Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ipad 4 που εχει στο πακετο τον 12W charger. Λοιπον χαλαει ο φορτιστης και παω και παιρνω εναν καινουριο απο ebay-shop στην Ισπανια. Αυθεντικο ομως! Κοστις 9.5ε +5 μεταφορικα = 14.5ε

Δουλευει για μια εβδομαδα και μετα χαλαει και αυτος.... Και δε ξερω τι να κανω τωρα.

Αφενος τι να κανω με το ebay αφου ο Ισπανος αν μου πει "στειλτο πισω και θα σου δωσω refund" με τις τραγικες τιμες του ΕΛΤΑ θα δωσω 10+ ευρω μονο για να παει πισω και δεν εχει πολυ νοημα...

Αναρωτιεμαι επειδη ειναι αυθεντικος αν μπορω να τον παω εδω στην Ελλαδα για εγγυηση σε apple service...

Αν παντως τελειωσει η ιστορια χωρις να βρεθω με ανταλλακτικο, αναρωτιεμαι τι διαολο ετσι ευκολα "χαλανε" αυτοι? Δηλαδη να παω να παρω κανεναν aftermarket Belkin την επομενη φορα? Υποτιθεται εψαχνα τον αυθεντικο για καλυτερη ποιοτητα αλλα....

Δημοσ.

Θα του πείς οτι χάλασε και θα τους στείλεις και εν αμικρό βιντεο σαν απόδειξη. Αν πειστεί οτι είναι χαλασμένος δεν θα σου πει να τον επιστρέψεις, ακόμα όμως και αν σου πει να τον επιστρέψεις θα πας στα ΕΛ.ΤΑ και θα ρωτήσεις μια τιμή, μετά θα του πεις οτι θές τα λεφτά σου πίσω συν τα έξοδα επιστροφής. Αν τσινήσει αναφορά στο eBay και καθάρισες.

Όταν σας χαλάει προιόν απο eBay μη μασάτε μια, δεν θα πληρώνετε εσείς τις επιστροφές επειδή ο άλλος πουλάει σκουπίδια, δικό του πρόβλημα.

Δημοσ.

Επίσης, ότι είναι αυθεντικός έγραφε αυτός, αν είναι στ' αλήθεια, είναι άλλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι Belkin μια χαρά είναι αλλά είναι και αρκετά ακριβοί. Με 9€ δύσκολα να πήρες αυθεντικό. Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι οι φορτιστές χαλάνε αρκετά δύσκολα, τα καλώδια είναι πιο ευπαθή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...