ελαχιστη

το vr200 μια χαρα επιλογη.μετα υπαρχει και το vr600 .αλλιως πας σε asus μετα

Παραθέτω φωτογραφίες από τα interface των router που έχω στην κατοχή μου...πιο συγκεκριμένα είναι τα Netfaster WLAN 3 (που έδινε η HOL) και το TP LINK archer VR600...Τι λέτε αξίζει τον κόπο να πάρω ένα Infineon ρουτερακι???

post-236240-0-10236300-1494362783_thumb.png

post-236240-0-79092200-1494362803_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, παιδιά θέλω ένα modem/router να είναι dualband και να παίζει σε pstn (εάν υπάρχει η δυνατότητα ύπαρξης και vdsl δεν θα με πείραζε). Όμως βλέπω πως έχουν ένα κάρο χαρακτηριστικά στην περιγραφή τους και δεν θέλω να πελαγοδρομώ... τι θα πρέπει να προσέξω οπωσδήποτε να έχει;

Για παράδειγμα το συγκεκριμένο κάνει για την περίπτωσή μου, του λείπει σαν spec κάτι συγκεκριμένο;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το κλασικό speedport entry 2i και λόγω του ότι μένω σε 3όροφο σπίτι πιάνει μόνο στο ισόγειο που είναι το ρούτερ και στους άλλους δύο ορόφους πρέπει να κάνεις λιτανείες για να συνδεθεί κάποια συσκευή. Πήρα ένα repeater της πλάκας από το πλαίσιο αλλά έπεφτε συνέχεια και το πέταξα. Ξέρετε κάποιο καλό ρούτερ ή ριπίτερ να κάνω τη δουλειά μου; Κοίταγα για google wifi αλλά είναι πανάκριβο... Υπάρχει κάτι σε αυτό το σκεπτικό αλλά το ίδιο καλό και οικονομικό; Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Πλήρωσες και πλήρες κάτι από το Πλ@ίσιο που δεν λειτουργεί και το πέταξες ;

Το να το πας πίσω και να πάρεις κάτι άλλο δεν ;

Δημοσ.

Καλησπερα. Ειμαι προς αναζητηση router για το σπιτι , καθως αυτο της forthnet ( technicolor ) με εχει εκνευρισει τελειως με τις αποσυνδεσεις και τα ανεβοκατεβασματα στη ταχυτητα, καθως και το υψηλο ping ωρες ωρες .

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και πολυ ιδεα σε αυτον τον τομεα, και δε γνωριζω καν ποσα χρηματα αρκουν. Θα ηθελα οτι φθηνοτερο υπαρχει για να κανω τη δουλεια μου.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας για νεο ρουτερ για την δουλεια .Η χρηση ειναι 1x ethernet 1xlaptop (wi-fi) 3-4 κινητα + θα μπει συντομα συστημα με καμερες οποτε θα πρεπει να τις βαλω και αυτες στο ρουτερ μεσο πορτ etc etc  το ρουτερ στην δουλεια ειναι το ΖΤΕ που σου δινει ο Οτε. Το συνηθες προβλημα που εχουμε ειναι οτι το wi-fi σε πεταει χωρις να κανει restart το ρουτερ η κατι αλλο απλα σε πεταει και μετα απο μερικα δευτερολεπτα - μερικα λεπτα . σε ξαναβαζει .

Τα χαρακτηριστικα ειναι τα εξης 

ADSL State
:

Up    

Bandwide Down/Up(kbps)
:

24575 kbps / 1021 kbps    

SNR Margin Down/Up(db)
:

9.8 dB / 10.0 dB    

FEC Down/Up
:

0 / 0    

CRC Down/Up
:

17661 / 251    

HEC Down/Up
:

32563 / 0 IPTV Connection Information      

VPI/VCI
:

8 / 36    

Link Status
:

Not Connected    

Connection Type
:

Bridge    

connection time
:

N/A Internet Connection Information      

VPI/VCI
:

8 / 35    

Link Status
:

Connected    

up time
:

4d: 3h:25m:57s 

επισης εχω στο σπιτι Vodafone 24mbps αλλα οταν μπουνε 4-5 ατομα στο ρουτερ σερνετε απιστευτα οποτε φανταζομαι οτι ειναι απο το ρουτερ και στο σπιτι NetFasteR Wlan 3 

https://gyazo.com/845fef6a636e9b3404c58749cf29d7f4

Best Regards.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...